przecież nie jest podpisany, zawsze można powiedzieć że to AI generated
Quebonafide - Krętacz z Ciechanowa mixtape (2025)
- Pomiot_Liryczny
Re: Quebonafide - Krętacz z Ciechanowa mixtape (2025)
Przekaz głęboki kurwa jak głębokie gardło

Jeszcze nie bylo chyba wiec daje:
Jakby wyciac jakanie andrzeja to trwalby filmik pewnie z 6:40 zamiast 13:20 wiec moznaby jeszcze zoptymalizowac ale i tak spoko making of
Jakby wyciac jakanie andrzeja to trwalby filmik pewnie z 6:40 zamiast 13:20 wiec moznaby jeszcze zoptymalizowac ale i tak spoko making of
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
To teraz niech "Wiem co to ból" wrzuci Sentino na ZL5 i jeszcze niech Quebo da Sentino prawa do TEXAS STREET, żeby to też dropnęło na ZL5
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
- marmolad_k2
kurde dozylem czasow kiedy bardziej sie jaram zwrotka krzy krzystofa niz belmondhowgh i kaz balagane (chociaz on przynajmniej dal fajne wersy o cpunach chociaz jak zwykle nie wiadomo o jakich cpunow chodzi)
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Bambiszon tutaj najlepszy feat
Bambiszon zdecydowanie swoja życiówka, a kto wie czy nie najlepiej nawinięta zwrotka MAINSTREAMOWEGO kobiecego erape.