6 lat temu wyszedł "Gdzieś to już słyszałem. Mixtape" Sariusa. Z tej okazji wstawiam zdjęcia fizyka który ktoś sobie własnymi siłami sklecił, nawet ładnie wyszło
yaml pisze: ↑27 wrz 2021, 11:27
6 lat temu wyszedł "Gdzieś to już słyszałem. Mixtape" Sariusa. Z tej okazji wstawiam zdjęcia fizyka który ktoś sobie własnymi siłami sklecił, nawet ładnie wyszło
Ładnie wygląda, to jest najlepsza płyta Sariusa wg mnie i załuję, że Asfalt nie wydał tego na fizyku.
jajca pisze: ↑27 wrz 2021, 12:10
Na pendrive chyba?
Tede mial wtedy deala z Samsungiem (Była z
tego beka wtedy, a wyobraźcie sobie, że dzisiaj Samsumg robi model telefonu we współpracy z polskim raperem, czy to by było takie śmieszne, nie wiem nie wiem) i jak miał już nagrany dis to na Wielkiejol.com był jakiś konkurs i do wygrania były pendrive'y z nagraną mp3 z disem. Było tego 10 sztuk. Wydaje mi się że to były jakieś randomowe pendrivy Samsunga ale nie wiem jak wyglądały.
Przeciez samsung ma deal z sokolem, ale potężny jaszczomp ma wizerunek wielkiego biznesmena więc pewnie robi takie rzeczy dla zabawy bo hajs już ma, w dodatku ma featy z bonusem rpk więc to dobry chłopak
saturn pisze: ↑11 lis 2025, 21:56
jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Przecież wiem, że ma ale ciekawe jaki byłby z tego telefon. Sokółsung? Samsung Narrator? Może tylko dlatego nie ma modelu Sokoła, bo za chuj nie idzie tego nazwać.
Tedefon to był gruby deal, nie ze względu na hajs, bo prawdopodobnie Tede dostał ułamek kwoty, jaką bierze teraz Sokół, ale 15 lat temu Tede był pionierem kontraktów reklamowych i ogólnie szeroko pojętego marketingu muzycznego w polskim hip hopie.
8na10 pisze: ↑27 wrz 2021, 23:41
@jajca Co do Palucha to z trzy numery od niego przesłuchałem w życiu, szajs jak cały rap z poznania, może za wyjątkiem DGE
Już chciałem Ci powiedzieć ile dobrych zwrotek rzucił Peja na bicie zanim zdążyłeś rozróżnić płeć żeńska od męskiej, ale potem ogarnąłem temat jak Ero skillsow umniejszasz wiec stwierdzam żeś prowo bez wiedzy na temat rapu co kategorycznie przekreśla Cię również w kategoriach prowo.
8na10 pisze: ↑27 wrz 2021, 23:41
@jajca Co do Palucha to z trzy numery od niego przesłuchałem w życiu, szajs jak cały rap z poznania, może za wyjątkiem DGE
Zgadzam się w 100%, sam bym lepiej tego nie napisał, piona
saturn pisze: ↑11 lis 2025, 21:56
jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Vienio ma jakieś chody w resortach, że się tak utrzymuje na powierzchni? Podobnie sprawa ma się z WSZ, niesamowitą zagadką jest dla mnie kariera tych panów w 2021