Tede
- igorzastyy
Re: Tede
Nie wiem, fał en em mógłby się wjebać elektrycznym rowerem w pedałującego na BMXie Jacka Granieckiego i nagrać go na story jak leży poszkodowany, wyśmiewając go, co zmusiłoby Tedego do reakcji. Ale to scenariusz nieprawdopodobny
-
VerminatorX
W sumie, Tede uwielbia się dissować z chorymi na umyśle więc nie jest to taki nieprawdopodobny scenariusz.
-
starydobryhiphop
Skąd ten pesymizm że nieprawdopodobnyigorzastyy pisze: ↑wczoraj, 20:21 Nie wiem, fał en em mógłby się wjebać elektrycznym rowerem w pedałującego na BMXie Jacka Granieckiego i nagrać go na story jak leży poszkodowany, wyśmiewając go, co zmusiłoby Tedego do reakcji. Ale to scenariusz nieprawdopodobny
- igorzastyy
Musiało by dojść do niebywałego zbiegu okoliczności. Ciekawe czy beef z Mesem był ostatnim w karierze Tedego
Czytajac to przez chwile uwierzylem.igorzastyy pisze: ↑wczoraj, 20:21 Nie wiem, fał en em mógłby się wjebać elektrycznym rowerem w pedałującego na BMXie Jacka Granieckiego i nagrać go na story jak leży poszkodowany, wyśmiewając go, co zmusiłoby Tedego do reakcji. Ale to scenariusz nieprawdopodobny