Quebonafide - PÓŁNOC / POŁUDNIE (2025)
Re: Quebonafide - PÓŁNOC / POŁUDNIE (2025) [Zapowiedź]
a jaka legenda urośnie po wydarzeniach. DWA NARODOWE WYPRZEDANE

Żadnego koncertu czwartego koncertu pozegnalnego w 2026 nie będzie, czwarty koncert pożegnalny wymysleliscie wy ślizgerzy
Jak mówi że po trzecim skończy karierę, to skończy
Jak mówi że po trzecim skończy karierę, to skończy
- oKulTywowany
I rycha psycha kariera skończyła sie w cieniu wiecznej spiny na wyluzowanego tedunia
a que sie buja na gumie jak małpa bo filozofia i socjologia mu nic nie dała
a que sie buja na gumie jak małpa bo filozofia i socjologia mu nic nie dała
This page is no longer available.
Zaraz minie Depresja Rapera i będzie nawijał o wyprzedaniu trzech stadionów narodowych, jako jedyny w Polsce, robiąc kase na herbacie
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
moim zdaniem jedynym słusznym performancem i już naprawdę przedostatnim końcem kariery, byłby akt homoseksualny z krzy krzysztofem na scenie, po czym quebo mógłby zarapować takie coś
i wtedy wchodzi ona, andrzej dragan, maryla rodowicz, siema eniu, godzilla, lasery, ktoś zemdlał w pierwszym rzędzie, lygrys ochrania obiekt, no popierdolone jak cały świat jakuba grabowskiego
Spoiler
zrobiłem to chłopcem
ale żaden byczek nie zastąpi byczkowskiej
Jantar czy Kukulska - wybrałbym mamę z dwóch
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh
- ConeyIsland
Proste, do tego za kamerami wojtekkoziara2do5 pisze: ↑15 mar 2025, 13:26 moim zdaniem jedynym słusznym performancem i już naprawdę przedostatnim końcem kariery, byłby akt homoseksualny z krzy krzysztofem na scenie, po czym quebo mógłby zarapować takie cośi wtedy wchodzi ona, andrzej dragan, maryla rodowicz, siema eniu, godzilla, lasery, ktoś zemdlał w pierwszym rzędzie, lygrys ochrania obiekt, no popierdolone jak cały świat jakuba grabowskiegoSpoiler
zrobiłem to chłopcem
- rozklad_gaussa
jebac tego cwela fr
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
free fromage
free fromage
- Moltisanti
Ja tylko przypomnę jak Sarius zostal zjebany z góry do dołu jak wykręcił prowo ze kończy karierę. Quebo z konczenia kariery to zrobil już sobie dyscypline sportową.
- ConeyIsland
Kurwa te oświadczenie
to jeszcze truskawka na torcie. Fani się burza że organizuje trzeci koncert pożegnalny, gdzie pierwszy miał być unikatowy, a ten im pisze przykro mu ich jest xd co do chuja
- Oportunistycznyebaka
-
Bisclavret
Przecież z tymi jego pożegnalnymi koncertami to jest tak samo jak z jezdzeniem do Zakopanego - ktoś chciał byc wydymany i został wydymany, nie ma się co oburzać.
- Cz4rny1337
- Moderator
oldschool pisze: ↑14 mar 2025, 13:41Miej godność człowieku.Cz4rny1337 pisze: ↑14 mar 2025, 11:30 Ty no pojechałbym nawet, ale chyba chuja kupię co
jkby ktos zaufany chcial sie pozbyc czy mial na resell to w sumie rozważe, zapraszam PW
Dodano po 6 minutach 33 sekundach:
Btw czy ten geniusz z Ciechanowa robi drugi koncert dzień przed pierwszym, gdzie ludzie kupowali droższe miejsca, jak tanie były wykupione?
Piękny chuj w dupę dla fanów, ale to pewnie część większego planu, którego częścią jest spuszczanie się na linie i dyndanie jak małpa na gumie.
Ty no nie wiem, mam sentyment do starej twórczości, nasłuchalem się tego w chuj, dobre było, tu też sperma hektolitrami się wylewała, ale teraz dla ślizgawki be bo znany, a koń był walony jak pod Taco jak jeszcze pisał na forum
to że poszło to tak - no cóż, ślizgawka się nie myliła co do propsów

- bialyjelen
a co sadzisz o paluchu?
Fryderyk za teledysk roku dla Andrzeja Dragana.kaznicki pisze: ↑21 lis 2024, 14:53
Muszę się do czegoś przyznać.
Sfingowałem swoją muzyczną śmierć, ale tylko trochę i trochę nieświadomie, spokojnie. Nie siedzę teraz w Portoryko ani na Hawajach jak Lilo i Stitch tylko na scenach w XXX i szykuję dla Was ostatni koncert. Nadal jesteśmy w trakcie prawdopodobnie najdłuższej w historii muzyki trasy - został nam jeszcze jeden gig ( tak się mówi? ). Co prawda ostatnie odbyły się prawie trzy lata temu, ale nie szkodzi - miałem więcej czasu żeby przygotować dla Was Grande Finale.
Jeżeli dla kogoś się to przedłuża i ma wrażenie, że macham na pożegnanie dziesiąty raz to trudno. To po prostu pa, pa w zwolnionym tempie. Rozstania nieraz długo trwają - ale teraz już powinno pójść gładko.
Po ostatnich rozczarowaniach z mojej strony wypadałoby się trochę podlizać (pokajać), więc - jestem wdzięczny tym, którzy cierpliwie czekali, a tych, którzy utracili resztki nadziei rozumiem. Po fazie trollingu, intryg i insynuacji wreszcie mogę przyjść ze względnym konkretem ( bo wciąż niezbyt wiele mogę napisać jak na ironię, chociaż to o czym piszę tym razem jest już skończone ). PÓŁNOC / POŁUDNIE to coś przy czym pracowałem zdecydowanie najdłużej ze wszystkich dotychczasowych projektów. Nie przywiązuję wagi do tego czy jest to opus magnum, ale jeżeli chodzi o włożony w to czas pracy to z pewnością - resztę ocenicie sami. Proszę o zaufanie, bo jedyna konkretna informacja, którą mam na ten moment to to, że dałem z siebie maksimum czując, że osiem koncertów i pożegnalny list to nie jest wystarczający wysiłek z mojej strony po dwunastu latach wspólnej - dziwnie brzmi - przygody ( chyba wpiszę to w CV ). Nie spodziewajcie się tego co zobaczyliście/usłyszeliście przy Futuramie to unikniemy nieporozumień i rozczarowań - to był fanserwis. Jeszcze raz - muszę się do czegoś przyznać — mniej za sceną i rapowaniem, ale za Wami TROCHĘ się stęskniłem. Do zobaczenia.
PS. Sorry, że tak patetycznie - chciałem nakreślić powagę sytuacji!
Kuba Grabowski
Fryderyk w kategorii singiel roku.
- oKulTywowany
1.CHEMICZNY BALANS (Ft. maszaitsme)
2.TRAWA
3.NORADRENALINA (Ft. Sobel)
4.DIAGNOZA
5.WIELKA PRZYJEMNOŚĆ
6.CZARNE PLAŻE
7.MELISA
8.IGŁY, SOCZEWKI I SAMOLOTY
9.NIE ŻYCZĘ CI ŹLE
10.KC, LECZ BEZ PRZESADY (Ft. Chivas)
11.WKRÓTCE (Ft. Oki)
12.STATEK Z LEGO (Ft. Martyna Byczkowska)
13.NATRĘTNE MYŚLI
14.PÓŁNOC / POŁUDNIE
2.TRAWA
3.NORADRENALINA (Ft. Sobel)
4.DIAGNOZA
5.WIELKA PRZYJEMNOŚĆ
6.CZARNE PLAŻE
7.MELISA
8.IGŁY, SOCZEWKI I SAMOLOTY
9.NIE ŻYCZĘ CI ŹLE
10.KC, LECZ BEZ PRZESADY (Ft. Chivas)
11.WKRÓTCE (Ft. Oki)
12.STATEK Z LEGO (Ft. Martyna Byczkowska)
13.NATRĘTNE MYŚLI
14.PÓŁNOC / POŁUDNIE
This page is no longer available.
- larsson1991
Co to za tracklista?
Utworów które były wczoraj zagrane
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia