jajca pisze: ↑11 mar 2021, 11:11
w latach 90. mieć na imię Jan to był taki przypał jak mieć na imię Józek albo Mietek, więc pewnie się wstydził po prostu. teraz imię "Jan" jest vintage, więc pewnie chciałby do niego wrócic i kombinuje jakiś pretekst
pezet sie urodził w 80, w 78 Karol Wojtyła został Janem Pawłem II, matka na czesc Papieża Polaka dała mu na imie Jan i na drugie Paweł
O, to moze tez nagra z raperem Zyto? On robi konkret muzyke, hardcore rap, a nie dla studenciakow szajs. Strach sie bac, jeszcze Jana Pawla w windzie zamknie jak nie nagra.
30.04 ma wyjść Ukryty w mieście krzyk a tydzień później Nisko jest niebo w takiej wersji.
HWDP kurwo - nique la police
Jebać ich przekaz, FREE PALESTINE
Ja nie będę już pierdolił o pożyczkach
Koniec z tym gównem, i just wanna get ma dick sucked
Zrobiliśmy numer na bicie z drillowym basem, bynajmniej nie dlatego że jest taka moda. Auer jara się tym od dawna i zaraził tym mnie. „Amber Gold” to najbardziej uliczny/podwórkowy numer z płyty. Dla mnie to ważny numer, trzyma się oldschoolowej konwencji, jest trochę bragga, a jednak podsumowuje moją drogę do tego co udało mi się osiągnąć. Sprawdzjcie też koniecznie Magenta CBD, moją markę CBD - limitowany drop suszu i prerollsów będzie w sprzedaży od 7 maja!