Quebonafide

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
xxxkawo

Re: Quebonafide

Post autor: xxxkawo »

sqlie pisze: 06 cze 2024, 20:56 Nie będzie żadnego singla z Okim
@sqlie To czemu Quebo był gościnnie u Okiego w klipie "Wrak"? Tak o sobie przyjechał na klip i wystąpił, czy jest to czegoś zapowiedź? Nie sądze, żeby na finałowej trasie napierdalał materiał z wydanego 4 lata temu "Romantic Psycho". :lol: Na bank coś dropnie przed zapowiedzianą finałową trasą.
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Awatar użytkownika
SiNi

Post autor: SiNi »

@xxxkawo "Romantic Psycho" to jedna z najlepszych płyt jaką mam na półce, jakby coś jeszcze wydał to super, a jeśli nie to trudno, gdyby się jednak pojawił to niektórzy goście z tematu by się zatrzepali z bólu w komentarzach co byłoby w sumie najśmieszniejsze z tego. Co do numeru z Okim to nie skreślałbym takiej teorii, myślę, że byłoby to dość udane połączenie i synergia gwarantowana z widowiskowym klipem. Klimat początkowych video promujących Erę był świetny i pasujący do Que, szkoda, że pojawiał się jedynie jako gość na planie.
Awatar użytkownika
CCORD

Post autor: CCORD »

the badman pisze: 06 cze 2024, 19:38 Nie lubię akcji promocyjnych typu śmierć czy koniec kariery.
Też nie lubię, ale co jeśli po prostu myślał, że kończy, ale mu się odwidziało? Myślę, że ma do tego prawo.

To znaczy - ja rozumiem, że najbezpieczniej podchodzić do tego tak, że to wszystko sztuczne, kalkulowane itd. ale też myślę, że ma prawo zmienić zdanie, zwłaszcza jeśli to nie coś w stylu zachowania Sariusa przed antihajpem.
Zgadzam się, że to słabe jeśli jest robione jako celowy zabieg, no ale w historii było pewnie sporo takich przypadków końców i powrotów, najważniejsze czy w tym powrocie będzie jakiś sens - to znaczy czy będzie robił dobrą muzykę, a nie tylko wróci dla kasy, licząc, że wielki powrót przyniesie mu popularność.

Dodam, że nie śledzę jego poczynań i nie wiem o co chodzi z tymi kawałkami jako Jakub Grabowski, więc może coś jest na rzeczy, czego ja nie widzę.
Awatar użytkownika
sqlie

Post autor: sqlie »

————
Ostatnio zmieniony 30 lis 2025, 3:01 przez sqlie, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
xxxkawo

Post autor: xxxkawo »

CCORD pisze: 07 cze 2024, 7:53 Też nie lubię, ale co jeśli po prostu myślał, że kończy, ale mu się odwidziało? Myślę, że ma do tego prawo.
To tak jak Białas :lol: Dwa miesiące temu pisał że sie wypalił i zawiesza mikrofon na kołek póki co, a teraz nagle wraca z drugą częścią POLON-u i pod koniec czerwca premiera :lol:
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Awatar użytkownika
Krynew

Post autor: Krynew »

No nie do końca, on ogłosił, że nie będzie koncertować póki co poza tym festiwalem sb, Quebo trochę inny kaliber
Kocham, pozdrawiam
Awatar użytkownika
d3nt

Post autor: d3nt »

CCORD pisze: 07 cze 2024, 7:53to znaczy czy będzie robił dobrą muzykę,
Co xd
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS

Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
Awatar użytkownika
CCORD

Post autor: CCORD »

To tak jak Białas :lol: Dwa miesiące temu pisał że sie wypalił i zawiesza mikrofon na kołek póki co, a teraz nagle wraca z drugą częścią POLON-u i pod koniec czerwca premiera :lol:
Nie śledzę poczynań Białasa i nie obchodzi mnie jego muzyka. Jeśli jest tak jak mówisz to słabo z jego strony, nie widzę jednak co to ma wspólnego z moim postem.
d3nt pisze: 07 cze 2024, 11:41Co xd
Pozwól, że napiszę to od nowa:
W przypadku rzeczywistego powrotu do kariery ważniejszym czynnikiem jest dla mnie to, czy muzyka będzie dobra. To znaczy, jeśli muzyka będzie dobra, to fakt, że kiedyś powiedział, że kończy, nie będzie go skreślał.

Mam przez to na myśli, że: niech muzyka obroni się sama - jeśli będzie słaba, to niech taką zostanie okrzyknięta, a jeśli będzie dobra, to niech fakt, że kiedyś "kończył" nie definiuje jej jakości. Nie mam pojęcia czy Quebo, gdyby wrócił, robiłby dobrą muzykę, nie ma to jednak wpływu na to o czym piszę.

Wyjątkiem są dla mnie akcje typowo nastawione na robienie zamieszania w celu promowania płyty, co potępiam.

I ponownie, moja wypowiedź opiera się na założeniu, że on rzeczywiście tę karierę skończył, a te kawałki jako Jakub Grabowski były tylko jakimś dziwnym projektem i to wszystko nie jest jakąś przekombinowaną, długoterminową akcją promującą nowy album. Jeśli jest inaczej, to spoko, zgadzam się, że to słabe.

...ale wszystko to napisałem w moim pierwszym poście.

A jeśli chodzi o interpunkcję, to nie skomentuję.
[...] najważniejsze czy w tym powrocie będzie jakiś sens - to znaczy: czy będzie robił dobrą muzykę, a nie tylko wróci dla kasy [...]
Awatar użytkownika
Slatty+

Post autor: Slatty+ »

Obrazek
𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

+ odsetki xd
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

Lannisterowie zawsze spłacają swoje długi
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Awatar użytkownika
dizzee

Post autor: dizzee »

xxxkawo pisze: 07 cze 2024, 11:20 To tak jak Białas :lol: Dwa miesiące temu pisał że sie wypalił i zawiesza mikrofon na kołek póki co, a teraz nagle wraca z drugą częścią POLON-u i pod koniec czerwca premiera :lol:
ale on wrócił przypuszczam dlatego, że w sbm zaczęło się robić krucho. białas sam w wywiadzie z dailygrind nie bał się głośno mowic o kryzysie (może go nawet solar o to cisnął), przecież dowodem na to jest wyciągnięcie kurwa tomba z piwnicy. btw offtopowo jaka w ogóle "deska ratunku" w czasach gdzie bierzesz do siebie młodego kordena dla zasięgów :rotfl:
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

trzeba robić becel
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Awatar użytkownika
VBSW
SZEFITO

Post autor: VBSW »

Truman od współpracy, wyzywania do managera Sentino :bowdown:
Toć logiczne, że hajs wpadł do stepu - skoro Alvarez miał długi.
Potem Mleko go wykupiło to ez, więc co oni tam się przypierdalają do informatyka.

Swoją drogą tylko 5k za feat.
@Luxair dawaj zbiórkę. Myślę, że Sebek jest w stanie nagrać dissa na całą polską rap scenę.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam

https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

5k euro to chyba miało byc
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
dizzee

Post autor: dizzee »

5k euro to jest nic

w berlinie na ulicy leży
Indio

Post autor: Indio »

chuj w te pieniądze ile ich było, prawdziwi mężczyźni dążą po prostu do postawienia na swoim i uslyszenia przeprosin, to akurat zdrowy rozsądek
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

jajca pisze: 23 lip 2024, 20:26 5k euro to chyba miało byc
Miało, ale Sento potem zgodził się na 5k PLN
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
Moltisanti

Post autor: Moltisanti »

VNM w swoim prime brał 5 stów :lol:
Łąsą pisze: 31 gru 2020, 19:13 prędzej nastąpi zmiana systemu monetarnego niż stopy wrócą do poziomu 3-4%
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

90% jakosci sentino za 10% ceny? imo dobry deal
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
ODPOWIEDZ