Belmondo
Re: Belmondo
Znam typa co z typem sie obudzil
Dlatego juz dawno mowilem, powinni stworzyc we dwoch superduet i rozjebac polski rap. Dwoch najbardziej utalentowanych i popierdolonych raperow w polsce.
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Dlatego juz dawno mowilem, powinni stworzyc we dwoch superduet i rozjebac polski rap. Dwoch najbardziej utalentowanych i popierdolonych raperow w polsce.
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
-
rubinstein
boze, tez tak uslyszalem, myslalem ze to juz jakis siodmy poziom ulicznej nomenklatury, co mi nigdy nie bedzie dostepna.
- con shonery
- Moderator
to by było, no ale takich dwóch gagatków ogarnąć to musiałaby Rafalala z koleżanką trzymać w ryzach
- maly mefedronik
oyche doniz robił jakieś wrzuty czy tylko bujał się z JWP?
swoją drogą coś długo bujał się z kolegami, których uważa za lamusów, farmazoniarzy i bananowców
swoją drogą coś długo bujał się z kolegami, których uważa za lamusów, farmazoniarzy i bananowców
#PRAY4BELMONDO
ToonyPolak tak twierdził w dissie i ja mu wierzę bo to patriota
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Sentino polerował berło Flerowi
Gdzieś tam było info, że Dżi rapować już nie-e, ale coś z punk rockiem by chciał... widzę możliwość na pewien kompromis..
hmmmm, ogólnie... to ciekawe, w rapie, przynajmniej w takiej przewózce na trackach jak dotychczas jest spalony, ale są nurty w których jego historia nie tylko nie byłaby żenadą, a wręcz atutem... a gość ma jakąś taką nienamacalną charyzmę, że faktycznie, trudno go zupełnie skreślić i mimo wszystko czeka się na więcej... także popyt na Dżi jest, fajnie jakby coś z tym zrobił mimo wszystko.
I na dobre by mu wyszło... widać, że dobry chłopak tylko pogubiony mocno, narko to jedno, ale jeszcze wpierdolił się w dosyć agresywny, uliczny, rapowy klimat. Bardzo łatwo jest być fifarafa i dowartościowywać się takimi rzeczami, zwłaszcza gdy leci się na używkach. Tu kurtyna poszła i wychodzi na jaw, że to była fasada, Dżi nie jest zwyczajnie stworzony do takich rzeczy, mimo że wykręcił w tym wszystkim piękne tracki i trochę sobie pożył takim życiem. Ale zawsze, gdzieś tam patrząc po jakichś wywiadach, wywodach, wrzutach, widać było chyba, że on jest ponad to, ponad jakieś bieganie kurwa z maczetami i prawilniactwo... pewnie przez brak normalnych starych go wyjebało na złe, przerastające go koniec końców tory, choć może jednocześnie dzięki nim nie jest jakimś ulicznym golemem i ma trochę więcej pod kopułą niż street code. No i właśnie o to chodzi, ja sam mam problemy z używkami, więc trochę inaczej na to patrzę, to są serio rzeczy które sięgają dzieciństwa często. Ważne by to obrócić tak by wyszło na dobre i odnaleźć właściwą drogę.
hmmmm, ogólnie... to ciekawe, w rapie, przynajmniej w takiej przewózce na trackach jak dotychczas jest spalony, ale są nurty w których jego historia nie tylko nie byłaby żenadą, a wręcz atutem... a gość ma jakąś taką nienamacalną charyzmę, że faktycznie, trudno go zupełnie skreślić i mimo wszystko czeka się na więcej... także popyt na Dżi jest, fajnie jakby coś z tym zrobił mimo wszystko.
I na dobre by mu wyszło... widać, że dobry chłopak tylko pogubiony mocno, narko to jedno, ale jeszcze wpierdolił się w dosyć agresywny, uliczny, rapowy klimat. Bardzo łatwo jest być fifarafa i dowartościowywać się takimi rzeczami, zwłaszcza gdy leci się na używkach. Tu kurtyna poszła i wychodzi na jaw, że to była fasada, Dżi nie jest zwyczajnie stworzony do takich rzeczy, mimo że wykręcił w tym wszystkim piękne tracki i trochę sobie pożył takim życiem. Ale zawsze, gdzieś tam patrząc po jakichś wywiadach, wywodach, wrzutach, widać było chyba, że on jest ponad to, ponad jakieś bieganie kurwa z maczetami i prawilniactwo... pewnie przez brak normalnych starych go wyjebało na złe, przerastające go koniec końców tory, choć może jednocześnie dzięki nim nie jest jakimś ulicznym golemem i ma trochę więcej pod kopułą niż street code. No i właśnie o to chodzi, ja sam mam problemy z używkami, więc trochę inaczej na to patrzę, to są serio rzeczy które sięgają dzieciństwa często. Ważne by to obrócić tak by wyszło na dobre i odnaleźć właściwą drogę.
Ostatnio zmieniony 09 paź 2019, 12:39 przez hulaka, łącznie zmieniany 3 razy.
Straight Jimi Hendrixin'
I don't like rappers, I don't like producers
I fuck wit drug dealers and drug abusers
I DARE NIGGAZ TO SAY MY NAME
Oyche dodał coś na insta ale do pomówień tranzystorów się nie odnosi bezpośrednio, jedzie tylko znowu po ero, belmindziaku itp.
Czemu skreślony, o ile naprawdę coś w tym wszystkim jest to mógłby zostać takim polskim GG Allinem rapu i dalej uskuteczniać swoja przewozke i miec wyjebane.
Kolego, doni położyl zwrotki na płycie PCP więc był dość ważnym elementem JWP ONEGDAJmaly mefedronik pisze: ↑09 paź 2019, 10:07 oyche doniz robił jakieś wrzuty czy tylko bujał się z JWP?
NOWY FORUM ŚLI**
TYLKO NIE RAPOWY

TYLKO NIE RAPOWY
Spoiler

No nie, po czymś takim nie ma mowy na taką przewózkę, na powrót do tego co było... sam zresztą mówisz, że mógłby zostać GG Allinem rapu, mejbi, ale to znaczy że dotychczas nie był i trochę inne przesłanie dawał
Dżi, ewoluuj jak pokemon xD
Straight Jimi Hendrixin'
tylko to smutne oswiadczenie bez przewozki
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
- KolektywneOswiecenie
Ja myślę, że on już dawno stworzył swój własny gatunek, wziął formę jaką jest rap, machnął różdżką i zaczarował nas wszystkich na tyle, że mimo tylu chorych akcji, nadal czekamy na jego wytwory.
BÓG JEST MIŁOŚCIĄ <3<3<3 /// </3 MOVEMENT /// WIERZĘ W TECHNO I LUDZI <333
- JA I MOJE KSIĘŻNICZKI, NIKT GORSZY, NIKT LEPSZY! -
Nie wiem, moze by wystarczyla przewozka, ze on jako Belmondziarz moze zrobic wszystko, nawet cos co jest nie sluszne z jego przekonaniami, chce cos sprobowac, zrobic, niezaleznie czy to dobre dla niego czy nie to to robi, bo jest pierdolonym Belmondziarzem i wyperdalac, nikt oprocz niego nie ma przyzwolen na roznego rodzaj kontrowersyjne zachowania oprocz niego samego, lubi plynac to to robi, swiadomie czy mniej, ale robi rozne glupstwa. Ale to tylko takie przemyslenia, ktore juz raczej miejsca miec nie beda
Dlatego napisałem, żeby po raz kolejny to zrobił. Zaczarował, tylko czar prysł, bo to chyba nie jego bajka jeszcze, nie do końca. On się nie powinien zadawać z rzekomymi prawilniakami, nie plątać się w jakieś streetowe rzeczy... przynajmniej teraz już, bo jako background to jest właśnie spoko, tylko niech to poszukiwanie prawdy zaprowadzi go level wyżej.KolektywneOswiecenie pisze: ↑09 paź 2019, 12:35 Ja myślę, że on już dawno stworzył swój własny gatunek, wziął formę jaką jest rap, machnął różdżką i zaczarował nas wszystkich na tyle, że mimo tylu chorych akcji, nadal czekamy na jego wytwory.
Takie coś nadal właśnie byłoby fasadą w tym momencie. Bo tracki są spoko, racja, ale właśnie uważam, że to robił Belmondo mixed with Tytus Szyluk... pora na prawdziwego Dżi.integro06 pisze: ↑09 paź 2019, 12:43 Nie wiem, moze by wystarczyla przewozka, ze on jako Belmondziarz moze zrobic wszystko, nawet cos co jest nie sluszne z jego przekonaniami, chce cos sprobowac, zrobic, niezaleznie czy to dobre dla niego czy nie to to robi, bo jest pierdolonym Belmondziarzem i wyperdalac, nikt oprocz niego nie ma przyzwolen na roznego rodzaj kontrowersyjne zachowania oprocz niego samego, lubi plynac to to robi, swiadomie czy mniej, ale robi rozne glupstwa. Ale to tylko takie przemyslenia, ktore juz raczej miejsca miec nie beda
Ostatnio zmieniony 09 paź 2019, 12:53 przez hulaka, łącznie zmieniany 2 razy.
Straight Jimi Hendrixin'
oyche najlepsze pancze od lat
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
- KolektywneOswiecenie
On powinien się od tego wszystkiego odciąć przede wszystkim dla swojego dobra, życie jest ważniejsze niż jakiś rap, to fajny sposób na robienie pieniędzy, ale nie takim kosztem.hulaka pisze: ↑09 paź 2019, 12:48 Dlatego napisałem, żeby po raz kolejny to zrobił. Zaczarował, tylko czar prysł, bo to chyba nie jego bajka jeszcze, nie do końca. On się nie powinien zadawać z rzekomymi prawilniakami, nie plątać się w jakieś streetowe rzeczy... przynajmniej teraz już, bo jako background to jest właśnie spoko, tylko niech to poszukiwanie prawdy zaprowadzi go level wyżej.
BÓG JEST MIŁOŚCIĄ <3<3<3 /// </3 MOVEMENT /// WIERZĘ W TECHNO I LUDZI <333