@fivestarboi pisze:@tedef czego nie ma w hip hopie? Promtera ? Zobacz na koncerty amerykanskich raperow z poczatku lat 2000. Kolejna sprawa nie kazdy musi pamietac wszystko co sie pisze po tylu latach. Nie wszyscy maja pamiec nie wiadomo jaka. Sam nie masz 20 lat i wiesz, ze z wiekiem rozne rzeczy przychodza.
@tedef pisze:@fivestarboi I TO ZNACZY ZE NIE MOZNA SIE NAUCZYC JEDNEJ SWOJEJ WLASNEJ ZWROTKI? HIP HOP TO NIE KONKURS RECYTATORSKI I TYLKO TYLE
@fivestarboi pisze:@tedef Ludacris kiedys powiedział, ze on sam nie pamięta swoich teksów. A hype mana masz ? Sorry pytam bo nie chodze na koncerty. Hype man po co jest ? Zeby kontrolowal twoj teskt i ewentualnie „przypomniał” Dziwi mnie twoja reakcja tym bardziej wiem ze cale zycie bazowales na amerykańskiej muzyce.
Nie sądziłem że znajdą się fani Socoola którzy będą go bronić, ale jednak, i faktycznie jest polubienie od Marysi
Spoiler
Marysia coraz blizej ujawnienia prawdy ze byla prze, socoola napierdalana regularnie. Oznaczajcie ptasiego cwela warszawskiego. Props tede, szkoda ze.uszaty cymbal nie zareaguje nawet na te.zaczepki
Jose pisze: ↑08 lut 2026, 22:48
Dlaczego 2rzyn Królem Jest
TrifeLife pisze: ↑wczoraj, 14:37
Chyba ciekawsze jest to, że Koras też polubił ten film.
a tego, że ten grubas dailygrind to polubił, to chyba nie da się przebić, przecież taki lizodup nie powinien się angażować w konflikty, chyba, że liże dupy na dwa baty i z jednej strony to lajkuje z drugiej wszytsko co wychodzi od sokoła
Parę stron wcześniej ktoś stwierdził, że Tede jest w formie i po Mesie się przejechał.
Przypominam, że dissy Tedego na Mesa poza 64 lajnami są w chuj średnie, bezpanczowe i w tłumaczącym się tonie. Mes by wygrał, gdyby nie był debilem pierdolonym.
Chociaż, może się mylę i faktycznie obudził się w Wieprzu pierwiastek Mylffona.
Kto by pomyślał że w 2026 roku więcej charakteru będzie miał bananowy tedzik niż uliczny druid rence wyspiański o śródmiejskim spojrzeniu które zabija.
Przeprosiny tedego