XDyungXpaproch pisze: ↑17 gru 2022, 21:41 kurwa kandydat do plyty roku. przy takiej dlugosci zawsze spodziewalbym sie duzo fillerow, trackow do zapomnienia ale wlasciwie to kazdy ma w sobie cos przez co go zapamietuje i jest wyrazny
2115 - Rodzinny Biznes Mixtape (2022)
Re: 2115 - Rodzinny Biznes Mixtape (2022)
- przedszkolanek
tak, temu userowi zdecydowanie dziękujemy w sprawie rekomendacji muzycznych w nurcie polskij chujowyj rep
Dodano po 1 minucie 9 sekundach:
jak to mawiają znani mi ukraińcy
Dodano po 2 minutach 28 sekundach:
ale ciągle cię lubię yungXpaproch jak coś, one love
Dodano po 1 minucie 9 sekundach:
jak to mawiają znani mi ukraińcy
Dodano po 2 minutach 28 sekundach:
ale ciągle cię lubię yungXpaproch jak coś, one love
- yungXpaproch
obrazilbym sie jakbys tego nie napisal ale moze byc, one love, dalej ekoledzy
- przedszkolanek
proszę o uwzględnienie w twojej ocenie mojej osoby, że jestem lekko najebany i odpływam przy lojii under$core
Dodano po 1 minucie 47 sekundach:
a swoją drogą
nowy gucci mnich wyszedł wczoraj chyba, ale chuje bo ziomków kasztanów zaprosił
@yungXpaproch
Dodano po 1 minucie 47 sekundach:
a swoją drogą
nowy gucci mnich wyszedł wczoraj chyba, ale chuje bo ziomków kasztanów zaprosił
@yungXpaproch
- yungXpaproch
dobra szanuje to, baw sie dobrze swirzeprzedszkolanek pisze: ↑25 gru 2022, 19:49 proszę o uwzględnienie w twojej ocenie mojej osoby, że jestem lekko najebany i odpływam przy lojii under$core
zgadza sie, chlopaki grali ten numer w rapnews studio jak byl ozzy baby zaproszony, czekalem bardzo, mocny bangier, chociaz w takim lub podobnym skladzie wychodzily lepsze numery. jakby mi sie chcialo bardziej postowac to bym wrzucal te numery na forum bo najswiezsze rzeczy w pl obecnie, a bez rozglosu wiekszego tutaj ale chuj, nie chce mi sieprzedszkolanek pisze: ↑25 gru 2022, 19:49 nowy gucci mnich wyszedł wczoraj chyba, ale chuje bo ziomków kasztanów zaprosił
- przedszkolanek
tak
ale nikomu się nie chce typowi tematu założyć
to forum zmierzam ku końcowi
swn, nie bij!
ale nikomu się nie chce typowi tematu założyć
to forum zmierzam ku końcowi
swn, nie bij!
- yungXpaproch
najwieksze fakty na forum w tym roku
- przedszkolanek
no niby forum jakoś tam egzystuje, ale działy muzyczne siadły w stosunku do tego, co kilka lat temu jeszcze latało na ślizgu, a nawet tutaj jeszcze z dwa lata temu
brak świeżej krwi, to nowe pokolenie circa 2008, jednak słucha se muzyczki, synku, na wyjebce, nie tak tożsamościowo jak to we wcześniejszych pokoleniach
brak świeżej krwi, to nowe pokolenie circa 2008, jednak słucha se muzyczki, synku, na wyjebce, nie tak tożsamościowo jak to we wcześniejszych pokoleniach
dział PLHH siadł dość ostro w porównaniu do ślizgu, no ale się nie dziwie patrząc na to jak ten dział wyglądał w okresie premiery płyty ekipy
Trudno, żeby nie siadł skoro młodzi się na forum nie pojawiają, a starsi przestają słuchać rapu.
Zagraniczny jeszcze gorzej na oparach leci, tylko tam jest więcej osób, które nieraz coś wartościowego napiszą.
Zagraniczny jeszcze gorzej na oparach leci, tylko tam jest więcej osób, które nieraz coś wartościowego napiszą.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- Moltisanti
Nie słuchałem jeszcze ale chyba sprawdzę z samej ciekawości, bo nie jestem w stanie pojąć jak płyta na której większość czasu zapelniaja blacha i koledzy bedoesa może być kandydatem do kurwa płyty roku 
-
RIVALDO111
- Zbanowany
A kto uważa że to płyta roku? Choć szczerze mejn jest obecnie tak h...y że czemu by nie. Sam nie słuchałem jakby co tylko taka luźna konkluzja. 
Słuchałem sobie strumyka łysego podsumowującego rok na Daily grind i on uważa że płyta roku to Young Igi,Oki czy Otso, więc rozumiesz ..
Dodano po 8 minutach 57 sekundach:
Ja sam sobie założyłem tu konto niedawno pod kątem marketingowym niż rapowym
Słuchałem sobie strumyka łysego podsumowującego rok na Daily grind i on uważa że płyta roku to Young Igi,Oki czy Otso, więc rozumiesz ..
Dodano po 8 minutach 57 sekundach:
To nie chodzi o młodzi starzy. Tylko jak masz w meju takiego Okiego z jerzykiem czy innego Zimmera to o czym tu pisać, ani to rap a nawet bym rzekł czy te treści z mejna to dziś nawet dla ludzi co mają 13'lat
Ja sam sobie założyłem tu konto niedawno pod kątem marketingowym niż rapowym
Ostatnio zmieniony 28 gru 2022, 16:01 przez RIVALDO111, łącznie zmieniany 1 raz.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
rivaldo co sądzisz o projekcie 2rzyna? ma podjazd do poziomu albumów z meja? 
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Kalom
Przebija na luzie. Ten koleś bez problemu mógłby być odkryciem roku 2022 w rapie ale popkillery wolą Zimmera. Hehe
Dodano po 15 minutach 21 sekundach:
Ogólnie jak oldschool poruszył ten wątek umierania. To ja uważam że tak po prawdzie w mainstreamie umarł rap.
Dlaczego się tak stało? Nie oszukujemy się ale nawet raperzy w wywiadach ostatnio choćby Mieltzky powiedział że w muzyce, pieniądze dają ,,raperom" nastki. Obecne pokolenia nastków niby są wychowane na jakims rapie , proszę Was to jest już nawet pokolenie gdzie Young Igi w niektórych kręgach jest legendą. One są wychowane na disco polo- popowym mixie i taka jest prawda, przecież ten cały Zimmer strzelił miliony i platynę na małych dziewczynkach z tik Toka. Rzeklbym czasem , że dzisiejszy ,,rap" to produkt dla ludzi 7-12 widząc np takiego Okiego który pod koniec teledysku Jerzyka jest w kólku i kręcą się przed nim jakieś 6 latki z przedszkola w stroju jeża. Dlatego Białas obecnie rzucił tekst że w wieku 40 lat kończy z koncertami bo siara dawać w takim wieku koncerty dzieciom.
Przebija na luzie. Ten koleś bez problemu mógłby być odkryciem roku 2022 w rapie ale popkillery wolą Zimmera. Hehe
Dodano po 15 minutach 21 sekundach:
Ogólnie jak oldschool poruszył ten wątek umierania. To ja uważam że tak po prawdzie w mainstreamie umarł rap.
Dlaczego się tak stało? Nie oszukujemy się ale nawet raperzy w wywiadach ostatnio choćby Mieltzky powiedział że w muzyce, pieniądze dają ,,raperom" nastki. Obecne pokolenia nastków niby są wychowane na jakims rapie , proszę Was to jest już nawet pokolenie gdzie Young Igi w niektórych kręgach jest legendą. One są wychowane na disco polo- popowym mixie i taka jest prawda, przecież ten cały Zimmer strzelił miliony i platynę na małych dziewczynkach z tik Toka. Rzeklbym czasem , że dzisiejszy ,,rap" to produkt dla ludzi 7-12 widząc np takiego Okiego który pod koniec teledysku Jerzyka jest w kólku i kręcą się przed nim jakieś 6 latki z przedszkola w stroju jeża. Dlatego Białas obecnie rzucił tekst że w wieku 40 lat kończy z koncertami bo siara dawać w takim wieku koncerty dzieciom.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
- benzoabuser
- Zbanowany
W wieku 39 lat to jeszcze nie jest siara jak coś.
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Ale trzeba przyznać że 2115 pokazało że Bedoes i White to mocarne marki dziś na scenie. Myślę że jednak sporo osób zakładało że to może nie wypalić, a podobno oni już wbili ponad 200 mln odsłuchów tej płyty na spotify, więc naprawdę poszło to bardzo gładko.
To tylko pokazuje że stracenie tej 2 przez SBM będzie bardzo długo boleć.
Sam przyznam że nie zakładałem że to tak pójdzie aż na taką skalę. Coś tam nieraz się słyszało o tym gangu, ale że to aż tak walnie szybko takie zasiegi to sądze że nawet Solar miał wątpliwości.
Ten sukces jeszcze bardziej śmieszy że 2115 nie było chętne płacić 2-3 k za beat producentom.
To tylko pokazuje że stracenie tej 2 przez SBM będzie bardzo długo boleć.
Sam przyznam że nie zakładałem że to tak pójdzie aż na taką skalę. Coś tam nieraz się słyszało o tym gangu, ale że to aż tak walnie szybko takie zasiegi to sądze że nawet Solar miał wątpliwości.
Ten sukces jeszcze bardziej śmieszy że 2115 nie było chętne płacić 2-3 k za beat producentom.
-
japierdole
jak kuke bylo stac tylko na dziurawe buty w wieku 35 lat czy ile tam ma to czego sie kurwa spodziewac
- zemsta1camzata
przeciez kuke ma 27 lat chyba
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Akurat Kuke to się pewnie g..o dorobił. Teraz dopiero się zaczniejapierdole pisze: ↑29 gru 2022, 16:22 jak kuke bylo stac tylko na dziurawe buty w wieku 35 lat czy ile tam ma to czego sie kurwa spodziewac