Quebonafide
Re: Quebonafide
te wersy piszę jako kuba bo queba już nie żyje
choć nie skoczył z okna i nie założył pętli na szyję
choć nie skoczył z okna i nie założył pętli na szyję
tylko się zesrał
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
MEMPHIS VS HEWRA/MOBBYN
-> https://www.youtube.com/watch?v=LnZIq8WoO64
te wersy pisze jako Quebo, chociaz dostalem Kuba
najpierw matcha latte, a teraz mochi o smaku hubba bubba
najpierw matcha latte, a teraz mochi o smaku hubba bubba
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Może od tych egzotycznych podróży i od Ayahuasci mu się pojebało, chłopa oświeciło. Ale znając życie wszystkich trolluje
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Niestety jest spora grupa osób, które uważają Egzotykę za płytę dekady i czekają na powrót cyrkowca.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
wszystko oprócz muzyki
MEMPHIS VS HEWRA/MOBBYN
coś tam postuje na x dawniej twitter
Ja tez team czekanko czy cos wypusci, ale jak nie wypusci to w sumie tez props niech zyje w zgodzie ze soba
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
- marmolad_k2
już lepiej chyba muzyka jednak
MEMPHIS VS HEWRA/MOBBYN
niesamowicie chujowa to była płyta jak sie odejmie całą otoczke tych podroży
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
- marmolad_k2
wariat, no wariat po prostu
cały quebo ;]
cały quebo ;]
Trochę nie ogarniam wzburzenia, czy też niezadowolenia niektórych. Jakie ma znaczenie co robi i mówi Jakub Quebonafidowski?
nic na potem
- scam_sakawa
myślę, że na feat przydałby się jeszcze Wojtek Sokół, co ogarnął se co trzeba w mieście, które nie jest wsią, gdzie dzieci głaszczom kruwki
rence
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Quebonafide w 2022 ogłosił zakończenie kariery. W 2023 roku zadeklarował, że nie będzie już żadnych solowych kawałków. Rozbudził jednak apetyty fanów, zapowiadając jeszcze jeden, ostatni koncert… I faktycznie, Quebonafide raz jeszcze powróci na scenę, aby się pożegnać. Jednak nie będzie to koncert, jakiego wszyscy się spodziewają. Zanim opadnie kurtyna, artysta szykuje projekt artystyczny, jakiego w Polsce jeszcze nie było. Unikalne muzyczne wydarzenie na pograniczu kilku gatunków. Centralnym elementem tego przedsięwzięcia jest integracja filmu i muzyki Quebonafide.
- gods bidness
Kiedy ten typ zrozumie, że karuzela dziewcząt, jak piękne by nie były, nic nie da i zawsze się skończy tak samo i szczęśliwy stanie się dopiero wtedy, kiedy wyjdzie z szafy i stworzy stały związek z drugim mężczyzną.