Kaz Bałagane
Re: Kaz Bałagane
fajne jak wiekszosc rzeczy od kazka po plycie z ulubionym kawalkiem uz.@akam, chociaz ten refren tak srednio mi sie podoba
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
ehh, do b&b sie jarałem fest, a teraz nawet nie chce mi sie sprawdzać. na szczęście ostatnio odkryłem na yt kaz mixtape (ALE TO VIXA) i jest slugancko. jak bracia golec wjeżdżają pod we like the house to nie ma chuja we wsi
-
bobsonbejbi
ostatnio mam na repeacie co ty mi możesz powiedzieć. Tu jeszcze kaz mógł randomowo w wersy wcisnąć "kurwa chuj mnie to obchodzi" a potem dla kontrastu wjeżdża jakis feat z kartoflem. Chujowe to nowe, jak większość rzeczy gdzie kaz jest featem albo kogoś zaprasza. Nawet jak poldona ściągnął na płytę to tylko po żeby poldon zajebał trzeci raz ten sam refren co wcześniej na hewrze i przez telefon
jeśli chodzi o twórczość i ostatnie nagrywki kazka to zdaje się, że przeszedłem z etapu nie podoba mi się na nawet mnie to nie obchodzi
-
bobermann3000
co to ma kurwa do maybach music
nie miałem pojęcia o istnieniu tej wspaniałości, dziękuję i polecam wszystkim:
Spoiler
funt, kurwa, drahma czy Dinal???
-
bobsonbejbi
Polecam kocia morda, chyba dwa miechy temu wrzucone ale większość tego zajebiscie bangla, od zeszłego roku regularnie do tego wracam
- FruitOffTheWall
kiedyś jaranie się bałaganem to będzie wstyd jak teraz jaranie sie ten typ mesem-
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
-
bobsonbejbi
Poprawka, jaranie się na dzień dzisiejszy to wstyd. Ja się tam nie wstydzę że się jarałem 10-15 lat temu, tera to badylem tego nie tkne. Tak samo nie wydaje mnie się że wstyd będzie sie jarać balagane powiedzmy te 2014-2020, potem już że zmiennym szczesciem
w ogole w 2025r sie jeszcze wstydzic tego co sie slucha xdddd
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
-
bobsonbejbi
Jeszcze bardziej niż w 2003, bo teraz wszystkie te cymbały co ładna muzykę robiły się ujawniają w internecie jako turbozjeby. Nawet jak coś ładnie brzdakaly to ciężko nie czuć żenady obserwując ich ruchy. Kiedyś ktoś coś nagrał i chuja wiedziałeś co to za chlop
- CeHaTeHaCe
dołączam się do propsów dla ff blendy
- yungXpaproch
co płytę od pięciu lat to słyszę
moja teza - płyty są ciągle tej samej jakości, jedyna zmienna jest przesyt poszczególnych słuchaczy
oczywiście też przestałem się jarać już przy digital scale
Coś w tym jest. Plus to, że artyści często przestają się rozwijać i odcinają kupony. Ludzie przestają słuchać tekstów jak kolejny raz to samo.yungXpaproch pisze: ↑10 cze 2025, 23:03 moja teza - płyty są ciągle tej samej jakości, jedyna zmienna jest przesyt poszczególnych słuchaczy
-
bobsonbejbi
Ja tam mam trochę inna teorie na to. Ta początkowa hamuwa porwała jego pierwszych sajko, potem z czasem coraz szerzej rozpoznawalny jacek zaczal się wygładzać. Puścić sobie takie radio gruz i porównać z digital scale i słychać już różnice. Potem powiedział wprost przy jakimś ficie z włoskim kartoflem (louis) wprost, że to ostatni taki kawałek (akurat mu chodziło o tematyke typowo, ale odznacza się to na więcej sposobow). Tera to je tatuś i mainstream więc mu się wizerunek wygładził. Normalna rzecz że człowiek dorośleje i trochę mniej czuje potrzebę szumieć. Pierwsi fani się wkurwiaja bo za co innego go polubili, ale chuja mają do gadki - nowe fany przyszly dzieki algorytmom na spoti. Imo poziom dalej trzyma, tylko stylowa inna. Ja tam wolę taka ewolucję, niż np.ostrego który brzmi od dwudziestu lat tak samo, chociaż też bym wolał słyszeć kazowe jebac jebac jebac chuj mnie kurwa obchodzi co kawałek
wszystko spoko ale przecież kaz też od kilku płyt brzmi tak samo
dziwki basen i machanie kutasem
Był ktoś na koncercie bałagana? On gra sztuki z playbacku czy leci na żywca?
Popi.jaku