Sentino - Aporofobia (2022)
Re: Sentino - Aporofobia (17.12.2021) [Zapowiedź]
następny singiel (45) wcale nie będzie wiele lepszy niz to. znowu zmarnowany potencjał na liczby, bo prada i poww w chuj lepiej by siadły z fajnym video. o poziomie mixu nie wspominam nawet
Będzie lepszy przecież każdy słyszał juz
nie no masakra
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
Kingu, coś ty wydał. Dlaczego?
zawiść chamstwo rak i hiv 
Klip fajniejszy niż przy poprzednich od crackhouse
Koszmarne to. Chyba najgorsza rzecz, jaką Sebastian Alvarez wypuścił na polski rynek.
Hard head, tight fists, I stand tall,
Instinct unleashed when the tension calls.

Instinct unleashed when the tension calls.

Ale on duka na tym bicie, no dramat. Najgorsze co od niego słyszałem
- Bryx Fenrir
Taki w miare ten numer, sprawdzam co raz częsciej i dobrze, że robi znacznie lepsze liczby niż dawniej, to chyba jego prime pod względem fame.
Coraz więcej leszczy zaczyna twierdzić, że cały hype na Sentino to żart i on sam jest chujowym raperem
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- yungXpaproch
generalnie jest tendencja zeby zapominac o jego muzyce i skupiac sie na postaci medialnej i jego wizerunku. nie popieram tego, nie powinnismy zapominac, ze to przede wszystkim zajebisty raper, a jego lajwy na ig to tylko tlo
jak ktoś słyszał tylko albumy z tego roku to może wyciągać taki wniosek bo są one dość cienkie
odpaliłem ten filmik i w sumie ten gość ma racje
odpaliłem ten filmik i w sumie ten gość ma racje
Mnie ogólnie mało obchodzi zdanie jakichś chłopców, co mają się nie wiadomo czemu za jakichś znawców/krytyków, ale na piszę kilka zdań o tym fenomenie internetowym. Zwłaszcza gdy pierwsze co robi, to pokazuje swoją ignorancję mówiąc o singlu albumu o nazwie "Aporofobia" mówiąc "aprofobia". Twierdzi, że 95% tekstów Sento jest o tym samym. Pewnie wysunął te wnioski po przesłuchaniu 3 ostatnich płyty nagranych w ciągu roku/półtora - ten jutuber to geniusz. Jeszcze ta sugestia o byciu głupim 11 latkiem, jeżeli twierdzi się inaczej niż szanowny jutuber - no typowy ból truskulowca zjeba. Skoro jego przygotowanie do materiału jest takie, a nie inne, to śmiem wątpić by wiedza na tematy jakie porusza(muzyka typu rap i jej składowe) była większa - jedyne pewnie co opanował do perfekcji to obsługa kalkulatora i linijki gdy liczy wielokrotne rymy. W momencie gdy wyskoczył z tekstem, że internet jest zalany mnóstwem dobrych bitów, więc to nie jest problem by na albumie takie były - no jest zalany generycznym gównem - to parskłem śmiechem. Musiał oczywiście pochwalić się swoim guścikiem i wymienić - według niego - "genialnych" producentów: lanek i atutowy oraz jednocześnie pokazać delikatnie swoje niezadowolenie z faktu, iż Sentino nie korzysta z ich usług.
Gość jest typowym rycerzem muzyki hiphop, co myśli, ze wylewając swoje żale uda mu się zjednać sobie jemu podobnych i odmieni polski hiphop oraz jego słuchaczy. Podsumowując jest ten typ jest zjebem.
- marco_pantani
Chłop najebany chyba to nagrywał. Wziął najgorszy kawałek sentino, potem narzeka na to że sebek ma zjebane teksty xD. Na mix to się trzeba zgodzić
zwracam honor
Hahaha poplaczcie się bo ktoś wyraził negatywna opinię o waszym Bogu farmazonie.
Chłop wyżej pisze że ma wyjebane w opiniotwórczych chłopców i sam się produkuje przekonujac że fake gangster krzyczący halo policja to dobry raper. Idź pan w huj z takim rapem, chłop pierdoli w kółko jaki jest zarobiony a nawet na dobry mix go nie stać.
HALOOO POLICJA!
Chłop wyżej pisze że ma wyjebane w opiniotwórczych chłopców i sam się produkuje przekonujac że fake gangster krzyczący halo policja to dobry raper. Idź pan w huj z takim rapem, chłop pierdoli w kółko jaki jest zarobiony a nawet na dobry mix go nie stać.
HALOOO POLICJA!
- scam_sakawa
Idealnie podsumował Sentino, gdy stwierdził, że w 2014 roku Zabójstwo Liryczne było świeżą płytą, a 7 lat później mamy już dużo więcej raperów z lepszym flow i bitem, z poważniejszym podejściem do tematu.
Podpisuję się pod tym stwierdzeniem i ja.
Podpisuję się pod tym stwierdzeniem i ja.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
kogo? kto taki powazny współpracuje z wymienianymi przez tego kasztana producentami?
atutowy- berson aka jedna zwrotka zelbet solo 022 palimy se topa?
lanek - bedoes kocham ja ale ona mnie nie jest mi tak przykro?
kizo cosplayujący Niemcy z 2015?
czy kto? przecież żyjemy w kraju gdzie największą gwiazdą jest Mata, jeśli są jacyś raperzy z poważniejszym podejściem do tematu to chyba w czeluściach podziemia
atutowy- berson aka jedna zwrotka zelbet solo 022 palimy se topa?
lanek - bedoes kocham ja ale ona mnie nie jest mi tak przykro?
kizo cosplayujący Niemcy z 2015?
czy kto? przecież żyjemy w kraju gdzie największą gwiazdą jest Mata, jeśli są jacyś raperzy z poważniejszym podejściem do tematu to chyba w czeluściach podziemia
zapraszam do sprawdzenia
https://youtu.be/5s5QPZM7Pec
https://youtu.be/5s5QPZM7Pec