Tede
- gods bidness
Re: Tede
Kurwy jebane ślizgawkowe nie wiem czy tylko ja tak mam ale od tygodnia mi wyskakuje błąd przy ładowaniu strony często też przy pisaniu i cały post idzie w pizdu jak teraz poszedł
- gods bidness
O jednak się dodał he
Co nie zmienia faktu
Co nie zmienia faktu
W ROY to nie wiem, ciężko stwierdzić, ale żeby daleko nie szukać to tutaj jest Sokół w intrzeigorzastyy pisze: ↑dzisiaj, 12:42 Ktoś kiedyś pierdolnął, że na samym początku tego utworu to Sokół mówi "Nowy TDF". Być może tak jest, ale niech ktoś obdarzony wybitnym słuchem potwierdzi tę wersje
O tym własnie mówię.gods bidness pisze: ↑dzisiaj, 12:41o czym ty człowieku mówisz, ten fanbase, o ile istnieje, ma 40 lat i jest głośny jedynie w komentarzu na Instagramie. Młodzi raczej starców nie słuchają, a nawet jak słuchają, to raczej nikt z tego pokolenia już po koncertach nie biega żeby rzucać kasztanami
Dodano po 54 sekundach:
To Sir Mich, nie Sokół, LUDZIE XDSionek pisze: ↑dzisiaj, 12:44W ROY to nie wiem, ciężko stwierdzić, ale żeby daleko nie szukać to tutaj jest Sokół w intrzeigorzastyy pisze: ↑dzisiaj, 12:42 Ktoś kiedyś pierdolnął, że na samym początku tego utworu to Sokół mówi "Nowy TDF". Być może tak jest, ale niech ktoś obdarzony wybitnym słuchem potwierdzi tę wersje
ㅤ

ㅤ

ㅤ
- igorzastyy
W Jupiterze tak, ale w ROY to nichuja nie jest Michu
W chuj bardziej by usiadł beef z pezetem zwłaszcza przy tych zaczepkach o reklamy itp.
Dobrze sobie teraz przypomnieć remix Uderz w pucharach, gdzie panowie zaprezentowali się dobrze w swoich kategoriach.
DWUDZIESTKI MIELĄ KIEDY JADĘ BIELĄ ELOOO
Dobrze sobie teraz przypomnieć remix Uderz w pucharach, gdzie panowie zaprezentowali się dobrze w swoich kategoriach.
DWUDZIESTKI MIELĄ KIEDY JADĘ BIELĄ ELOOO
- igorzastyy
Pezet by zrobił Tedemu garaż z dupy, niech mierzy siły na zamiary i napierdala w Sokoła
Jakby Pezet zrymował w dissie miasta portowe z fury sportowe to by się Tede nie pozbierał. Rapowo by go Jaca rozniósł przy aktualnej formie Pezeta. Największe zagrożenie by było ze strony fanbejsu Pezeta. On ma za sobą ogromną armie rondlarzy koło 30 rż w korpo oraz tabuny julek studentek, które słuchają Domu nad wodą.
- igorzastyy
Trochę szacunku do rapera, który jako pierwszy ukazał światu przykrą i wstydliwą prawdę o flaku Tedego
- marmolad_k2
Słuchając aktualnych piosenek ciumciokowatego Pezeta, to on też chyba ma flaka.igorzastyy pisze: ↑dzisiaj, 13:15 Trochę szacunku do rapera, który jako pierwszy ukazał światu przykrą i wstydliwą prawdę o flaku Tedego
- igorzastyy
To niech połączą siły i nagrają kawałek Tadalafil. I Pezet zrymuje tadalafil z sildenafil

-(1).gif)