Livescore EURO 2024
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore EURO 2024
Polacy na varze piękna reklama naszego kraju
- Moltisanti
Należy się Szkotom brameczka
Ta Szwajcaria to jakis taki NPC zawsze jest. Ani to dobre ani słabe, często się jakoś prześlizgną dalej ale w sumie to kto tam gra poza szakirim i ebolo to ja nie wiem, wkurwiają mnie swoją nijakością
Ta Szwajcaria to jakis taki NPC zawsze jest. Ani to dobre ani słabe, często się jakoś prześlizgną dalej ale w sumie to kto tam gra poza szakirim i ebolo to ja nie wiem, wkurwiają mnie swoją nijakością
- the badman
- Artysta
Amdouni, miałem go na C w tym sezonie Fantasy Premier League
Strzelił gola a Salahy i Haalandy z blankiem, szanuję
Sprawiedliwy wynik imo
Szkoci win z Węgrami i awans
fajna grupa, będzie się jeszcze działo
Węgry musicie najebać tym szkotom
- rozklad_gaussa
niech zremisuja po co wegrom 3pkt
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
dużo samobuji pada czy mi sie wydaje
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
to jest w ogóle śmieszna statystyka bo na pierwszych 15 mistrzostwach europy (1960-2016) było tylko 9 samobuji, na poprzednich aż 11 a teraz już 4
wdech wydech fifulec
tam gra mój ulubiony ruben vargas, chłop o aparycji mamejowatej do potęgi, do tego grający w piłkę tak sobie, a pewnie będzie w tej kadrze jeszcze do 2030Moltisanti pisze: ↑19 cze 2024, 22:48 Należy się Szkotom brameczka![]()
Nie chcę psuć narracji, ale przecież ostatecznie był to gol McTominaya i to oficjalnie
Wiem że takie są przepisy, no ale to był samobój w chuj, Mctominay wgl strzelał?
panowie jakie dzisiaj będą wyniki? bo obstawiam sobie w pracy ale po tych meczach co były to jednak gówno wiem i w dupie widziałem co tu się dzieje na tym turnieju. dawać pewniaczki