Hot 16 Challenge #2 (2020)
Re: Hot 16 Challenge #2 (2020)
Co do Palucha, to tak z boku patrząc, to: umiejętność odnajdywania się na różnych podkładach, niezłe flow, bezprzypałowe podśpiewywanie, konsekwencja w tekstach, uliczny zaciąg w jakimś stopniu plus budowanie sobie pozycji od kilku ładnych lat.
Tak strzelam, bo znam tylko pojedyncze numery, ale czytając komentarze, widzę, że niektórzy dalej są przekonani, że śliz i jego opinia jest obecnie jakimkolwiek wyznacznikiem.
Tak strzelam, bo znam tylko pojedyncze numery, ale czytając komentarze, widzę, że niektórzy dalej są przekonani, że śliz i jego opinia jest obecnie jakimkolwiek wyznacznikiem.
- KillerCroc
Palucha potrafi w ten rap tylko większość jego numerów jest z generatora a pomiędzy płytami można numery poprzerzucać to nawet by się Bortwick nie zorientował że jakaś roszada poszła
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
teraz jest najgorszy czas na wrzucanie szesnastek, bo się utopią w zalewie, gdybym byl dużym raperem poczekałbym przynajmniej 4 dni i dobre miejsce na karcie na czasie pewniejsze
- KillerCroc
A ja bym poszedł w drugą stronę i wrzucał najszybciej jak się da tylko o jakiejś spokojnej porze, zaraz będziemy mieli po 30 zwrotek dziennie i raczej nie będzie prędko tendencji spadkowej jeśli chodzi o ilość
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
wzrost rosnie wykladniczo wiec w ciagu dwoch trzech dni bedzie zalew zwrotek
LWD im pozniej tym gorzej, wyobraz sobie jak wyglada piramida, im pozniej, tym wiecej osob naraz wrzuca (za 4 dni beda odpowiadac ludzie nominowani z dzis/wtorku/srody)
No i za 4 dni wielu osobom sie znudzi sorawdzanie tylko dlatego ze hot16
Aaa znowu to samo jebac tapatalk nigdy juz nic nie napisze
No i za 4 dni wielu osobom sie znudzi sorawdzanie tylko dlatego ze hot16
Aaa znowu to samo jebac tapatalk nigdy juz nic nie napisze
FRIZOLISZEK FRIZA BOMBA TROMBY WARIATEC PATECA
to ja
to ja
Śmieszne już te tradycyjne dissy na multiego u kciuka
[mention]KillerCroc[/mention] teraz jest 20 zwrotek dziennie od największych, za 4 dni będzie 200 zwrotek no name'ów, więc słabsza konkurencja, jak już wcześniej pisałem, sb kombinowaniem ze wrzucaniem zwrotek bedoesa i białasa zrobili prezent Taco, który cały sukces wizerunkowy i wyświetleniowy ściągnął na siebie,
- przedszkolanek
porównajmy
vito bambino sprawdziło 320k, skipa 20k
podobny poziom rozpoznawalnościi i subskrypcji na kanale
wiadomo że vito ma 16 od dwóch dni a skip o 6 godzin, ale to się nie wyrówna już
do wczoraj akcja dawała każdemu fajne zasięgi, dzisiaj to już tylko najwięksi kręcą fajne liczby
taki borygo czy white wykręcili liczby dużo mniejsze niż się należało spodziewać 200K+, gdzie kanał SB ma 2M, a chillwagon 0,5K
vito bambino sprawdziło 320k, skipa 20k
podobny poziom rozpoznawalnościi i subskrypcji na kanale
wiadomo że vito ma 16 od dwóch dni a skip o 6 godzin, ale to się nie wyrówna już
do wczoraj akcja dawała każdemu fajne zasięgi, dzisiaj to już tylko najwięksi kręcą fajne liczby
taki borygo czy white wykręcili liczby dużo mniejsze niż się należało spodziewać 200K+, gdzie kanał SB ma 2M, a chillwagon 0,5K
Ostatnio zmieniony 04 maja 2020, 23:24 przez przedszkolanek, łącznie zmieniany 1 raz.
W ogóle dopiero ogarnąłem, że Mielzky w opisie swojego hot16 zaoferował Białasowi, że dogra się na projekt #MuremZaBonusem
Ostatnio zmieniony 04 maja 2020, 23:28 przez Krynew, łącznie zmieniany 1 raz.
Kocham, pozdrawiam
Obrońca rapu się znalazł beeooeer 
-
hiszpanskie
Mada jak w "Dobie" OSTRa. dziwne ze się nie wybił
-
hiszpanskie
Czekam na Taconafide. a wy?
Nominacja dla Flinta

Paluch dalej będzie bronił prawdziwego rapu w głośnikach seatów leonów z radia marki kenwood na usb, jak ktoś to dobrze napisał, target tylko jedno pięterko wyżej niż patola
[Verse 1: Tay-K]
School was very hard (gang)
https://open.spotify.com/artist/3v9qYvgnhbV0McEWEISOQ3
https://www.instagram.com/kidzej__/
School was very hard (gang)
https://open.spotify.com/artist/3v9qYvgnhbV0McEWEISOQ3
https://www.instagram.com/kidzej__/
- przedszkolanek
ładna rzecz ta 16
kasty nikt wcześniej nie nominował?
kasty nikt wcześniej nie nominował?
Ja nie czekam na taconafide ale zwrotka mady fajowa. Średnio pasuje do hot16 ale zachęciła do sprawdzenia nowej płyty a nigdy jego płyt nie sprawdzałem więc misja wykonana.