po czym wnosisz?
Hot 16 Challenge #2 (2020)
Re: Hot 16 Challenge #2 (2020)
top5:
1. Borixon
2. Mielzky
3. Undadasea
4. Taconafide
5. Taco
nadal brak nominacji dla Ostrego, Mesa, Gurala, Oskara, czy Eldo.
Pezet i Sokół milczą.
1. Borixon
2. Mielzky
3. Undadasea
4. Taconafide
5. Taco
nadal brak nominacji dla Ostrego, Mesa, Gurala, Oskara, czy Eldo.
Pezet i Sokół milczą.
- KillerCroc
To wygląda jak świetna zabawa z jego strony, wszystkie te nagrania, nominacje, komentarze, widać że na bieżąco śledzi i ma z tego ubaw, najciekawszy duet w Polskim rapie i mam nadzieję że jeszcze dane nam będzie usłyszeć Taconafide 2 ale tym razem zamiast krytyki wszechobecnego konsumpcjonizmu i alienacji do jakiej prowadzi kariera muzyka nagrają płytę pełną wesołych kawałków
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
No z tym Piorunem to Janek mógł zajebać stąd, bo padło niedawno. Stonoga też nieoczywisty do nominacji, a tutaj się przewijał
-
MalinowyJogurt
jakis wykopek pisze:Zrobiłem dokładną analizę tego czelendżu i prognozy nie napawają optymizmem. Zakładając Współczynnik Reprodukcji Challengu (R) = 3,0 czyli jedna osoba nominuje 3 kolejne, nagranie zajmuje średnio 2 dni to wszyscy Polacy zostaną nominowani najpóźniej do 33 maja, a wydolność studiów nagraniowych zostanie przekroczona ok. 29 Maja.
Spoiler

z czego jest sampel u mielzkiego? przywołuje mi jakieś wspomnienie, ale nie mogę załapać co to.
Ziomeczki, ale tu nie ma co się pruć o czas. Kto odpowie, ten odpowie. Niby są jakieś reguły tego czelendżu, ale one i tak są naginane/łamane.
Imo to jest fajna akcja marketingowa dla raperów, dzięki temu może ktoś znajdzie nowych odbiorców (wnioskując po poprzednich postach Unda i Skip na przykład).
Imo to jest fajna akcja marketingowa dla raperów, dzięki temu może ktoś znajdzie nowych odbiorców (wnioskując po poprzednich postach Unda i Skip na przykład).
Siemano, stolica WWA, a nie Waszyngton,
Jeśli chodzi o hajs jestem je**ną maszynką
Ależ pięknie Taco i Quebo to zrobili. Luzik, fajne wersy i całość bez silenia się na jakąś awangardowość i coś w stylu 'ej muszę zrobić coś innego niż wszyscy, żeby mnie zapamiętali'. PROPS
////
Ostatnio zmieniony 11 gru 2025, 17:53 przez enjoy1g, łącznie zmieniany 2 razy.
Jantar czy Kukulska - wybrałbym mamę z dwóch
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh
-
ksiazenieporzadek
CZAS POKAZAĆ TU TYM PIZDOM DOMINACJĘ GENETYCZNĄ

- Farezowsky
chyba 8 czerwca, powrót do polskiej muzyki

No i ładnie Senti poleciał 
Siemano, stolica WWA, a nie Waszyngton,
Oby wrócił 
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Szkoda ze nie na jutjub
Wysłane z mojego G3121 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego G3121 przy użyciu Tapatalka