Belmondo

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Czy będziecie dalej słuchać Belmondo?

Tak
497
74%
Nie
177
26%

Liczba głosów: 674

2ps__

Re: Belmondo

Post autor: 2ps__ »

Znam typa co z typem sie obudzil

Dlatego juz dawno mowilem, powinni stworzyc we dwoch superduet i rozjebac polski rap. Dwoch najbardziej utalentowanych i popierdolonych raperow w polsce.

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka

rubinstein

Post autor: rubinstein »

Bunnymen77 pisze: 09 paź 2019, 9:25 zwiechy brylą
boze, tez tak uslyszalem, myslalem ze to juz jakis siodmy poziom ulicznej nomenklatury, co mi nigdy nie bedzie dostepna.
Awatar użytkownika
con shonery
Moderator

Post autor: con shonery »

to by było, no ale takich dwóch gagatków ogarnąć to musiałaby Rafalala z koleżanką trzymać w ryzach
Awatar użytkownika
maly mefedronik

Post autor: maly mefedronik »

oyche doniz robił jakieś wrzuty czy tylko bujał się z JWP?

swoją drogą coś długo bujał się z kolegami, których uważa za lamusów, farmazoniarzy i bananowców
#PRAY4BELMONDO
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

kshaq pisze: 09 paź 2019, 9:57 Jakie homo-wybryki miał Sentino (poza nagraniem Tatuażyka)?
ToonyPolak tak twierdził w dissie i ja mu wierzę bo to patriota
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
jhator

Post autor: jhator »

Sentino polerował berło Flerowi
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

ale Bałagane wychowuje jego dziecko, więc wychodzi na to, że jest bi
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
hulaka

Post autor: hulaka »

Gdzieś tam było info, że Dżi rapować już nie-e, ale coś z punk rockiem by chciał... widzę możliwość na pewien kompromis..

hmmmm, ogólnie... to ciekawe, w rapie, przynajmniej w takiej przewózce na trackach jak dotychczas jest spalony, ale są nurty w których jego historia nie tylko nie byłaby żenadą, a wręcz atutem... a gość ma jakąś taką nienamacalną charyzmę, że faktycznie, trudno go zupełnie skreślić i mimo wszystko czeka się na więcej... także popyt na Dżi jest, fajnie jakby coś z tym zrobił mimo wszystko.

I na dobre by mu wyszło... widać, że dobry chłopak tylko pogubiony mocno, narko to jedno, ale jeszcze wpierdolił się w dosyć agresywny, uliczny, rapowy klimat. Bardzo łatwo jest być fifarafa i dowartościowywać się takimi rzeczami, zwłaszcza gdy leci się na używkach. Tu kurtyna poszła i wychodzi na jaw, że to była fasada, Dżi nie jest zwyczajnie stworzony do takich rzeczy, mimo że wykręcił w tym wszystkim piękne tracki i trochę sobie pożył takim życiem. Ale zawsze, gdzieś tam patrząc po jakichś wywiadach, wywodach, wrzutach, widać było chyba, że on jest ponad to, ponad jakieś bieganie kurwa z maczetami i prawilniactwo... pewnie przez brak normalnych starych go wyjebało na złe, przerastające go koniec końców tory, choć może jednocześnie dzięki nim nie jest jakimś ulicznym golemem i ma trochę więcej pod kopułą niż street code. No i właśnie o to chodzi, ja sam mam problemy z używkami, więc trochę inaczej na to patrzę, to są serio rzeczy które sięgają dzieciństwa często. Ważne by to obrócić tak by wyszło na dobre i odnaleźć właściwą drogę.
Ostatnio zmieniony 09 paź 2019, 12:39 przez hulaka, łącznie zmieniany 3 razy.
Straight Jimi Hendrixin'
I don't like rappers, I don't like producers
I fuck wit drug dealers and drug abusers

I DARE NIGGAZ TO SAY MY NAME
Awatar użytkownika
koniec
bruh bruh

Post autor: koniec »

Oyche dodał coś na insta ale do pomówień tranzystorów się nie odnosi bezpośrednio, jedzie tylko znowu po ero, belmindziaku itp.
Awatar użytkownika
integro06

Post autor: integro06 »

Czemu skreślony, o ile naprawdę coś w tym wszystkim jest to mógłby zostać takim polskim GG Allinem rapu i dalej uskuteczniać swoja przewozke i miec wyjebane.
Awatar użytkownika
YKCUL

Post autor: YKCUL »

maly mefedronik pisze: 09 paź 2019, 10:07 oyche doniz robił jakieś wrzuty czy tylko bujał się z JWP?

swoją drogą coś długo bujał się z kolegami, których uważa za lamusów, farmazoniarzy i bananowców
Kolego, doni położyl zwrotki na płycie PCP więc był dość ważnym elementem JWP ONEGDAJ
NOWY FORUM ŚLI**
TYLKO NIE RAPOWY
Spoiler
Obrazek
Awatar użytkownika
hulaka

integro06 pisze: 09 paź 2019, 12:10 Czemu skreślony, o ile naprawdę coś w tym wszystkim jest to mógłby zostać takim polskim GG Allinem rapu i dalej uskuteczniać swoja przewozke i miec wyjebane.
No nie, po czymś takim nie ma mowy na taką przewózkę, na powrót do tego co było... sam zresztą mówisz, że mógłby zostać GG Allinem rapu, mejbi, ale to znaczy że dotychczas nie był i trochę inne przesłanie dawał ;) Ale ok, GG Allin, taka konwencja + ODB + Danny Brown w ten deseń, Las Vegas Parano joł też mi chodziły po głowie, tyle że on w środowisku jest na tyle wydaje mi się spalony, że nie ma wjazdu już i możliwości na taki obrót spraw, i faktycznie może powinien w nieco inny (ale niezupełnie - Kazik wyżej też w sumie rapuje) gatunek uderzyć, albo wręcz po raz kolejny stworzyć nowy, własny gatunek i mieć na prawdę wyjebane.

Dżi, ewoluuj jak pokemon xD
Straight Jimi Hendrixin'

Awatar użytkownika
obuwie

Post autor: obuwie »

zmiana płci młodego G to jedyna szansa dla kobiecego rapu w PL
(⚆_⚆)
Awatar użytkownika
ogkush

Post autor: ogkush »

tylko to smutne oswiadczenie bez przewozki
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
Awatar użytkownika
KolektywneOswiecenie

Post autor: KolektywneOswiecenie »

Ja myślę, że on już dawno stworzył swój własny gatunek, wziął formę jaką jest rap, machnął różdżką i zaczarował nas wszystkich na tyle, że mimo tylu chorych akcji, nadal czekamy na jego wytwory.
BÓG JEST MIŁOŚCIĄ <3<3<3 /// </3 MOVEMENT /// WIERZĘ W TECHNO I LUDZI <333

- JA I MOJE KSIĘŻNICZKI, NIKT GORSZY, NIKT LEPSZY! -
Awatar użytkownika
szpilman
♓︎

Post autor: szpilman »

obuwie pisze: 09 paź 2019, 12:30 zmiana płci młodego G to jedyna szansa dla kobiecego rapu w PL
:lol:
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."
pieseczek dla ślizgawkera
Obrazek
Awatar użytkownika
integro06

Post autor: integro06 »

Nie wiem, moze by wystarczyla przewozka, ze on jako Belmondziarz moze zrobic wszystko, nawet cos co jest nie sluszne z jego przekonaniami, chce cos sprobowac, zrobic, niezaleznie czy to dobre dla niego czy nie to to robi, bo jest pierdolonym Belmondziarzem i wyperdalac, nikt oprocz niego nie ma przyzwolen na roznego rodzaj kontrowersyjne zachowania oprocz niego samego, lubi plynac to to robi, swiadomie czy mniej, ale robi rozne glupstwa. Ale to tylko takie przemyslenia, ktore juz raczej miejsca miec nie beda
Awatar użytkownika
hulaka

KolektywneOswiecenie pisze: 09 paź 2019, 12:35 Ja myślę, że on już dawno stworzył swój własny gatunek, wziął formę jaką jest rap, machnął różdżką i zaczarował nas wszystkich na tyle, że mimo tylu chorych akcji, nadal czekamy na jego wytwory.
Dlatego napisałem, żeby po raz kolejny to zrobił. Zaczarował, tylko czar prysł, bo to chyba nie jego bajka jeszcze, nie do końca. On się nie powinien zadawać z rzekomymi prawilniakami, nie plątać się w jakieś streetowe rzeczy... przynajmniej teraz już, bo jako background to jest właśnie spoko, tylko niech to poszukiwanie prawdy zaprowadzi go level wyżej.
integro06 pisze: 09 paź 2019, 12:43 Nie wiem, moze by wystarczyla przewozka, ze on jako Belmondziarz moze zrobic wszystko, nawet cos co jest nie sluszne z jego przekonaniami, chce cos sprobowac, zrobic, niezaleznie czy to dobre dla niego czy nie to to robi, bo jest pierdolonym Belmondziarzem i wyperdalac, nikt oprocz niego nie ma przyzwolen na roznego rodzaj kontrowersyjne zachowania oprocz niego samego, lubi plynac to to robi, swiadomie czy mniej, ale robi rozne glupstwa. Ale to tylko takie przemyslenia, ktore juz raczej miejsca miec nie beda
Takie coś nadal właśnie byłoby fasadą w tym momencie. Bo tracki są spoko, racja, ale właśnie uważam, że to robił Belmondo mixed with Tytus Szyluk... pora na prawdziwego Dżi.
Ostatnio zmieniony 09 paź 2019, 12:53 przez hulaka, łącznie zmieniany 2 razy.
Straight Jimi Hendrixin'

Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

oyche najlepsze pancze od lat
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Awatar użytkownika
KolektywneOswiecenie

Post autor: KolektywneOswiecenie »

hulaka pisze: 09 paź 2019, 12:48 Dlatego napisałem, żeby po raz kolejny to zrobił. Zaczarował, tylko czar prysł, bo to chyba nie jego bajka jeszcze, nie do końca. On się nie powinien zadawać z rzekomymi prawilniakami, nie plątać się w jakieś streetowe rzeczy... przynajmniej teraz już, bo jako background to jest właśnie spoko, tylko niech to poszukiwanie prawdy zaprowadzi go level wyżej.
On powinien się od tego wszystkiego odciąć przede wszystkim dla swojego dobra, życie jest ważniejsze niż jakiś rap, to fajny sposób na robienie pieniędzy, ale nie takim kosztem.
BÓG JEST MIŁOŚCIĄ <3<3<3 /// </3 MOVEMENT /// WIERZĘ W TECHNO I LUDZI <333

- JA I MOJE KSIĘŻNICZKI, NIKT GORSZY, NIKT LEPSZY! -
ODPOWIEDZ