a post nade mna wyjasnia te smieszne fikolki kartkojebcow
uderzysz kobiete - jebac cie, damski bokser
zostales uderzony przez kobiete i zglaszasz to na policje - jebac cie, konfident
no i po co spłycasz temat?
jaki debil xDDDDDDRappaR pisze: ↑11 sty 2021, 1:15 Tak abstrahując od wszystkiego mam bekę z każdej osoby lewicowej i słuchającej rapu i prującej się do uderzenia(bądź nie) kobiety przez Kartky'ego. Ja tam uważam kobiety i mężczyzn za równych. Jak rozumiem macie te same spiny do każdego innego rapera, który kiedykolwiek uderzył mężczyznę czy po prostu jesteście hipokrytami?
no to jest dla mnie oczywiste i to samo napisalem, po prostu nie jestem pewny czy kartki napierdalal babe i tyle, z pierwszej reki obserwowalem toksyczne zwiazki, w ktorych naduzywa sie substancji psychoaktywnych i bardziej prawdopodobna jest dla mnie wersja, ze oboje byli dla siebie katem i ofiara, a materialy podrzucone przez kartkiego i jego ex zdaja sie potwierdzac te wersje, stad nie bardzo rozumiem taki jednostronny osad sprawy. jest roznica miedzy znecaniem sie jednej osoby nad druga, a miedzy toksycznym zwiazkiem dwoch cpunow, w ktorym oboje stosuja wobec siebie przemoc fizyczna, zaleznie od tego kto jest akurat w danym momencie bardziej porobiony.
wersja soboty jest inna, zreszta co ma prawilniak zrobic w sytuacji kiedy jest ofiara przemocy domowej i to w obecnosci swojego dziecka, skoro oddać nie i zadzwonic na policje tez nie?