[serial][Canal+] The Office PL (2021 - )
Moderatorzy: gogi, con shonery
Re: [serial] The Office PL (2021)
03.11.2023 premierka sezonu III
- ConeyIsland
Się spytam. Czy w PL wersji są jakieś followupy do us / uk czy totalnie odrębny temat i można od PL właśnie przygodę z officem zacząć?
Można zacząć od PL, istniejących podobieństw nie nazwałbym raczej followupami, co po prostu ponownym użyciem tych samych konstrukcji.
Weź nie rób sobie tej krzywdy i zacznij od USConeyIsland pisze:Się spytam. Czy w PL wersji są jakieś followupy do us / uk czy totalnie odrębny temat i można od PL właśnie przygodę z officem zacząć?
Przyjechała babka rowerem, odleciała helikopterem
UK imo dużo gorsze niż US, nigdy mi nie siadło, z UK to polecam serial Peep Show, top beka a Super Hans to człowiek sztos
- Cz4rny1337
- Moderator
No powiem Wam, 4-6 kozak w chuj
Trochę pod wpływem alko, no ale jednak ubawiłem się
Trochę pod wpływem alko, no ale jednak ubawiłem się

'Ono' rzeczywiście bekowe, zaraz odpalam resztę
Bardzo dobry ten sezon, wkręciłem się
- gonny_trebor
- Moderator
https://kubotastore.pl/kubota-x-kropliczanka
merch wjechał
merch wjechał
ŚLIZGAWKA BEAT BATTLE #108 - Sampel
Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
Imo nieznaczne, w PL była np góralska interpretacja sceny z parkuremConeyIsland pisze: ↑01 lis 2023, 16:03 Się spytam. Czy w PL wersji są jakieś followupy do us / uk czy totalnie odrębny temat i można od PL właśnie przygodę z officem zacząć?
Świąteczny odcinek najfajniejszy z tych dzisiejszych, szkoda że za tydzień już ostatnie trzy
Dariusz w tym sezonie jakoś bez polotu 
Też tak uważam (na razie 6 odcinków zrobionych). Całość serialu widać, że się dociera i to dobrze, ale imo bez Darka to mid ledwo
Udane zakończenie sezonu wg mnie, odcinek o depresji chociażby. Ewidentnie się serial rozkręca, widzę dużo propsów dla trzeciego sezonu, że najlepszy, ale po prostu imo coraz bardziej poznajemy te postacie itd więc no liczę na dalsze losy. I tak Polska jest już druga na świecie, bo tylko w niektórych krajach adaptacja wytrwała dwa sezony, ale trzy to nigdzie. A hajp rośnie więc spodziewam się, że za rok znów się tu spotkamy przy okazji s04.
Spoiler
Podobało mi się to puszczanie oka do widzów w odcinkach by naprowadzić na trop że Pati wali w nos xD
Ostatnio zmieniony 26 lis 2023, 15:54 przez kaznicki, łącznie zmieniany 1 raz.
Spoilery ziomuś
Podobał mnie się ten trzeci sezon, choć miałem moment, w którym miałem ochotę wyłączyć, gdyż dawka ciarek zażenowania mnie przerastała, bo jedna z postaci została przerysowana aż za bardzo.
Cieszę się, że zamiast dawać pole do popisu pobocznym postaciom i gwiazdom (poza jedną w przedostatnim odcinku, ale jej występ na szczęście po prostu był) skupiono się na rozwijaniu postaci z drugiego planu. Rozkmina, czy Sebastian umie czytać albo akcje z "seksową bestią" xD
Gdybym miał wskazać najlepsze odcinki, to ten z osobą asystencką Patrycji, widzeniem, furgonetką i trzydziestką. Dużo dobra.
Fajnie, że twórcy poszli już na dobre własną drogą i odniesień do zagranicznych wersji jest tu naprawdę niewiele.
Cieszę się, że zamiast dawać pole do popisu pobocznym postaciom i gwiazdom (poza jedną w przedostatnim odcinku, ale jej występ na szczęście po prostu był) skupiono się na rozwijaniu postaci z drugiego planu. Rozkmina, czy Sebastian umie czytać albo akcje z "seksową bestią" xD
Gdybym miał wskazać najlepsze odcinki, to ten z osobą asystencką Patrycji, widzeniem, furgonetką i trzydziestką. Dużo dobra.
Fajnie, że twórcy poszli już na dobre własną drogą i odniesień do zagranicznych wersji jest tu naprawdę niewiele.