Belmondo
Re: Belmondo
*Jeśli szukasz prawdziwego pracownika który może wnieść maczetę do twojej firmy jestem właściwą osobą
Poprawiłem.
Poprawiłem.

-
radioaktywnyodpad
Jak był w temacie dopków i rc to szczerze współczujęzuperhero pisze: ↑08 paź 2019, 20:09nie wiem ale w ramach ciekawostki- kiedyś chciałem się dowiedzieć co to 'uhqqow' (jeszcze przed tym jak wyszła płyta o tym tytule, gdzieś się jednorazowo przewinęła ta nazwa na szercie młodego g czy tam w jakimś teledysku, nie pamiętam) oczywiście nie rozkminiłem, że to odwrócony westcoast, więc wpisałem sobie w gogla i jedyny znaleziony odnośnik w calutkim internecie to był link do 'forum dopalamy' i tematu o jakimś betaketonie gdzie postował użytkownik o takim nicku heheradioaktywnyodpad pisze: ↑08 paź 2019, 20:00 To ja jeszcze raz zapytam, co konkretnie ćpał belmondo, albo chociaż co wiadomo ze ćpał?
Słucham tylko polskiego rapu, jebią mnie wasze bożki ze Stanów.
Rzeczywiscie jest takie konto, dobra historia 
Już za kilka godzin na konto Rafalali wleci podobne zdjęcie

Spoiler

Kurwa, no trzeba sie wpisać tutaj
- Dolarydolary
Jeden z kolezkow Belmondziaka niejaki Bambo zamiescil swoje stanowisko na fb w tej sprawie
Rafalala razem z koleżanką (o ile można to coś tak nazwać ale ok) zrobiły wczoraj live,na którym „koleżanka” przyznaje że Belmondo poznała przez Oyche Doniza w kwietniu zeszłego roku czyli w momencie kiedy mieli już kosę.Mówi też o dziwnych smsach Ojca do siebie a wy i tak dalej wierzycie w jakiś farmazon.Dodatkowo jak ktoś nie miał do czynienia z czymś cięższym od zioła to nie wie co to jest parówa i dlaczego czasem trzeba sobie zrobić zimny prysznic,lecz nie o to - ma ktoś z was film jak G bierze knagę w buzie ? Wszyscy są teraz śmieszni i mądrzy,ale jakby wyszło że do niczego nie doszło machnęlibyście ręką a honoru nie zwróci nikt frajerzy.Chciałbym aby większość komentujących powiedziała wszelkie obelgi,które codziennie smaruje w internecie w twarz ludziom,którym psuje psychikę.Przestańcie słuchać Tylera - przecież to gej,Lil Nas X-a,Peepa który też miał swoje za uszami.Nikt z was nie ma dowodu,ale każdy z was ma osąd.
-
fuckthepolicje
w sumie to huja zrozumialem z tego postu niejakiego BAMBO
To naucz sie czytac ze zrozumieniem.
^Bambo The Smuggler
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
- przedszkolanek
z końcówki nic nie rozumiem, ale oświadczenie w tym typie powinien przyjebać gsp
-
frontkick
W sumie nawet z rigczem, zastanawiałem się jak zareaguje na te rewelacje typ który swój album promuje przede wszystkim singlem z Mobbyn xD
Dolarydolary pisze: ↑08 paź 2019, 20:52 jak ktoś nie miał do czynienia z czymś cięższym od zioła to nie wie co to jest parówa
Machete ma nazwisko Gandziarowski? No kurde, idealne dla rapera 
CZACIK ELO, ŚMIERĆ FRAJEROM
Spoiler

Zdjątka podjebane z newonce
Belmondziak twórca religii, której zasady "ważniejsze od życia" sam ma gdzieś.
Ostatnio zmieniony 08 paź 2019, 21:16 przez Snus, łącznie zmieniany 1 raz.
bambo props
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
wielce żałuję że Phobos zwinął swój foruming jakiś czas temu, bo chciałbym zobaczyć jego foruming w tym temacie 
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
- przedszkolanek
Szambo niech nie pajacuje, bo wg kolezanki rafala Doniz ostatni raz sie odezwal w kwietniu, a nie zapoznal Belmondo.
Influencer.