Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Transfery
no elo Hakim, nadal nie czaję dlaczego nikt go za taki a nawet mniejszy hajs nie zgarnął wcześniej. Oby nie miał jakiegoś feleru tylko grał tak jak w tych meczach LM co go oglądałem.
A on nie ma czegoś z kolanem czy kostką? że w anglii może być non toper rozjebany?
Wygrzeszam Cię, mordzia.
nie ogarnie
Robert Lewandowski pisze:Dobra, puściliście już swoje numery, a teraz wjeżdża ZBUKU
ja tez cos kojarze wlasnie ze z nim cos nie tak jest i dlatego go nikt nie bral
oprócz tego, że pochodzi z maroko oczywiście.
Lechia naściągała jakieś dziwne wynalazki, ciekawe czy to odpali czy walka o utrzymanie.
Lechia naściągała jakieś dziwne wynalazki, ciekawe czy to odpali czy walka o utrzymanie.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
pojebaliście z Fekirem chyba chłopaki
ta, to fekira transfer wywalił się na ostatniej prostej przez ryzyko kontuzji kolana przy większej liczbie meczy
o ziyechu czytałem kiedyś, że nie grzeszy profesjonalizmem i przez to żaden z poważniejszych klubów go nie chciał
o ziyechu czytałem kiedyś, że nie grzeszy profesjonalizmem i przez to żaden z poważniejszych klubów go nie chciał
- Cz4rny1337
- Moderator
Spoiler
Nie mam pojęcia co to za typ, mój klub taki piękny
carrico sevilla->wuhan
co
co
Bartosz Slisz został nowym zawodnikiem Legii Warszawa. Legia wykupiła 20-letniego pomocnika z Zagłębia Lubin, a jego kontrakt będzie obowiązywał do 31 grudnia 2024 roku.
1,8 mln euro. Rekord ekstraklasy.
1,8 mln euro. Rekord ekstraklasy.
Diafra Sakho (31 lat, między innymi ex West Ham, kilkanaście goli w Premier League) ma trafić do Górnika Zabrze na zasadzie wolnego transferu. W tym sezonie nie zagrał jeszcze meczu, a wcześniej w lidze tureckiej strzelił 3 gole. A równo dwa lata temu kosztował Rennes 10 mln euro..
-
genocidegeneral
Dużo dzisiaj informacji o PSG, które wykupuje Icardiego.
50+7
50+7
- ebismolarek
I Telles za ponad 20 mln
Nie wiem na ile powazny zrodlem jest obecnie niemiecki BILD, ale zapodali wlasnie newsa ze Werner ostatecznie pojdzie do Chelsea a nie LFC. Klauzula 53mln funtow, 175tys funtow tygodniowo.
Kocham, pozdrawiam