Sentino - Aporofobia (2022)
- marco_pantani
Re: Sentino - Aporofobia (17.12.2021) [Zapowiedź]
Wykastrowane to jest jakoś brzmieniowo
moze niech wydaje 10 plyt miesiecznie to jakosc bedzie jeszcze lepsza 
- marco_pantani
czy to najgorszy kawałek sebka ever? nie wiem czy znam cos gorszego od niego
zwracam honor
- yungXpaproch
ale slabe, refren totalnie do wyjebania, zwrotki ok. szkoda, bo z tym klipem by dobrze siadly wyswietlenia jakby numer byl git
Jak już klip jest spoko, to numer musi być sredni
Nie jest to złe, ale od niego się oczekuje rozpierdolu od 1 odsłuchu a nie miałkiego gówna. Najsłabsza pl płyta sentino się zapowiada
Ostatnio zmieniony 24 gru 2021, 3:59 przez vivid, łącznie zmieniany 1 raz.
albo rybki albo akwarium
nie sądziłem, że Seba jest w stanie nagrać tak chujowy refren
gdzies w pierwszej minucie jest problem z klipem i dzwiek nie wspolgra z obrazem, ale nie chce mi sie zaznaczac
nuta bezplciowa dla oskarkow z podstawowki, ktorzy beda wymachiwac nozami do smarowania margaryna lub kilkunastoletnich leonow robiacych grozne miny do tiktoka
Sentino w dalszym ciagu nie rozumie, ze aby zarobic hajs na muzyce, to musi robic nuty wpadajace w ucho jak Kizo - Disney lub nawet ten jego track z ciocia Ewa. Albo niech zostanie na barierze x kasy per plyta, a potem live na instagramie, ze obraza sie na polskich supporterow, bo tak naprawde to jemu sie nie oplaca robic tej muzyki skoro nic z tego nie ma
nuta bezplciowa dla oskarkow z podstawowki, ktorzy beda wymachiwac nozami do smarowania margaryna lub kilkunastoletnich leonow robiacych grozne miny do tiktoka
Sentino w dalszym ciagu nie rozumie, ze aby zarobic hajs na muzyce, to musi robic nuty wpadajace w ucho jak Kizo - Disney lub nawet ten jego track z ciocia Ewa. Albo niech zostanie na barierze x kasy per plyta, a potem live na instagramie, ze obraza sie na polskich supporterow, bo tak naprawde to jemu sie nie oplaca robic tej muzyki skoro nic z tego nie ma
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
do mnie to???
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
- marco_pantani
na grupce sicarios stabilnie - 90% osob sadzi bowdowny
psg bo
piosnki
seby z
generatora
psg bo
piosnki
seby z
generatora
zwracam honor
przypominam ze cala plyta byla nagrana w 24h, jakos gdy o tym mysle to i tak jest dobrze
- benzoabuser
- Zbanowany
Ale nudne kupsko
A klip to jak z generatora klipów sentino, to samo mam z kazem, że jak widzę jedno ujęcie to już wiem, że to jego teledysk. Zero dynamiki jakiejś, sebek stoi i macha łapami jak jakiś peja tylko ubrany jest w jakieś bazariosy za 3keuro.
A klip to jak z generatora klipów sentino, to samo mam z kazem, że jak widzę jedno ujęcie to już wiem, że to jego teledysk. Zero dynamiki jakiejś, sebek stoi i macha łapami jak jakiś peja tylko ubrany jest w jakieś bazariosy za 3keuro.
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
Straszne gówno tylko pedały propsują.

Zwrotki nawet spoko, ale ten refren mega słaby. Przynajmniej klip zajebisty, tak dla odmiany
Effe, perché il mio cognome è Fendi
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia