Young Leosia

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
oKulTywowany

Re: Young Leosia

Post autor: oKulTywowany »

te pioniery to gówno z dupy teksty tak samo lool czemu każdy ma takie płytkie myślenie jarająco się techniczne ja tego nie czaje oł bayn
This page is no longer available.
hwjsk

Post autor: hwjsk »

Ostatnio zmieniony 03 sie 2022, 15:06 przez hwjsk, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
aleksy

Post autor: aleksy »

psy szczekają karawana jedzie dalej :joint:
słyszałem wiele głosów, śmiech i płacz
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
Awatar użytkownika
OmarStooleyman

Post autor: OmarStooleyman »

Psy szczekają, a Leosia miauczy
Awatar użytkownika
koxefer

Post autor: koxefer »

i ma lekko a nie ciezko
Mój ojciec z Santiago Latino, a twój stary pijany Grzesio
freeRivaldo
Awatar użytkownika
Jiigsi
good kid

Post autor: Jiigsi »

OmarStooleyman pisze: 23 kwie 2022, 21:54 Oddałbym tysiąc wersów Magika za jeden Leosi
last.fm

She gon' make me feel nice, jiggy jiggy on deck
I got bare gyal 'round, jiggy jiggy on deck
Awatar użytkownika
Spenser

Post autor: Spenser »

jajca pisze: 21 kwie 2022, 1:05 No rapuje tez lepiej niz szympans porobiony gieblem ale czy to jakies osiągnięcie?
:lol:
Awatar użytkownika
Bryx Fenrir

Post autor: Bryx Fenrir »

SuperRapMaster pisze: 23 kwie 2022, 23:32 Young Leosia to nie rap. Nie dlatego, że mi się jej muzyka nie podoba, tylko dlatego, że brzmi inaczej, a więc jest innym gatunkiem. Oczywiście spektrum rapu jest bardzo szerokie, ale Leosia mieści się raczej w spektrum muzyki klubowej.
No to fakt, rapowo Leosia praktycznie skillsów nie ma, natomiast jako produkt rapowo podobny to nie wszystko jest tu chujowe. To jest coś jak kiedyś wyroby czekoladopodobne, jak zestawisz z czekoladą to beka, ale czasami się zeżarło, jak ktoś tam propsuje za jakieś bujające refreny czy coś to nie mam nic do tego
Awatar użytkownika
Wolny

Post autor: Wolny »

w takim razie jebać wyroby czekoladopodobne
cyk
Awatar użytkownika
8na10
Zbanowany

Post autor: 8na10 »

przecież leosia lepiej rapuje niż nullo nulizmatyk
jasny wracaj na forum
Awatar użytkownika
benzoabuser
Zbanowany

Post autor: benzoabuser »

^Poważnie bym się zastanowił nad realnością naszej symulacji gdyby było inaczej
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie

!EXTRA ANNOTATION!

ALL OF MY POSTS ARE FICTION
Awatar użytkownika
kshaq

Post autor: kshaq »

Spoiler
BASED GOD POBŁOGOSŁAWIŁ
Awatar użytkownika
aleksy

fajny ten post bryxa, bo pokazuje jak myśli twardogłowiec, wziął truskulowy kalkulator i wyszło mu, że chujowe, więc musi być chujowe, ale jednak jest dobre i trzeba to jakiś wytłumaczyć, więc jedzie naokoło i szuka czegokolwiek, żeby się za to złapać i udawać, że ma sens, więc pierdoli o jakichś wyrobach czekolodopodobnych, jakichś kurwa przyzwoleniach na jaranie się refrenami (wtf?)

każdy z nas - świadomych słuchaczy - pewnie nieraz widział zamkniętą głowę w podobnej sytuacji, sentino był tłumaczony, że no może fajnie buja ale tak ironicznie, belmondo był uznawany za prowokacje, young igi był dobry ale tylko na refrenach...

a prawda jest prosta: to jest zajebisty rap i skończ pierdolić te swoje durnoty bezmózgie, jak raper robi piosenki, które są dobre, to jest dobrym raperem, jak robi chujowe, to jest chujowym jak mes, tyle
Awatar użytkownika
xxxkawo

Post autor: xxxkawo »

https://tidal.com/browse/track/225614355

Bengjer roku, leosia lecisz po swoje, z 20 mln wyświetleń tu kiedyś widze
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
drzeworyt

Post autor: drzeworyt »

Sentino type beat. Mógłby zrobić remix jak mój nóż jest we krwi.
Z nowego utworu wynika, że jednak ma dużo a miała dużo. Props za follow up do QAP i hejt za jkm
🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩
HWDP kurwo - nique la police
Jebać ich przekaz, FREE PALESTINE
Ja nie będę już pierdolił o pożyczkach
Koniec z tym gównem, i just wanna get ma dick sucked
Awatar użytkownika
aleksy

rok tygrysa :bowdown: piękny refren i fajne zwrotki
Awatar użytkownika
OmarStooleyman

Post autor: OmarStooleyman »

To nowa Hatsune Miku, tylko że rapowa
Awatar użytkownika
SuperRapMaster

Post autor: SuperRapMaster »

aleksy pisze: 26 kwie 2022, 11:55 fajny ten post bryxa, bo pokazuje jak myśli twardogłowiec, wziął truskulowy kalkulator i wyszło mu, że chujowe, więc musi być chujowe, ale jednak jest dobre i trzeba to jakiś wytłumaczyć, więc jedzie naokoło i szuka czegokolwiek, żeby się za to złapać i udawać, że ma sens, więc pierdoli o jakichś wyrobach czekolodopodobnych, jakichś kurwa przyzwoleniach na jaranie się refrenami (wtf?)

każdy z nas - świadomych słuchaczy - pewnie nieraz widział zamkniętą głowę w podobnej sytuacji, sentino był tłumaczony, że no może fajnie buja ale tak ironicznie, belmondo był uznawany za prowokacje, young igi był dobry ale tylko na refrenach...

a prawda jest prosta: to jest zajebisty rap i skończ pierdolić te swoje durnoty bezmózgie, jak raper robi piosenki, które są dobre, to jest dobrym raperem, jak robi chujowe, to jest chujowym jak mes, tyle
Chyba nie zrozumiałeś tego, co napisałem. Nie napisałem, że muzyka Young Leosi jest chujowa, tylko że nie jest rapem. Jakby Metallica nagrała płytę metalową i przez przypadek sklasyfikowaliby ją jako rap, to też byś się upierał, że to rap? Choćby nie wiem, jak zajebista była Metallica, to nie jest ona zespołem rapowym. Tak samo Young Leosia nie robi rapu. Nie ważne, jak bardzo wam się jej muzyka podoba, bo nie mówimy tu o jakości, tylko o gatunku. Borixon miał odwagę przyznać, że Gang Albanii to nie rap, tylko hardcore disco. Leosia jak dla mnie jest jeszcze mniej rapowa od Gangu.

A jeśli chodzi o moją bardziej subiektywną opinię, to od Young Leosi lubię tylko Baila ella i trochę nie rozumiem, jak można słuchać na codzień muzyki, która jest przeznaczona przede wszystkim na imprezy. Young Igi nie jest złym raperem, ma jakieś tam w miarę ciekawe flow, bynajmniej nie jest też dobrym tekściarzem, brak mu również charyzmy, której ktoś rapujący o wygranym życiu potrzebuje bardzo dużo, bo inaczej mam ochotę powiedzieć "a co mnie obchodzi, ile masz pieniędzy?". Belmondo lubię i jest on najlepszym przykładem rapera, który taką charyzmę posiada. Od Sentino lubię tylko Vitalyi i uważam go za przereklamowanego hip-hopolowca, którego rap niby ma bujać, ale jakoś mnie nie buja. Dzisiejsza Polska jest jak taniec chocholi, gdzie w roli chochoła występuje Sentino śpiewający swoje popowe refreny, a ja, jak Jasiek, patrzę i nie rozumiem o co chodzi.

A utożsamianie mnie z zatwardziałymi truskulami to pomyłka. Sam słucham trapu, ale raczej starego niż nowego, bo nowy w większości przypomina kiepski pop.
Ostatnio zmieniony 26 kwie 2022, 16:41 przez SuperRapMaster, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Jiigsi
good kid

Post autor: Jiigsi »

xD kurwa 2012 here we go again
last.fm

She gon' make me feel nice, jiggy jiggy on deck
I got bare gyal 'round, jiggy jiggy on deck
Awatar użytkownika
SuperRapMaster

Post autor: SuperRapMaster »

Przyznam, że w 2019, kiedy jeszcze nie wiedziałem, co to Mobbyn, ale wiedziałem, co to Trzeci wymiar, to marzyłem, aby czas cofnął się do 2012, bo wtedy był "prawdziwy rap", który czaiłem, a nie jakiś Żabson, którego wtedy utożsamiałem z nowym rapem i którego nie lubię do dziś.
ODPOWIEDZ