Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
Ktoś powie co się stało z Valencią, że zalicza taki zjazd, niedawno przecież w lidze mistrzów wychodzili z grupy 
hitstick 
gg no re, tak sądzę
źle sądzę
Evans sabotuje
gg no re, tak sądzę
źle sądzę
Evans sabotuje
trójkąt bermudzki wola mokotów
Evans drugiej czy trzeciej piłki nie złapał?
ja naliczyłem 3 dropy
no siad tam rodgers
X
D
dobrze ze jest ta obrona bo by sie trzeba bylo wieszac widzowie
ogolnie bucs musza szybko wrocic do metodycznej ofensywy bo to sie skonczy katastrofa zaraz przez te heroplaysy
no siad tam rodgers
X
D
dobrze ze jest ta obrona bo by sie trzeba bylo wieszac widzowie
ogolnie bucs musza szybko wrocic do metodycznej ofensywy bo to sie skonczy katastrofa zaraz przez te heroplaysy
Ostatnio zmieniony 24 sty 2021, 23:46 przez joey, łącznie zmieniany 1 raz.
Co to kurwa było haha
ale kopnięcia to nie rozumiem w takiej sytuacji 
fatalne sędziowanie - ta flaga oczywiście słuszna, ale Packersom takich nie rzucali
fatalne sędziowanie - ta flaga oczywiście słuszna, ale Packersom takich nie rzucali
eh późno wbiłem ale widzę że nadal Tom > Aaron
Nie No, tak ewidentnie za koszulkę Tampa nie ciągnęła. Jak dla mnie sędziowanie okej, dużo fizyczności, ciągnięcia za ramiona po obu stronach(nie gwizdanie), ale takiego ciągnięcia za koszulkę - gdzie ona się rozciągnęła na pół metra to nie było
Packers na własne życzenie - co to było za kopnięcie przed tym posiadaniem
Tom ty skurczybyku
ej, Mahomes będzie dziś grał?
bo widziałem.ostatnio że niepewny występ
bo widziałem.ostatnio że niepewny występ
gg
i brawa dla tampy
@suitup będzie grać w ortezie na nogę, bo wyskoczyła mu w międzyczasie kontuzja palca, ale po tym uderzeniu jest podobno 100% zdrów
wiadomo, że lepiej się ogląda jak flag jest mało, ale skoro nie było dpi przy stracie Rodgersa, to tu też imo nie powinno być
i brawa dla tampy
@suitup będzie grać w ortezie na nogę, bo wyskoczyła mu w międzyczasie kontuzja palca, ale po tym uderzeniu jest podobno 100% zdrów
kk, no to patrick vs tom w super bowl
no jeden z nich gra za dwa tygodnie a drugi jedzie na ryby
elo
elo
zupełnie poważnie to pod kątem zaufania od oc/hc. Brady dostaje 4&5 zdaje się w końcówce drugiej połowy, z którego przecież można kopać z 57 jardów i robi z tego ważne td; Rodgersowi ubiera się pieluchę w najważniejszej akcji meczu
a pod kątem podejmowania decyzji to mogą sobie, dinozaury, piątkę przybić - on miał otwarty bieg na td w tym samym posiadaniu ale obsrał galoty, także bycie clutch chyba jednak po stronie Toma
a pod kątem podejmowania decyzji to mogą sobie, dinozaury, piątkę przybić - on miał otwarty bieg na td w tym samym posiadaniu ale obsrał galoty, także bycie clutch chyba jednak po stronie Toma
A, no to zgoda, Brady zawsze grał w wyraźnie lepszych drużynach, od dawna jest ciągnięty przez defensywę, Bellichick zapewnił mu wiele pierścieni. A Rodgersowi niestety zmarnowano wiele lat w Packers.

20/36, 280 yardów, 3 INT vs 33/48, 346 yardów, 1 INT
Zagadka, kto idzie do Super Bowl??
Zagadka, kto idzie do Super Bowl??

tak po samej linijce to wygląda, jakby Rodgers miał lepszą defensywę i mimo to zebrał wpierdol