Ten Typ Mes
- scam_sakawa
Re: Ten Typ Mes
@SiNi a Ty, jako posiadacz porządnego audio, uważasz, że Biedronka zajebała wokal i intonację Mesowi?
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
czwarty z braci karamazow chyba dostal pozew o znieslawienie od biedry i po zobaczeniu kwoty roszczenia jest juz w mniej bitewnym nastroju, na stories zaznacza, ze to fani zauwazyli podobienstwo, a nie on
Ostatnio zmieniony 29 maja 2026, 19:01 przez moody, łącznie zmieniany 1 raz.
- marmolad_k2
2rzyn na świadka zostanie wezwany.Moltisanti pisze: ↑29 maja 2026, 18:49 Ja myślę ze największym argumentem przeciwko bedzie w sądzie to że jego słucha w polsce z 200 osób wiec szansa totolotkowa ze wśród tych ludzi znajduje sie gość od marketingu biedry
- igorzastyy
Niech mnie na świadka powoła, bo chcę zobaczyć jak będzie śpiewał tę pioseneczkę na sali sądowej. Jacek Graniecki jako osoba blisko powiązana z kastą sędziowską, pewnie zadba o to by Mes przegrał.
- Moltisanti
Ten typ mes wysoki sądzie za pierwszym podejściem kurwa tak to robie trzeźwy hurrwa praaawie trzeźwy
-
arystokrata91
Oby nie zaplątał się w swetrze.
-
georgefloyd
Ten gorszy mezo będzie musiał udowodnić, że to jest jego wokal. Wyjdzie na środek sprawy sądowej i zacznie to skulony nucić, by po 30 sekundach zdać się na słuch sędziny. Powinien od niej wymagać 20sto stronicowego dokumentu, że słyszy i kuma punchline’y. Melodii pewnie nie będzie potrafiła rozróżnić bo to drewniana polka. Niech jej da tą fluorescencyjną płytę i niech babsko ją przesłucha by wyczuć smaczki.
- Moltisanti
Linia obrony biedronki: Twoje wokale byly na naszym dysku twaaaardym pedale
XDDD
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
raper ten typ mes totalnie zmoggowany przez siec sklepów biedronka, kolejny wjebany beef
Moltisanti pisze: ↑29 maja 2026, 20:18 Linia obrony biedronki: Twoje wokale byly na naszym dysku twaaaardym pedale
Tede w lidlu, peja w biedronce. Na taką wojnę dyskontów czekam
Tede i Peja są już pogodzeni
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
to tylko teatrzyk dla gojów, włącz myślenie
- igorzastyy
Tede to w reklamie Tadalafilu może zagrać. W sumie ciekawym zagraniem by było jakby Lidl zaprosił Mesa, żeby coś zanucił i jakiś żenujący tekst lektora, że my nie musimy okradać artystów z flow, tak jak nie okradamy klientów. Ale tym żyje głównie forum Ślizgawka, kilku fanów Mesa i redaktor TVN24, więc za mało nas do pieczenia chleba.
No właśnie. Toster dla Tedego. Dobra reklama imo
Moltisanti pisze: ↑29 maja 2026, 20:18 Linia obrony biedronki: Twoje wokale byly na naszym dysku twaaaardym pedale
Piękny temad
beef z Jackiem cie zmienił, coś w tobie pękło
Nie doceniłeś potęgi fanbejsu