Sentino
Re: Sentino
o nic ten gościu jest po prostu niedojebany i też proszę o pw z ostatnim snippetem
Przesluchalem te snippety dzięki uprzejmości uzytkownika NSX i czy tylko ja mam wrażenie że <ziew> ja pierdole dla mnie to brzmienie ny drill jest tak chujowe że
Nudne jak ja pierdole te snippety ale ja hejtuje brzmienie ny i uk drill od początku istnienia tego nudnego chuj wie czego. Prze średnie to jest, tylko ten numer z czary mary w refrenie wydaje się być ciekawy reszta meh. Chyba że to poprostu to że ja nie lubię takiego brzmienia i dla mnie sentino powinien obracac się w klimatach vitalyi bo wtedy bylo super i świeżo.
No kurwa weźcie se wlaczcie te pierdy pierdy z chujowym basem i nawijka bababababa blalalalabla A potem
Eh
Nudne jak ja pierdole te snippety ale ja hejtuje brzmienie ny i uk drill od początku istnienia tego nudnego chuj wie czego. Prze średnie to jest, tylko ten numer z czary mary w refrenie wydaje się być ciekawy reszta meh. Chyba że to poprostu to że ja nie lubię takiego brzmienia i dla mnie sentino powinien obracac się w klimatach vitalyi bo wtedy bylo super i świeżo.
No kurwa weźcie se wlaczcie te pierdy pierdy z chujowym basem i nawijka bababababa blalalalabla A potem
Eh
- marco_pantani
drill w 2k21 bedzie dominowac w polsce. kabe, kizo, sentino, malik, miszel beda ostro drillowac
zwracam honor
Czy ktos moglby sie podzielic ostatnim snippetem z live'a (tego z przed paru dni) ? Bo dostalem te wczesniejsze (czary mary i dwusetki) na pw ale nie ten ostatni 
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
- marco_pantani
hhahahahahha sentino co wkruw

Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
- FruitOffTheWall
Sebastian enrique alvarez potężny rage
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
no i w sumie to ma racje
Dodano po 1 minucie 58 sekundach:
masz 2000% racji kolego, ny i uk drille to jest gówno przez wielkie G, jak młody
jeśli istnieje jakaś paczka z tymi snippetami to również bym poprosił
O nic. Sentito to meksykanin z filmu. Miał defekt polegający na brutalnym traktowaniu w dzieciństwie i braku wrażliwości. Jest gatunkiem typa.. Każdy ma jakieś wady, on się nimi nie przejmował. Zero litości dla szparagów, zero szacunku do brokuł, zero sympatii z buraczkami..
*KURWA PISZCIE PEŁNYMI ZDANIAM, BO WPIERDOLĄ MI BANA ZA BRAK DYSTANSU DO SKURWIAŁEGO ŻYGANIA GŁUPOTAMI W TE I WE WETE. CHUJE
Ostatnio zmieniony 20 lis 2020, 13:36 przez Raptowny, łącznie zmieniany 1 raz.
- marco_pantani
zaraz sentino wyskoczy jak borygo że hewra mabyn podjebała mu patenty
Dodano po 37 sekundach:
Dodano po 37 sekundach:
ty sie dobrze czujesz?Raptowny pisze: ↑20 lis 2020, 13:32 O nic. Sentito to meksykanin z filmu. Miał defekt polegający na brutalnym traktowaniu w dzieciństwie i braku wrażliwości. Jest gatunkiem typa.. Każdy ma jakieś wady, on się nimi nie przejmował. Zero litości dla szparagów, zero szacunku do brokuł, zero sympatii z buraczkami..
zwracam honor
mi tam uk/ny drille się podobają, ale faktem jest że prawie wszystko w tej stylistyce jest na jedno kopyto robione
I pack a mac11 we at 7eleven
- marco_pantani
bo się rozchodzi głównie o bit, a że ktoś tam coś pierdoli o hustlerce i byciu og to sprawa drugorzędna
zwracam honor
on z takim rozmachem za chwile uzna w 2021, ze te numery stare i nagrywa nowe, lepsze, więc tamte nie wyjdą
Co on teraz dał to....
Jeśli ktoś zapisał to proszę pw, bo na grupkę nie można a ja bym sobie przesłuchał jeszcze raz.
Jeśli ktoś zapisał to proszę pw, bo na grupkę nie można a ja bym sobie przesłuchał jeszcze raz.