@sqlie To czemu Quebo był gościnnie u Okiego w klipie "Wrak"? Tak o sobie przyjechał na klip i wystąpił, czy jest to czegoś zapowiedź? Nie sądze, żeby na finałowej trasie napierdalał materiał z wydanego 4 lata temu "Romantic Psycho".
Quebonafide
Re: Quebonafide
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
@xxxkawo "Romantic Psycho" to jedna z najlepszych płyt jaką mam na półce, jakby coś jeszcze wydał to super, a jeśli nie to trudno, gdyby się jednak pojawił to niektórzy goście z tematu by się zatrzepali z bólu w komentarzach co byłoby w sumie najśmieszniejsze z tego. Co do numeru z Okim to nie skreślałbym takiej teorii, myślę, że byłoby to dość udane połączenie i synergia gwarantowana z widowiskowym klipem. Klimat początkowych video promujących Erę był świetny i pasujący do Que, szkoda, że pojawiał się jedynie jako gość na planie.
Też nie lubię, ale co jeśli po prostu myślał, że kończy, ale mu się odwidziało? Myślę, że ma do tego prawo.
To znaczy - ja rozumiem, że najbezpieczniej podchodzić do tego tak, że to wszystko sztuczne, kalkulowane itd. ale też myślę, że ma prawo zmienić zdanie, zwłaszcza jeśli to nie coś w stylu zachowania Sariusa przed antihajpem.
Zgadzam się, że to słabe jeśli jest robione jako celowy zabieg, no ale w historii było pewnie sporo takich przypadków końców i powrotów, najważniejsze czy w tym powrocie będzie jakiś sens - to znaczy czy będzie robił dobrą muzykę, a nie tylko wróci dla kasy, licząc, że wielki powrót przyniesie mu popularność.
Dodam, że nie śledzę jego poczynań i nie wiem o co chodzi z tymi kawałkami jako Jakub Grabowski, więc może coś jest na rzeczy, czego ja nie widzę.
To tak jak Białas
Światem kręcą pieniądze
No nie do końca, on ogłosił, że nie będzie koncertować póki co poza tym festiwalem sb, Quebo trochę inny kaliber
Kocham, pozdrawiam
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
Nie śledzę poczynań Białasa i nie obchodzi mnie jego muzyka. Jeśli jest tak jak mówisz to słabo z jego strony, nie widzę jednak co to ma wspólnego z moim postem.To tak jak BiałasDwa miesiące temu pisał że sie wypalił i zawiesza mikrofon na kołek póki co, a teraz nagle wraca z drugą częścią POLON-u i pod koniec czerwca premiera
Pozwól, że napiszę to od nowa:
W przypadku rzeczywistego powrotu do kariery ważniejszym czynnikiem jest dla mnie to, czy muzyka będzie dobra. To znaczy, jeśli muzyka będzie dobra, to fakt, że kiedyś powiedział, że kończy, nie będzie go skreślał.
Mam przez to na myśli, że: niech muzyka obroni się sama - jeśli będzie słaba, to niech taką zostanie okrzyknięta, a jeśli będzie dobra, to niech fakt, że kiedyś "kończył" nie definiuje jej jakości. Nie mam pojęcia czy Quebo, gdyby wrócił, robiłby dobrą muzykę, nie ma to jednak wpływu na to o czym piszę.
Wyjątkiem są dla mnie akcje typowo nastawione na robienie zamieszania w celu promowania płyty, co potępiam.
I ponownie, moja wypowiedź opiera się na założeniu, że on rzeczywiście tę karierę skończył, a te kawałki jako Jakub Grabowski były tylko jakimś dziwnym projektem i to wszystko nie jest jakąś przekombinowaną, długoterminową akcją promującą nowy album. Jeśli jest inaczej, to spoko, zgadzam się, że to słabe.
...ale wszystko to napisałem w moim pierwszym poście.
A jeśli chodzi o interpunkcję, to nie skomentuję.
[...] najważniejsze czy w tym powrocie będzie jakiś sens - to znaczy: czy będzie robił dobrą muzykę, a nie tylko wróci dla kasy [...]
Lannisterowie zawsze spłacają swoje długi
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
ale on wrócił przypuszczam dlatego, że w sbm zaczęło się robić krucho. białas sam w wywiadzie z dailygrind nie bał się głośno mowic o kryzysie (może go nawet solar o to cisnął), przecież dowodem na to jest wyciągnięcie kurwa tomba z piwnicy. btw offtopowo jaka w ogóle "deska ratunku" w czasach gdzie bierzesz do siebie młodego kordena dla zasięgów
- FruitOffTheWall
trzeba robić becel
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Truman od współpracy, wyzywania do managera Sentino
Toć logiczne, że hajs wpadł do stepu - skoro Alvarez miał długi.
Potem Mleko go wykupiło to ez, więc co oni tam się przypierdalają do informatyka.
Swoją drogą tylko 5k za feat.
@Luxair dawaj zbiórkę. Myślę, że Sebek jest w stanie nagrać dissa na całą polską rap scenę.
Toć logiczne, że hajs wpadł do stepu - skoro Alvarez miał długi.
Potem Mleko go wykupiło to ez, więc co oni tam się przypierdalają do informatyka.
Swoją drogą tylko 5k za feat.
@Luxair dawaj zbiórkę. Myślę, że Sebek jest w stanie nagrać dissa na całą polską rap scenę.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
5k euro to jest nic
w berlinie na ulicy leży
w berlinie na ulicy leży
chuj w te pieniądze ile ich było, prawdziwi mężczyźni dążą po prostu do postawienia na swoim i uslyszenia przeprosin, to akurat zdrowy rozsądek
- Moltisanti
VNM w swoim prime brał 5 stów