Skoki narciarskie
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Skoki narciarskie
Ale policzone xd
gdyby nie zajebał paru konkursów Kamil, to mógłby jeszcze po tym co dzisiaj się wydarzyło, starać się Granulata dogonić, ale tak to chuj, niech goni Markusa.
naprawdę wolałbym, gdyby skoki komentował sympatyczny przemytnik papierosów i legenda Schalke niż ta ostatnia motała od pływania i lekkoatletyki
Jakub Wolny w I serii, w II Babiarz matematyk z akcją "Polak na pewno będzie na podium" gdy było trzech do końca i Stoch drugi
najgorsze jest to, że przy nim bardzo ceniony przeze mnie Snopek głupieje (Szczęsny też, ale tu akurat mi wszystko jedno)
Jakub Wolny w I serii, w II Babiarz matematyk z akcją "Polak na pewno będzie na podium" gdy było trzech do końca i Stoch drugi
najgorsze jest to, że przy nim bardzo ceniony przeze mnie Snopek głupieje (Szczęsny też, ale tu akurat mi wszystko jedno)
i widać, kto ogląda na wyrywki
weekend w Rumunii transmitowany jest tylko w naszej narodowej wspaniałej stacji
weekend w Rumunii transmitowany jest tylko w naszej narodowej wspaniałej stacji
Za tydzień pierwszy konkurs mistrzostw świata na skoczni normalnej. Macie jakieś swoje typy na pierwszą trójkę?
u mnie Granerud, Stoch, Kobayashi
u mnie Granerud, Stoch, Kobayashi
Granerud, Kubacki, Kobayashi/Kraft
Granerud, Johansson, Stoch
-
MalinowyJogurt
Kobayashi, Geiger, Kubacki
Dodano po 1 godzinie 14 minutach 52 sekundach:
Polecam
"Z trenerem Łukaszem mega ciężko mi się pracuje"
Dodano po 1 godzinie 14 minutach 52 sekundach:
Polecam
"Z trenerem Łukaszem mega ciężko mi się pracuje"
Granerud, Geiger, Kobayashi
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Wracając jeszcze do Rasnov, to taki dialog między naszymi zawodnikami się wywiązał po skoku Dawida.
Stoch: Który?
Kubacki: Czwarty, k****!
Stoch: Jak to możliwe?!
Kubacki: No, ja nie wiem!
Stoch (rozgoryczony robi przejście dla Kubackiego): No, jak?!
Kubacki: Jakim cudem nie wiem.
Stoch: Który?
Kubacki: Czwarty, k****!
Stoch: Jak to możliwe?!
Kubacki: No, ja nie wiem!
Stoch (rozgoryczony robi przejście dla Kubackiego): No, jak?!
Kubacki: Jakim cudem nie wiem.
Normalnie, kiepsko lądował w obu seriach, musi popracować nad lądowaniem, bo robi to pokracznie i traci dużo na notach. Słyszałem w skrócie na YT tę konwersację. 
Niczego nie żałuję.
Wczoraj dwa treningi wygrał Eisenbichler, a dziś tak samo Granerud. Nasza najlepsza trójka nie pojawiła się dziś na skoczni. Jutro kwalifikacje, a skład już wybrany - Stoch, Kubacki, Żyła, Stękała i Murańka.
-
MalinowyJogurt
No patrząc na dzisiejsze serie treningowe to słuszny wybór, liczę na to, że Klemensowi podwieje i w końcu coś się uda chłopakowi, bo jak nie to powoli trzeba będzie zacząć zwalniać miejsce młodym, bo sam Klemens ma już 27 lat(!) i nic nie ugrał oprócz udanego skoku w Zakopanem jak miał 13 lat. Problem w tym, że nie ma zaplecza.
Dziś oglądałem za to skoki kobiet, widzieliście skok Ani Twardosz? Technicznie to była tragedia, jakby się tak nie powyginała to bez problemu zajęłaby miejsce w pierwszej dwudziestce jak na treningach. Rajda za to porażka po całej linii, a Karpiel z młodą Konderlą odpadły w kwalifikacjach. Dziewczyny nie czują w ogóle oddechu na karku i dochodzą głosy, że Kinga ma wyjebane, dziś Małysz dał wywiad, w którym zasugerował, że Kinga to chyba by chciała żeby to trener dostosował się do ćwiczeń które ona lubi i dostosował się do czasu, kiedy ona chce je wykonywać, tam są kwasy, dodatkowo dziewczyny ponoć bardzo nie lubią jednej kadrowiczki, no ciekawe której. Sam konkurs kobiet dość ciekawy, widać ogromną różnicę między najlepszymi a średniakami, szkoda Marity Kramer, tydzień temu wyjebali ją fałszywym wynikiem testu a dzisiaj tą zmianą belki przed ostatnim skokiem. No, ale fajnie, że ta Ema wygrała, młoda krew to niech ma. No i Takanashi z medalem
Dodano po 21 godzinach 16 minutach :
No i Polki po "znakomitej" serii próbnej, w której uzyskały szaloną łączną notę wynoszącą 1,3 punktu zajęły dziś 7 miejsce w konkursie drużynowym. Jak na nie to bardzo dobry wynik, szczególnie, że skoki zawaliła Aśka Szwab. Skorzystaliśmy z prezentu od Finek i udało się go wykorzystać, brawo.
Dziś oglądałem za to skoki kobiet, widzieliście skok Ani Twardosz? Technicznie to była tragedia, jakby się tak nie powyginała to bez problemu zajęłaby miejsce w pierwszej dwudziestce jak na treningach. Rajda za to porażka po całej linii, a Karpiel z młodą Konderlą odpadły w kwalifikacjach. Dziewczyny nie czują w ogóle oddechu na karku i dochodzą głosy, że Kinga ma wyjebane, dziś Małysz dał wywiad, w którym zasugerował, że Kinga to chyba by chciała żeby to trener dostosował się do ćwiczeń które ona lubi i dostosował się do czasu, kiedy ona chce je wykonywać, tam są kwasy, dodatkowo dziewczyny ponoć bardzo nie lubią jednej kadrowiczki, no ciekawe której. Sam konkurs kobiet dość ciekawy, widać ogromną różnicę między najlepszymi a średniakami, szkoda Marity Kramer, tydzień temu wyjebali ją fałszywym wynikiem testu a dzisiaj tą zmianą belki przed ostatnim skokiem. No, ale fajnie, że ta Ema wygrała, młoda krew to niech ma. No i Takanashi z medalem
Dodano po 21 godzinach 16 minutach :
No i Polki po "znakomitej" serii próbnej, w której uzyskały szaloną łączną notę wynoszącą 1,3 punktu zajęły dziś 7 miejsce w konkursie drużynowym. Jak na nie to bardzo dobry wynik, szczególnie, że skoki zawaliła Aśka Szwab. Skorzystaliśmy z prezentu od Finek i udało się go wykorzystać, brawo.
330 pkt różnicy na małej skoczni 
Granerud, Lanisek, Kraft to pierwsza trójka kwalifikacji. Nasi wszyscy jutro skaczą, dziś Stoch 6 miejsce, a Kubacki oczko niżej.
Granerud z rekordem skoczni
Granerud, Lanisek, Kraft to pierwsza trójka kwalifikacji. Nasi wszyscy jutro skaczą, dziś Stoch 6 miejsce, a Kubacki oczko niżej.
Granerud z rekordem skoczni
Typuję: Granerud, Geiger, Stoch
no no ciekawie się zapowiada konkurs