Liga Mistrzów i Liga Europy
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Re: Liga Mistrzów i Liga Europy
Tak swoją drogą gdzie dziś w Europie jest Real a gdzie Barca. Dwa światy.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Nie wiedziałem że RIVALDO111 jest katalończykiem, ale to by wiele wyjaśniało.
Marciniak bedzie sedziowal City vs Real
czyli nie dla Polaka final LM, chujowo
czyli nie dla Polaka final LM, chujowo
- TruthTeller
Niby tak, ale to będzie najtrudniejsze spotkanie tej edycji LM, finał Inter vs Real/City dużo łatwiejszy
jak patrzę na skład Interu to nie chce mi się wierzyć że doszli oni do finału LM 
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Oprócz Baya,City i PSG z chęcią poczytam o jakiś super kadrach obecnej piłki.
Choćby wielka Barcelona za Xaviego w LM/LE wygrała 4 mecze na 16 z Victorią Plizno X2 ,Galatą i Napoli.
United dziś ma Rasha czy Bruno a tak nawet trenerzy chętnie wymieniliby 10 piłkarzy 1789 raz. Podsumowując bije do tego że Inter w obecnej piłce wcale nie ma kiepskiego składu , a nawet jeden z lepszych choćby mając w ataku Lukaku,Dzeko i Lautaro.
Nawet zabierając dziś z Realu Benzeme i Vinicusa czy np
Rodrygo-Asensio/Mariano-Hazard robi wielkie wow w Europie jak za dawnych lat jakie kadry miał Real Madryt?
Sam Iker który miał tournee po polskich stacjach gdy zjechał do Polski przyznał że kiedyś mecze Real vs Barca miały dużo większy prestiż kadrowy niż obecne składy.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
niesamowite
kto stawia barcelone xaviego w takim świetle? chyba tylko ty matole żeby pasowało ci pod tezę
Rashford typ zagrał dobre 2 miesiące, a od lutego się kopie po czole 
Mariano - hazard wielkie wow
przecież hazard gamoniu to jest wrak typ potrzebuje zagrać z 10 meczu z rzędu żeby pokazać czy się do czegoś nadaje, a w realu nigdy tej szansy już nie dostanie grubasek mały
Mariano - hazard wielkie wow
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
To niezły z ciebie matoł jak potrzebowałeś do tego opinii Casillasa.RIVALDO111 pisze: ↑17 maja 2023, 1:13Sam Iker który miał tournee po polskich stacjach gdy zjechał do Polski przyznał że kiedyś mecze Real vs Barca miały dużo większy prestiż kadrowy niż obecne składy.
A ten wybitny atak Interu to miesiąc temu był wyśmiewany i krytykowany przez wszystkie włoskie media. Lukaku bez gola od pierwszej kolejki, dzeko bez gola od stycznia, lautaro przez 3 miesiące wyglądał jak pokraka.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Rashford to jest w tym sezonie jednym z najlepszych strzelców Europy więc nie wiem skąd te śmiechy z niego.
rivaldo, juz tyle osob Ci mowilo, ale dolacze sie
wypierdalaj z dyskusji o sporcie, bo nie masz najmniejszego pojecia o tym o czym piszesz
wypierdalaj z dyskusji o sporcie, bo nie masz najmniejszego pojecia o tym o czym piszesz
-
genocidegeneral
25 miejsce złotego buta i 67 bezwzględnie, jak na 50 lig po 20 klubów i trzech goleadorów w każdym to faktycznie jest gdzieś tam w górnych dwóch procentach
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Jezu nie wierzę że ktoś kto niby śledzi pilke takie głupoty wypisuje.
Rashford to obecnie do 30 najbardziej liczbowy piłkarz po Halaand i Mbappe w topowej piłce.
Rashford to obecnie do 30 najbardziej liczbowy piłkarz po Halaand i Mbappe w topowej piłce.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Wbij tu około 23. Jestem ciekaw co napiszesz.
Up wbij tu @gimb i napisz Rivaldo żeby wypierdalał
Widzowie na jaki typ dzis jedno kolo ojro postawic?
Raz posluchalem tutaj kogos I bylo uwu
Raz posluchalem tutaj kogos I bylo uwu
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night