Sentino
Re: Sentino
Senti właśnie wylał całą żółć na niemiecką scenę,przypierdolka do udawanych uliczniaków, niemieckiego rynku rapowego,określając siebie jako nie mającego innego wyboru niż ruchy na ulicy/napierdalanie muzyczki.
Twiedząc że jest w takiej płodnośći twórczej że może dojebać jeszcze niebawem album po niemiecku.
Zatem polska,niemiecka,hiszpańska scena . International ziomal. Ambicje nie mniejsze niż Hitler ;-)
Twiedząc że jest w takiej płodnośći twórczej że może dojebać jeszcze niebawem album po niemiecku.
Zatem polska,niemiecka,hiszpańska scena . International ziomal. Ambicje nie mniejsze niż Hitler ;-)
#free2rzyn
- FruitOffTheWall
kurwa jak on nagle przestanie robic polskie numery bo sie obrazi o chuj wie co i zacznie nawijać po niemiecku to sie wkurwie
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
- yungXpaproch
nie no kurwa teraz to nie sadze, ma material nagrany do wydania i tak zapowiadal gigant ruchy ze raczej nagle nie powie ze wyjebane
mnie to szlag trafia jak on nawija po niemiecku
ja to mam w piździe jak nie mogę sobie nawet jebanego refrenu zanucić
słyszałem wiele głosów, śmiech i płacz
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
- marco_pantani
Uwielbiam muzyczkę Sebastiana, niemniej chyba każdy kto śledzi jego karierę zauważy że Senti skieruje swój okręt pełen talentu do tego portu w którym aktualnie się opłaca zacumować.
Myślę że jak odbije się trochę w PL, poprawi liczby i $$, a potem pojawi się szansa na większe zasięgi w de to zniknie z dnia na dzień.
Myślę że jak odbije się trochę w PL, poprawi liczby i $$, a potem pojawi się szansa na większe zasięgi w de to zniknie z dnia na dzień.
#free2rzyn
Spoiler
PL też
no i dobrze, a co ma robic. zreszta w DE juz raczej mu nie pykniebenqacz pisze: ↑26 lis 2020, 20:57 Uwielbiam muzyczkę Sebastiana, niemniej chyba każdy kto śledzi jego karierę zauważy że Senti skieruje swój okręt pełen talentu do tego portu w którym aktualnie się opłaca zacumować.
- marco_pantani
zwracam honor
@SWN, ty masz lepsze zdolności graficzne i większą wiedzę, poproszę mema z cyklem życia Sentino (Obrażanie się na PL scenę->zgoda z Flerem->rap po niemiecku->niewielkie wyświetlenia->kosa z Flerem->obrażanie niemieckich fejków->snippety po PL->spusty fanów->trzy kawałki po pl->kosa z fanami/wyświetleniami/czymkolwiek->obrażanie się na PL scenę)
Bardziej chorągiewa niż plot twistmarco_pantani pisze: ↑26 lis 2020, 21:42ale ostatni plot twist to wyjebanie na de
Wczoraj w opisie nadchodzącej płyty Sentino Smile (www.sentino.com) było, że to ostatni niemiecki album w jego karierze
Dziś oczywiście zmieniony opis i ani słowa o tym
Nie ma za bardzo sensu przywiązywać wielkiej wagi do deklaracji Sebastiana o tym co będzie wydawać w przyszłości i w jakim języku etc
Rapowo bronił się zawsze, reszta to wyłącznie gdybanie.
Dziś oczywiście zmieniony opis i ani słowa o tym
Nie ma za bardzo sensu przywiązywać wielkiej wagi do deklaracji Sebastiana o tym co będzie wydawać w przyszłości i w jakim języku etc
Rapowo bronił się zawsze, reszta to wyłącznie gdybanie.
Nie wiadomo co gorsze gimb wiekiem, czy gimb umysłem
dobijcie mu 40k follow na insta to puści oficjalny singiel z sicario
-
wijamurzyn
jak 40k to tam będzie za dwa lata
on powinien puścić ten singiel w godzinach szczytu z dojebanym klipem i chwytać szansę póki jest czas, bo jak zamuli to już mu te 30k zostanie do końca
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
już na pewno 9,3 tysiąca followerów to on do priemiery albumu może uzbiera co najwyżej.
Jak wyżej, powinien kuć żelazo póki gorące i wypuszczać jak najwięcej z klipami żeby rozkręcić zasięgi przed albumem.
Jak wyżej, powinien kuć żelazo póki gorące i wypuszczać jak najwięcej z klipami żeby rozkręcić zasięgi przed albumem.
#free2rzyn