chuj mnie to obchodzi, dawać odśłuch kurwa
Belmondawg - Hu$tle A$ U$ual (2021)
- marco_pantani
Re: Belmondawg - Hu$tle A$ U$ual (2021) [Zapowiedź]
zwracam honor
Re: Belmondawg - Hu$tle A$ U$ual (2021)
....
Ostatnio zmieniony 03 sie 2022, 11:13 przez hwjsk, łącznie zmieniany 1 raz.
Streamflip XD
Ten klip jest najpiękniejszy
. Fajnie, że Belmondziak wychodzi poza wałkowany od lat temat ćpańska/ruchańska.
Racja, nie sprawdziłem.wst pisze: ↑10 cze 2021, 21:13Poppyn to asfalt, bo miałem już tam istniejące konto, odbiór osobisty w Asfalt Shopie, z resztą:Suseł pisze: ↑10 cze 2021, 13:53 https://asfaltshop.pl/product/21904-bel ... cjalna-cd/
Jest do kupienia normalnie w Asfalcie - to w bardzo dużym stopniu ogranicza ryzyko kwitflipa. Ze strony Poppyn to bym tego za cholerę nie zamawiał, a tak to sobie wezmę.
https://poppyn.org/polityka
Administratorem danych osobowych Użytkowników Serwisu jest A Distribution Sp z o.o.o., z siedzibą w Warszawie, ul. Tamka 37, kod pocztowy 00-355, NIP 5252643384.
Ostatnio zmieniony 25 cze 2021, 11:28 przez Suseł, łącznie zmieniany 1 raz.
Kupię UNDADASEA – Undaground Mixtape
I co to znaczy ze belmondo sie obraził czy oyche doniz z dżipiesiakiem zrobili zakaz?
#freefromage
GVMBLER
GVMBLER
Kurwa, ale to jest treściowo chyba najlepszy kawałek Belmondo. Coś pięknego co się z tym człowiekiem dzieje. Kurwa oby tak dalej Tytus!
ale kozak kawalek
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
- Bunnymen77
Zgadzam się, że tekstowo jest mocno, ale brakuje mi tej grubej hustlerki bez pierdolenia, spokorniał. Jeżeli płyta będzie sukcesem to może wrócić i przewózka.
Płytka dotarła, choć zamawiana jeszcze na poppyn dot org, czyli oficjalnie nie ma kwitflipu 
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
DJ SCREW VS HEWRA/MOBBYN
-> https://www.youtube.com/watch?v=C2KMna2KQK0
Chce ktoś pogadać o albumie na priw?
co to za marne asfaltowe gimbogierki
- stratemirat
To jest poważny label xD
Oczywiście chętnie porozmawiam z jakimś posiadaczem tej płyty, jakby co to mam Ekipę we Flacu na dysku
Oczywiście chętnie porozmawiam z jakimś posiadaczem tej płyty, jakby co to mam Ekipę we Flacu na dysku
- OmarStooleyman
wydaje mi się, że ma to nakręcić sprzedaż fizyka
zresztą nie zapominajmy, młody sarmata nie będzie sobą jak nie odjebie jakiejś krzywej akcji, może to jego kolejne widzimisię?
zresztą nie zapominajmy, młody sarmata nie będzie sobą jak nie odjebie jakiejś krzywej akcji, może to jego kolejne widzimisię?
Ja też zamawiałem z poppyn org jak się pojawiła opcja a już czeka na mnie w paczkomacie, więc, no kurwa, jaki kwitflip? Sam na sobie by zrobił kwitflip bo mu nie wpadają grosze ze streamingów już od dnia premiery a dzisiaj miałby pewnie najwięcej odsłuchań 
- OmarStooleyman
Chodziło mi bardziej o to, że ma to nakręcić popyt na fizyka i by sajko fani kupili płytę zamiast zaspokoić swój głód na Spotify.
To w sumie pierwsze jakkolwiek legalne wydanie od drugiego Mobbyn, Belmondziak chce swoje zarobić
Większe ksywki mogą sobie pozwolić na wydawanie wszystkiego na Spoti równolegle z premierą, bo i tak wyjdą na swoje.
Zresztą ch*j wie o co tak naprawdę poszło.
typuje że się okazało, że jest podjebany/nieopłacony bit i producent zgłosił lub opcja 2 jak @OmarStooleyman
- con shonery
- Moderator
Belmondo przeczytał, że przesłuchałem i spropsowałem, więc zdjął, co wy myślicie że to dla każdego ucha jest
PAPAPAPAPAPYN
PAPAPAPAPAPYN