Jongmen

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Re: Jongmen

Post autor: Burak »

Zapowiadane jakby to jakiś podcast miał być, a tu 14 minut rozmowy tylko
Glamrap pisze: 🌎 O tym, że jest poszukiwany dowiedział się będąc już w Dubaju.
🌎 Pomówiło go 3 małych świadków koronnych, z czego dwóch zna osobiście.
🌎 Ma to być zemsta, bo nie dał się zaszantażować.
🌎 Polskie władze nie zgodziły się na przesłuchanie rapera w konsulacie.
🌎 Będzie domagał się żelaznego listu.
🌎 Pod warunkiem, że nie będzie aresztowany.
🌎 Zarabia z muzyki i różnych innych pobocznych biznesów.

✅ Nie jestem winny i chciałbym to udowodnić. Tylko nie mam takiej opcji - przekonuje.
Niewinny jak Bonus
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
nescafeklasyg

Post autor: nescafeklasyg »

O, już trzech koronnych go pomawia.
Awatar użytkownika
sqlie

Post autor: sqlie »

musiał się wytłumaczyć po dissie od fromaża
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

pomówienia środowisk środowiska środowiskowego
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Ten to ma pecha, aż trzech pomawiaczy się zmówiło, Bonus to chociaż tylko jednego ma
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Awatar użytkownika
Ema

Post autor: Ema »

jongmenik już obsrany, już nie struga 2paca i Coolia, gangsta’s paradise się kończy
loat

Post autor: loat »

obsrany output już ma jongmen xd
Awatar użytkownika
Hubson99

Post autor: Hubson99 »

Nasz Jongmen, sam oczywiście świetszy od papieża, szuka kogoś kto próbuje wyłudzić pieniądze, samemu będąc jeszcze gorszą kurwą, która ukrywa się z honorem u ciapaków
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Czemu Jongmen jest gorszą kurwą? Z tego co się orientuję to Jongmen jest ścigany nie za jakieś oszustwa jak ten typ którego udostępnia, a za rozprowadzanie narkotyków. Jongmen nie oszukiwał ludzi wmawiając im że ma raka pomóżcie mi 😭😭😭 tylko zaopatrywał w różne smakołyki różnych ludzi, których nikt nie zmuszał do ćpania, chcącemu nie dzieje się krzywda
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

Czemu “szczegolnie” ma uwazac “srodowisko hiphopowe”? Czyzby to byli ponadprzecietni debile? :lol:
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Awatar użytkownika
Popi

Post autor: Popi »

Zajebiste jak Jongmen spod poszukiwania interpolu dojeżdża przez internet jakiegoś Tomasza z Kalisza, gościa szukają a on se jest official na insta i elo
Popi.jaku
Awatar użytkownika
Hubson99

Burak pisze: 19 lis 2025, 23:54 Czemu Jongmen jest gorszą kurwą? Z tego co się orientuję to Jongmen jest ścigany nie za jakieś oszustwa jak ten typ którego udostępnia, a za rozprowadzanie narkotyków. Jongmen nie oszukiwał ludzi wmawiając im że ma raka pomóżcie mi 😭😭😭 tylko zaopatrywał w różne smakołyki różnych ludzi, których nikt nie zmuszał do ćpania, chcącemu nie dzieje się krzywda
Bo on nie sprzedawał trawy tylko chemiczne gowno, które ludziom robi sieczkę z mózgu. Ile ludzi zniszczyło sobie życie od ciężkich dragów? Ile matek i ojców płakało przez dzieci, którym sprzedano truciznę? Jak sprzedaje truciznę, to nie ma nic dziwnego w nazwaniu go kurwą, która zarabia na ludzkiej krzywdzie, bo utylitarystycznie dużo więcej przez niego cierpienia na świecie niz przez tego oszusta co go chce dojeżdżać.

Poza tym kim jest jebany jongmem, żeby wymierzac sprawiedliwość w tym kraju, samemu spierdalajac przed sprawiedliwości za granicę? Odpowiadam jest jebanym kasztanem
Awatar użytkownika
fromage

Post autor: fromage »

Ost skepta roadman

Jong jong jong jong pytam się kiedy cie wreszcie zlapia
Z takim głupim ryjem i tatuażami łatwo cie wylapia

Jong jong jong jong ty nasterydowany cyganie
Chcesz się bawić w krypto chyba strzykawka zamiast dupy załadowałeś w banie

Jong jong jong jong siedzisz se w Dubaju bo kurwa masz wygon z naszego Polskiego kraju
Jakieś Armani i obścisłe dzinsy
Pewnie zamieniłeś chuja na pizde
Mówisz że bierzesz 120 na klatę to chyba od arabusów co za parę koła ci srą na klate
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
majkel99
Zbanowany

Post autor: majkel99 »

Hubson99 pisze: 20 lis 2025, 13:01 Bo on nie sprzedawał trawy tylko chemiczne gowno
Jest popyt jest podaż. Jognmen nikomu nic złego nie zrobił, a jakie dokładnie używki rozprowadzał tego nie wiesz więc skąd te pomówienia? Ja tam nie znam tematu dogłębnie ale z tego co widzę to jest to dobra morda i porządny gość. A służbom Tfuska nie ma co wierzyć.
nescafeklasyg

Post autor: nescafeklasyg »

Hubson99 pisze: 20 lis 2025, 13:01
Burak pisze: 19 lis 2025, 23:54 Czemu Jongmen jest gorszą kurwą? Z tego co się orientuję to Jongmen jest ścigany nie za jakieś oszustwa jak ten typ którego udostępnia, a za rozprowadzanie narkotyków. Jongmen nie oszukiwał ludzi wmawiając im że ma raka pomóżcie mi 😭😭😭 tylko zaopatrywał w różne smakołyki różnych ludzi, których nikt nie zmuszał do ćpania, chcącemu nie dzieje się krzywda
Bo on nie sprzedawał trawy tylko chemiczne gowno, które ludziom robi sieczkę z mózgu. Ile ludzi zniszczyło sobie życie od ciężkich dragów? Ile matek i ojców płakało przez dzieci, którym sprzedano truciznę? Jak sprzedaje truciznę, to nie ma nic dziwnego w nazwaniu go kurwą, która zarabia na ludzkiej krzywdzie, bo utylitarystycznie dużo więcej przez niego cierpienia na świecie niz przez tego oszusta co go chce dojeżdżać.

Poza tym kim jest jebany jongmem, żeby wymierzac sprawiedliwość w tym kraju, samemu spierdalajac przed sprawiedliwości za granicę? Odpowiadam jest jebanym kasztanem
Kurwa wszyscy są winni tylko nie ci co ćpają.Stał jongmen pod szkołą i gnojom mateusza ładował do plecaków.Jak ktoś sobie chce zniszczyć zycie to to zrobi z jongmenem czy nie.Nie bronię cygana bo mam beke z tego jego pierdolenia o pomówieniach, wybielania się i ogólnej postawy niewiniątka ale już nie przesadzajmy.
Awatar użytkownika
Hubson99

Nie bronię cygana bo mam beke z tego jego pierdolenia o pomówieniach, wybielania się i ogólnej postawy niewiniątka ale już nie przesadzajmy.
No to jak się z tego śmiejesz, to po co się kłócisz jak ja robię to samo, bo żeby zrozumieć, że wyśmiewam hipokryzje kryminalisty jongmena, który jak pizda się ukrywa u arabów za dużo większe przestępstwa niż wyłudzanie kasy, a sam chce sprawiedliwość zaprowadzać, nie jest trudno.
majkel99
Zbanowany

Post autor: majkel99 »

Ale gdzie tu masz hipokryzję? Dwie różne sprawy i Jongmen ma prawo walczyć o prawo i sprawiedliwość. Żeby każdy jechał w Polsce z wyłudzaczami kasy na raka to by Mejza nie siedział w sejmie.
Awatar użytkownika
chuj
Zbanowany

Post autor: chuj »

jongmen to dla mnie archetyp warszawskiego wieśniaka, jakiś wyżelowany offshoot prawilniactwa w rureczkach - pedalskie jak sam huj. bonusowe punkty za śmiganie na solarium i stylizowaniu się na cygana po roku w czeczenii.

natomiast w ostatecznym rozrachunku i tak te wady nie przysłaniają legendarnej akcji, którą podarował polskim podwórkom - lockdown challenge.
złap książkę, złap reset

free smly
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Wyłudzanie hajsu na nieistniejącą chorom curke jest krzywą akcją nieważne z której strony spojrzysz, gonienie towaru w teorii może być okuratne i sprawiedliwe jak sprzedajesz świadomym słuchaczom narkomanom, a nie dzieciom, wiadomo że w praktyce dilerowi wiek nie przeszkadza, ale w idealnym świecie taki ktoś może istnieć. To co i komu gonił Ciągmen nie wiemy, #STOPPOMÓWIENIOM.

Dużo kasy przepierdoliłem na używki i wiele prywatnych spraw z tego powodu zawaliłem, ale to jest tylko i wyłącznie moja wina że nie znam umiaru i lubię się zezłomować, diler za mną nie chodził i nie wciskał mi nic na siłę.
Ostatnio zmieniony 20 lis 2025, 17:45 przez Burak, łącznie zmieniany 1 raz.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

Pan Burak święte słowa - to że ktoś nie jest krystalicznie czysty nie znaczy że nie może jechać z kureswem.

Nawet jakby kompotem handlował to nie zmuszał do tego nikogo, a tamta rura według tego co jest napisane zagrała na dobrych sercach i chęci pomocy.
Wyjebane hajs to jedno ale jeśli nie będziemy piętnować i rozliczać takich rzeczy to ludzie będą po każdym przypadku jeszcze mniej chętnie pomagać i ucierpią na tym Ci którzy serio tego potrzebują.
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
ODPOWIEDZ