Przemek Ferguson
Re: Przemek Ferguson
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
No dla gościa, który jak sam nawijał jak nie było hajsu to kradł wódkę z marketów, a tego hajsu pewnie nie było nigdy bo chlał i ćpał, to 30k to jakaś niewyobrażalna suma. W sumie to bym się zdziwił jakby mu Remik jakąś karę przyjebał za zdradzanie warunków kontraktu, bo mógł być taki zapis w umowie. W ogóle fajne Sto Pro Rap, Wini tam pewnie z beki nie wyrabia. Ferguson debil, Kara typowa p0lka co skorzystała na chłopakach z 3Y ile mogła i jak mogła przeskoczyć na inną gałąź to nagle uliczne zasady na bok i spierdalamy + nie wiedzieć czemu niczemu nie będący winnym DJ Decks 
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
szczerze? ip już mam ; )
świadomość swojej ignorancji
- ToMojaStaraKsywka
Cofam wszystkie propsy dla tego debila
- marco_pantani
ech, na początku odkrycie roku, ale kurwa, gość nie potrafi korzystac z internetu
zwracam honor
dobrze ze nigdy nie propsowalem tego glaba
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
Nie chce myśleć jak się czuje Mata gdy widzi, co odpierdala chłop, którego wypromował. Przemek miał szansę na opinię pociesznego grubaska, który ,,pojawił się, by bronić prawdziwego rapu w Polsce". No cóż, debilizm nie wybiera.
JA PIERDOLE XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ALE CRINGE PRZECIEŻ TAKIEGO CRINGU TO NIE MIAŁEM KURWA OD LAT. JAKI WSTYD KURWA, TAK SIĘ AUTODISSUJE I KONCZY KARIERE XD

Hahahahaha co za beka. Kurwa przelew na 4 I pół koła na instagram wrzucił i jeszcze się przepycha z ludźmi w komentarzach. Co za kurwa łeb
.
Ja jebie co tam się dzieje w komentarzach
HAHAHAHA
Ja jebie co tam się dzieje w komentarzach
Bez kitu xd Z takim mindsetem i wizerunkiem jaki sobie kreuje Przemek jego numery tracą na jakiejkolwiek wartości, niech teraz tylko zacznie narzekać na trackach to będzie brzmiało wręcz śmiesznie. Jestem ciekaw jak to się skończy.
Chłop pewnie mieszka z matką w wieku 25 lat, gówno widział w życiu, dostał przelew na 4.5k i myśli, że jest zarobiony, ja pierdole
Łamania nawet nie skomentuje, bo brak słów. Czekam aż ktoś go zweryfikuje w końcu.
- ebismolarek
Ale kurwa żenada XD
ale to jest przypał ojezu
jestem zażenowany
jestem zażenowany
to nie pierdolony zbieg okoliczności
-
ksiazenieporzadek
ahahahah przypadkowo wszedłem, kurwa chwalić się przelewem na 1k euro xDDDDDddddd
- con shonery
- Moderator
Widzę podbijany temat Fergusona - wiem, że to nie rap tak ślizgerów poruszył. Rozumiem, że mógł nigdy 4 koła jednorazowo nie przytulić, polska b, problemy z alkoholem, no to nie są warunki sprzyjające godziwym zarobkom, ale skisłem jak przeczytałem, że ma już IP typa XD co za farmazoniarstwo
Chyba każdy wiedział co to za człowiek, jak również wiem jakim człowiekiem jest Sentino, choć broń boże nie porównywałbym muzycznie to ja dalej czekam na wszystko od obu panów
#free2rzyn
a ja go propsowalem po niektórych numerach a tutaj okazał się taki....... 
If the streets were a coin won't be head or tails
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Would be death or jail, two fails, I got the better L.