kshaq pisze: ↑26 paź 2020, 19:53
Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
Dla mnie to jest totalna abstrakcja, jakiś cygan z zaszczanej Pragi jedzie w sumie wszystkim polskim słuchaczom i raperom, że chuja się znają na muzyce, a jaja żeby mu odpowiedzieć posiada tylko Fazi, reszta siedzi cicho z kalkulatorem w zębach. Tfu na tą politpoprawną do zrzygania scenę.
Już dawno tu pisałem, że dla mnie to jest nie do pojecia ze w warszawie się dzieją takie cyrki z tymi murzynami i że za tym muszą stać grube kwity.No kurwa biega murzynisko i ubliża polakom rodakom.
Samą wiedzą o rapie bym tego alberta zabił, o innych gatunkach nie wspomnę, smieć nawet pewnie nie wie kto nagrał bitches brew a świruje konesera
Ja to właściwie nie wiem czy ten Malik ma aż takie plecy, że się te murzyny tak wożą? Sam fakt tego Malika i jego nagrań jest zastanawiający, bo w 2000 roku to by go tam udusili typy za takie pierdolenie a tutaj było kilka sytuacji z polskiego podwórka, że jak ktoś otworzył gębę to zaraz musiał prostować temat jak ostatnio Waco. Co on kurwa dzwoni po muslimów z DE i wszyscy srają po porach? Fazi tylko czeka na ich u u a a na drzewie i już diss pewnie pisze