Najlepiej niech się obrazi, że nie wbili 40k i powie, że nie wypuści polskich rzeczy
Sentino
Re: Sentino
Gość nie rozumie, że kimś pod względem fame to on jest tylko w swojej głowie i owszem, może sobie stawiać pojebane żądania, ale sam sobie tym szkodzi.
Najlepiej niech się obrazi, że nie wbili 40k i powie, że nie wypuści polskich rzeczy
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
- gods bidness
Może to wasza wina. Może wchodzi na to forum, patrzy że temat o nim popularniejszy niż o jakimś Pezecie i mu się zdaje, że jest gwiazdą, bo nie widzi, że to tylko dziesięciu wierno-poddańczych fanatyków. 
Najśmieszniejsze jednak to jego stawianie żądań i robienie łaski, że coś wypuści, jak jego fani zrobią coś tam
doprawdy pocieszny przygłup.
Najśmieszniejsze jednak to jego stawianie żądań i robienie łaski, że coś wypuści, jak jego fani zrobią coś tam
ale zajebisty live leci, Seba jaka forma
puszczał jeden snippet z refrenem halo poolicja chuj wam wszystkim w dupę i jakieś bity pod które mumble rap freestylował i śpiewał ona chce być kurwą ona chce być kurwąą debiutancka płyta teraz twierdzi, że będzie się nazywać Aporofobia xd
e: i nie wie jaka jest sytuacja ze stepem, na razie rozmawiamy z całym światem rozmawiamyyy a pół albumu jest drillowe
teraz drugi numer drillowy polecia ł pijane dupy chcą dać buzi chłopaki chcą być duzi dresy polo a w nich uzi
i nie wie kim jest wujek ali ale może oficjalnie lache opierdolic wszystkim dookoła i niech się cieszy, że chodzi jeszcze pod słońcem xd
ale rage się odpalił, lecą chuje w serce dla hejterów, w 2017 ważył 92 kg a teraz 105, więc sytuacja się zmieniła...
e: i nie wie jaka jest sytuacja ze stepem, na razie rozmawiamy z całym światem rozmawiamyyy a pół albumu jest drillowe
teraz drugi numer drillowy polecia ł pijane dupy chcą dać buzi chłopaki chcą być duzi dresy polo a w nich uzi
i nie wie kim jest wujek ali ale może oficjalnie lache opierdolic wszystkim dookoła i niech się cieszy, że chodzi jeszcze pod słońcem xd
ale rage się odpalił, lecą chuje w serce dla hejterów, w 2017 ważył 92 kg a teraz 105, więc sytuacja się zmieniła...
MOB
- SentoAlainDelon
Wymienię snippet 2 numeru z dziś za 1 numer 
- yungXpaproch
nagral ktos snippet chlopaki? 
Chętnie przytulę snippety z dzisiejszego live. Coś przewijał kiedy pierwsze single?
Czy masz dwubiegunowość? Nie, mi się wydaje, że nie mam dwubiegunościo... Dobra, ty też wypierdalasz.
Czy jakiś dobry Sicario nagrał dzisiejsze snippety i mógłby się podzielić na priv? Dziękuję.
ty masz to "pijane dupy chca dac buzi chlopaki chca byc duzi"?
- SentoAlainDelon
@NSX tak, ale tego pierwszego halo policja chuj wam w dupę nie mam
tez tego nie mam, za pozno wszedlem, wyslales tym u gory czy wyjebane na nich?
jakiś numer przed świętami na pewno jeszcze będzie, ale nie wiadomo czy singiel z płyty czy coś luźnego, singiel chyba grudzień/styczeń jak dobrze pamiętam
MOB
- emtedronnn
Siema byczki, podrzuci ktoś na PW wszystkie ostatnie snippety z nadchodzącego materiału? 
@oldschool
@oldschool
Po co pytać o plany Sentino? Odpowiedź to zawsze: Będzie, albo nie będzie. Zależy jaki humor będzie miał w danym dniu. Do świąt to on może jeszcze zapowiedzieć niemiecką płytę, powiedzieć, że pierdoli Polskę, a potem obrazić się na Niemcy i powiedzieć, że po hiszpańsku będzie nagrywał 
@emtedronnn nie mam, mam tylko 2 snippety z 3-4 (?) live od końca, na PW ci wyślę
@emtedronnn nie mam, mam tylko 2 snippety z 3-4 (?) live od końca, na PW ci wyślę
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
Również proszę o wszystko z dziś, a najlepiej jak ktoś ma całego live - ale snippety też będą git

Również proszę dzisiejsze snippety na PW