ŚLIZGERY 2020 - WYNIKI
Re: ŚLIZGERY 2020 - WYNIKI
ksiaze już bardzo chce wjebać swój ulubiony zespół EKIPA na 1 miejsca w każdej kategorii
- sugarhill_notausgang
Może umówmy się, że w tym roku wszyscy głosujemy na Ekipę, będzie fajnie i wyniki będą młodzieżowe. Zweirzyn na drugim miejscu a na trzecim Belmondo, w sumie można od razu zrobić temat z wynikami
no i zjebaliscie slizgery, bylo nie zabijac josego
- sugarhill_notausgang
A faktycznie, bo Zweirzyn wydał dwie płyty. No to te dwie + Ekipa i mamy TOP3, po co się pieprzyć z jakimś głosowaniem, szkoda czasu.
A najlepszy singiel 2rzyn - "cherry pop", rozumiem że przekaz nie trafia w każdy gust, ale muszę przyznać że tak chwytliwego refrenu w tym roku nie słyszałem wliczając sentino, pod względem nieskrępowanej radości z obcowania z popem ten bengsztyk to mój nr 1. od premiery na pętli i na okraglo katuje tym otoczenie
Nie mogę znaleźć tej przeróbki cherry pop z the office, ktoś ma?
weźmie ktoś ślizgery?
weźmie ktoś ślizgery?
dla mnie Spłakany Wiejski Narcyz najlepszy, ostatecznie rozprawienie się z wrogami i odbicie wszystkich argumentów, cos jak VNM rozpierdolił jimsona '100 gwoździami do twojej trumny', w ogóle cała ta historia że wpada niby śmiechowy ep, a potem to było prowo i leci jak berzerker, znikąd wlatuje mega dopracowany numer i obnaża całą prawdę
a z tej drugiej płyty to 'lalki barbi', wiadomo
a z tej drugiej płyty to 'lalki barbi', wiadomo
Też jestem za ogłoszeniem gotowej topki w każdej z kategorii, bo w ostatnich latach trochę przykro patrzyło się na frekwencje i wyniki wyłaniane z pięciu (dosłownie) stron głosów, a drugie tyle osób wychodziło z założenia "zjebane wyniki, ale sam nie głosowałem".
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Wolę wyniki z jednej strony, ale z głosów ludzi, którzy się udzielają niż wliczać głosy tych co mają 3 posty, w tym 2 w Slizgerach
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
-
ksiazenieporzadek
+1oldschool pisze:Wolę wyniki z jednej strony, ale z głosów ludzi, którzy się udzielają niż wliczać głosy tych co mają 3 posty, w tym 2 w Slizgerach
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
czasem ci ludzie co maja po 3 posty przesluchuja wiecej muzyki niz ci co maja 15643 postow wiec nie wiem o co przyjebka
-
ksiazenieporzadek
To niech skrobną post raz na jakiś czas o tym co przesłuchali, a nie jedyny posting to ślizgery
2rzyn topka gdyby nie:
z ekipa mam wrazenie, ze jest to samo
chyba, ze faktycznie huj w to, to nvm
z ekipa mam wrazenie, ze jest to samo
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
głosujemy, ale liczą się tylko te ryje, które znamy, ja od dawna już tak funkcjonuję na forum, ci których znam od lat szacuneczek chylę czoła, a nowy nick wypierdalaj prowokacjo jebana i mnie to kurwa gówno obchodzi, sorry ale za dużo bortwików i bakłażanów się mnoży, żeby robić żarty z poważnych tematów
słyszałem wiele głosów, śmiech i płacz
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
Ta, ale chodzi mi o mianowanie tego ślizgowym plebiscytem i podpinanie pod poprzednie, gdzie obecnie głos oddaje pięć procent aktywnych userów (o ile dobrze pamiętam, to zleciał nawet coroczny warunek nie-bycia świeżakiem, właśnie żeby po to miał kto się wpisać).
Zresztą takie samo zdanie miałem zawsze o patronatach i dlatego je wygasiłem, bo głupio było mi szumnie ogłaszać jakieś projekty polecanymi przez forum ślizgawka!!1, gdzie na samej ślizgawce nikt nie wie kto to, a w temacie o płycie cztery posty na krzyż, z czego dwa to sam autor informujący że będzie teledysk.
Plus wspomniane już ryzyko zbortwiczenia wyników, no zwyczajnie nie chce mi się robić z tego niczego oficjalnego, bo będą wychodziły cuda jak w złotej piłce, to chociaż zaoszczędziłoby się czas.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag