Quebonafide
Re: Quebonafide
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
MEMPHIS VS HEWRA/MOBBYN
-> https://www.youtube.com/watch?v=LnZIq8WoO64
Ech, przez sekundę się nabrałem i pomyślałem że postanowił nagrać dobry numer raz, ale jak zwykle okazało się że wynajmie orkiestrę i balet żeby zaprezentować swoje nowe tatuaże huśtając się na dzwigu
- scam_sakawa
poważnie ktoś na to czeka?
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
To powinno się znaleźć w temacie "Kompromitacja cwela"
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Kanał QueQuality zmienił nazwę na "Północ, Południe" xd. Teraz pytanie czy to będzie tytuł filmu, tytuł koncertu czy też może tytuł nadchodzącego albumu? Quebonafide jak zwykle trzyma w niepewności i trolluje słuchaczy.
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
szkoda że nie północ centrum południe
MEMPHIS VS HEWRA/MOBBYN
Miał robić studia medyczne, na które się nie dostał to poszedł na studia z biotechnologii żywności, a koniec końców chyba go wyjebali z uczelni xd więc pewnie wróci do muzyki albo będzie poprawiać maturę rozszerzoną z chemii, props dla wykładowców.
Światem kręcą pieniądze
- scam_sakawa
może i uzgadnianie reakcji za trudne ale chociaż można dać MUZYKĘ NA POGRANICZU KILKU GATUNKÓW, PROJEKT KTÓREGO W POLSCE NIE BYŁO!!!!!!
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
no bo pewnie nie chodził, ale przynajmniej była b e k a whuj
MEMPHIS VS HEWRA/MOBBYN
mógłby spróbować z lygrysem dla porównaniagods bidness pisze: ↑20 lis 2024, 8:30 Kiedy ten typ zrozumie, że karuzela dziewcząt, jak piękne by nie były, nic nie da i zawsze się skończy tak samo i szczęśliwy stanie się dopiero wtedy, kiedy wyjdzie z szafy i stworzy stały związek z drugim mężczyzną.
moze poszedl na te studia ze wzgledu na biznes ktory prowadzi/prowadzil tj mochi
Kiedyś przychylniejszym okiem patrzyłem na przeróżne mieszanki gatunkowe, nadal lubię takie mieszanie jako koncept, ale z reguły kończy się to męczącym, asłuchalnym syfem, także mam nadzieję, że się zaskoczę, ale uwierzę jak usłyszę.
Propsy panowie ze tak dokladnie sledzicie jego ruchy to prawdziwi fani tacy jak ja maja update co sie tam u niego dzieje, nie wiedzialem ze cos pisze na X i ze nie poszly mu studia
Niecierpie musicali ale pewnie z ciekawosci sie pomeczesprawdze co tam klebo nagotowal
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
- gods bidness
I razem z Kizo siedział w pierwszej ławce na wykładach, bo ten prowadzi biznesów kizzersów.
On chyba kiedyś dawał zdjęcie swojego świadectwa maturalnego i tam były prawie same dopuszczające więc studia medyczne to definitywnie za daleki lot.
a mógł pójść na przyśpieszony kierunek na collegium humanum
gods bidness pisze: ↑21 lis 2024, 10:51I razem z Kizo siedział w pierwszej ławce na wykładach, bo ten prowadzi biznesów kizzersów.
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
A za nimi siedział Oyche Doniz bo jest szefem kuchni, który je dziczyznę à la Bernie, oraz jest the student, ale pracujegods bidness pisze: ↑21 lis 2024, 10:51I razem z Kizo siedział w pierwszej ławce na wykładach, bo ten prowadzi biznesów kizzersów.
Światem kręcą pieniądze
MEMPHIS VS HEWRA/MOBBYN