trez pisze: ↑27 gru 2021, 8:18
Szkoda, że Kasperczak podupadł na zdrowiu.
Gość ma 75 lat Szanujmy się
Przecież to było do przewidzenia że z momentem gdy prezesem został Kulesza jego drogi z Sousą rozejdą się szybciej niż później. Beka z mejwenów którzy atakowali nowego selekcjonera bezustannie i z bólem dupy przyznawali mu dobre zmiany które ratowały przebieg meczy. Boras to w ekstazie jak mógł nagrać ten diss na Sousę na skromnym tarasie w Dębicy, żenujące. Teraz przyjdzie czas na polskiego szkoleniowca swojego, naszego, do którego można zadzwonić spytać Czesiu wpadniesz na grilla i małe co nieco ? Ciężary widzowie
Kontuzje brak sportu byłem wyczerpanym wrakiem dziś powracam po swój łup jak pirat w ręce z hakiem
Najlepiej jak Podoliński który chyba nie jest w tzw. układzie mejwenów tylko do niego aspiruje spytał w kanale sportowym A co wy macie z tymi boiskami że kasa z sousy ma trefić na budowę boisk dla dzieciaków ?? Smoku go szybko zgasił Widać że mejweni mają ustaloną narrację
Kontuzje brak sportu byłem wyczerpanym wrakiem dziś powracam po swój łup jak pirat w ręce z hakiem
Tiquill pisze: ↑26 gru 2021, 21:39
Jak dobrze, że Sousa wypierdala, dzięki temu mamy jeszcze szanse uratować baraże. Obok Franza Smudy był to najgorszy selekcjoner XXI wieku w Polsce. A jeśli idzie o stosunek cena-jakość to zdecydowanie najgorszy. Przepłacany śmieć. Ha tfu!
Bez przesady. Przypominam, że oprócz Sousy i Smudy selekcjonerami byli też rudy bajerant, Stefan Majewski i Fornalik. Sousę oceniam na podobnym poziomie co Brzęczka - zawalony turniej (Euro/LN), niezłe eliminacje (u Brzęczka lepsze wyniki/u Sousy lepszy styl i postawienie się mocniejszym rywalom). Wiadomo, że Sousa zachował się niehonorowo i jebać go, ale warto też spojrzeć z drugiej strony. Sousa raczej miał złą prasę, w związku też szukali już dal niego zastępcy, więc... po prostu skorzystał z okazji i uprzedził Kuleszę. Pytanie, jak zostanie rozwiązana sprawa odejścia - Kulesza próbuje grać twardego, ale jeżeli Sousa nie jest strasznie napalony na Brazylię, to ten drugi ma niestety więcej kart w ręku
kapec pisze: ↑27 gru 2021, 8:13
Kursy, co obstawiamy? Spoiler
Ja na Cześka, naród też za nim jak widzę większość sondaży, ale no jak potrzeba kogoś na szybko kto przygotuje taktykę pod te dwa mecze to idealnie + można dalej stosować te granie wahadłami. Ale byłby to powrót reprezentacji do grania murowanka plus szybkie wypady, czy to źle czy dobrze to nie wiem. A z drugiej strony co jak nie wyjdzie? Jakoś nie wydaje mi się, żeby ktoś poważny przyszedł tylko na te dwa mecze tylko raczej będzie chciał mieć dłuższą opcję niezależnie od baraży i wtedy już ten Michniewicz to nie wiem czy tak spoko.
Nawałka over Michniewicz dla mnie, ale tylko dlatego, że niepowodzenie w barażach mogłoby go spalić w szerszej perspektywie jako trenera reprezentacji, bo tak ogólnie to Czechu jest idealnym kandydatem i chciałbym, żeby kiedyś dostał tę fuchę
trzeba też pamiętać o jego stosunkach z Kuleszą w sumie
Czeskowi się należy po zajebistej robocie w Legii
No i nie zapominajmy, że wypiął się na młodzieżówkę dla "wojskowych", a starsi jeszcze pamiętają jak rzucał zagłębie dla LA Galaxy xD
saturn pisze: ↑11 lis 2025, 21:56
jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ffeee pisze: ↑03 cze 2026, 8:29
jedyną przeciwwagą do złodziejstwa i hipokryzji pisu oraz nacjolów konfiarzy jest obecny rząd
na tę chwilę z Polski kto lepszy? Czesław umie przygotować drużynę pod rywala, akurat na baraże
Nawałka to typ co potrzebuje czasu na budowę, a tu trzeba na już
a, że się Czesio "wypiął" na młodzieżówkę... no błagam śmieszny argument, patrząc co z nimi osiągnął
'idealny kandydat' stawia go w pole position do objęcia tego stanowiska, tymczasem stoi on gdzieś koło 'kto lepszy z Polski?" no i z tym się w sumie nawet zgadzam
boixos pisze: ↑27 gru 2021, 22:14
a, że się Czesio "wypiął" na młodzieżówkę... no błagam śmieszny argument, patrząc co z nimi osiągnął
Przyznaje, pisałem to przekornie doszukując się na siłę analogii z Souza, chociaż prowo z Los Angeles do dzisiaj wywołuje mój uśmiech. A wśród osiągnięć Czesława jest m.in. kompromitacja z wyspami owczymi czy 0:10 z Hiszpania, ale po Legii faktycznie może mieć problem ze znalezieniem roboty więc koło ratunkowe z PZPN byłoby jak znalazł
saturn pisze: ↑11 lis 2025, 21:56
jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ffeee pisze: ↑03 cze 2026, 8:29
jedyną przeciwwagą do złodziejstwa i hipokryzji pisu oraz nacjolów konfiarzy jest obecny rząd