Livescore IO 2024 Paryż
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore IO 2024 Paryż
Czy Polska w siatkówce to odpowiednik Anglii w piłce nożnej (Chrystus narodów)
Serio pytam, nie znam meandrów tego sportu
Serio pytam, nie znam meandrów tego sportu
yer a wizard, Harry
Nie, bo akurat wygrywali już 2 razy MŚ
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
ofc dementuje to co pisza uz. mql i banger, gdyby nie to ze jest to takie ciagle "przerywane" to imo widowiskowy i spektakularny sport
Ostatnio zmieniony 10 sie 2024, 14:33 przez bronek, łącznie zmieniany 1 raz.
Mam małego, a rapuję jakbym miał dużegoprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- the badman
- Artysta
Chyba trochę tak, patrząc że wiele gwiazd Francji gra w Polskiej lidze, jakimś Zawierciu itp.
Tylko My chociaż mamy sukcesy
Tylko My chociaż mamy sukcesy
Ostatnio zmieniony 10 sie 2024, 14:34 przez the badman, łącznie zmieniany 1 raz.
nie sądzę, mamy pozycje takie jak rozegranie na których jesteśmy słabi zarówno teoretycznie jak i praktycznie
Anglia teoretycznie na wszystkich płaszczyznach ma mocnych zawodników
Anglia teoretycznie na wszystkich płaszczyznach ma mocnych zawodników
na mnie Stonka
na ziomalu kaf-tan
na ziomalu kaf-tan
Ale to IO to największa impreza, generalnie miałem podobne przemyślenia, wiadomo nie 1:1 ale też dominacja, mocna liga, a zazwyczaj trzeba coś ugrać to zesranie i czekanie na medal 50 lat
jakiś pierdolony jourfroy swoją cwelska zagrywka zrobił pięć punktow, jak to wygrać w takim razie, typ będzie zarabiał na życie w następnym roku w klubie plusligi z suwałk, przecież nikogo ze ślizgawki tam nawet nie było
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
- Bunnymen77
Siatkówka jest interesująca i emocjonująca dopiero od 20 punktu w secie, to co się dzieje wcześniej rzadko ma jakiekolwiek znaczenie. Ogółem, nie dziwię się, że to raczej sport niszowy.
Szacun za to srebro, wielki sukces. Za 4 lata się odegramy!
- the badman
- Artysta
A tak z ciekawości bo ja mało w siatkówce siedzę , Janusz gra w siatkarskim City, Realu czy raczej Aston Villa i Sevilla?
to dales xD pilka nozna jest czasem interesujaca od 119 minuty, bedac teatrem rzygowin od 90 do 119
nawet we wronkach mnie tak wcześnie nie budzily
-
Bisclavret
polecam wyszukiwarkę googlethe badman pisze: ↑10 sie 2024, 14:44 A tak z ciekawości bo ja mało w siatkówce siedzę , Janusz gra w siatkarskim City, Realu czy raczej Aston Villa i Sevilla?
ale ogólnie raczej real
wiem że to jest różna specyfika sportów i mocne skróty myślowy, ale chyba jest dużo punktów wspólnych
Top liga (też zbudowana na obcokrajowcach mocno), infrastruktura, zawsze jest POKOLENIE (?) i bycie w gronie faworytów a jednak najważniejsza impreza to trochę pasmo rozczarowań
Ogólnie props nasi, fajnie że srebro. siatka to fajny sport, szczególnie do pogrania jak są kumaci ludzie, ale no żeby śledzić rozgrywki ligowe itd to wow, sorry ale w tramwajach się o tym nie mówi
Top liga (też zbudowana na obcokrajowcach mocno), infrastruktura, zawsze jest POKOLENIE (?) i bycie w gronie faworytów a jednak najważniejsza impreza to trochę pasmo rozczarowań
Ogólnie props nasi, fajnie że srebro. siatka to fajny sport, szczególnie do pogrania jak są kumaci ludzie, ale no żeby śledzić rozgrywki ligowe itd to wow, sorry ale w tramwajach się o tym nie mówi
yer a wizard, Harry
- the badman
- Artysta
Kiedyś poznałem dziewoję która jeżdziła po całej Polsce co weekend na mecze Warszawy ale to jakaś kumpela Wojtaszka. Mają psychofanów ale wciąż to nisza
Ja tam się siatka poza dużymi turniejami nie interesuje ale od mnie z rodzinnego miasta normalnie jest grupka wyjazdowa na mecze, bo mój wujek z ciotka że swoimi znajomymi właśnie co tydzień prawie na wyjazdy jeżdżą po całej Polsce, ale oni zajawkę złapali na stare lata na to
właśnie z jakiegoś Zawiercia
właśnie z jakiegoś Zawiercia
W Łodzi jest stała ekipa kilkudziesięciu osób, które na każdy mecz ŁKS-u jeżdżą, Polska i Europa, ale na te wojaże kasę wykłada sponsor w bardzo dużym procencie
- the badman
- Artysta
Szacun dla Francji że odmówili wyjścia na ceremonię, jak nie lubię to fajne zachowanie
A w ogóle to Janusz wygląda jak Wiśniak z Watahy
A w ogóle to Janusz wygląda jak Wiśniak z Watahy
co jest wstydem na cały świat bo nie dosłyszałem?
13 zawodnik Francuzów nie dostał medalu xd
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan