najbardziej ruchable raperka
Re: najbardziej ruchable raperka
faktycznie az dwa glosy zgarnela, nie zauwazylem wczesniej. moj boze
FUCK OFF MR LAHEY
OG Kamka ładna, ale wajb odbieram taki że jeszcze nie wylazła z niej chyba do końca nastolatka, która wciąż ciągle tylko na wiarę przyjmuje, aczkolwiek niechętnie, że mycie się codziennie to nie opcja, tylko mus.
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Kara z matką, Kara ma 0 głosów, cyc jest, czy widziecie w niej potencjał na wyjście z osiedlowej patusiary?

Spoiler

MalinowyJogurt 2
Nadzieja umiera ostatnia
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
nie, wystarczy ze sie odezwie i caly potencjal idzie sie jebac (nie z nią)
Nowy nabytek wytwórni Leosi, zuziula:
Spoiler
- francocarlos
o, i to jest konkret
Chyba zamknęła temat ta Baby V, ale ta wyżej też spoko
Tej zuziuli to mozna zacytować Kazka po co się do niej przyszlo
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Baby V prezencja bardzo ok, głos
słuchałbym, ale ja pierdole, kiedy rapuje to w wymowie wieśniaczy jeszcze bardziej niż Fagata, to nie jest ruchable w żaden sposób i tego się nie odusłyszy, no co wy
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Dlatego nawet nie słuchaliśmy
Imo bambiszon > baby vnm, imo wdowa, adma i modelki tez ladniejsze od tej baby
Jak juz nie ma dodawania do ankiety to chyba juz moge oddac spokojnie glos na bambi i czekac na wizyte smutnego pana o pseudonimie "burak"...
Jak juz nie ma dodawania do ankiety to chyba juz moge oddac spokojnie glos na bambi i czekac na wizyte smutnego pana o pseudonimie "burak"...
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
I tutaj dalej Pana nie słuchamy.
Z Modelkami to kwestia gustu, ale no nie oszukujmy się szczurza morda Bambiszona może zostać zignorowana w starciu z Admą a nie Baby V
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
U baby V nawet nie wiemy czy widzimy jej prawdziwa twarz czy malunek wiec w sumie ciezko porownac w tych warunkach
Wydaje sie ok no ale sa zdjecia gdzie widac ze ma syndrom fagaty, a bambi nawet rozczochrana i z rozlanym makijarzem wyglada dalej ladnie
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
ta baby v spoko ale nadal bez podjazdu do dziarmy
złap książkę, złap reset
free smly
free smly