ŚLIZGERY 2020 - WYNIKI

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

ksiazenieporzadek

Re: ŚLIZGERY 2020 - WYNIKI

Post autor: ksiazenieporzadek »

będzie w tym roku? @Jose
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Po co, bez głosowania wiadomo że 2rzyn wygrał
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
clockers

Post autor: clockers »

ksiaze już bardzo chce wjebać swój ulubiony zespół EKIPA na 1 miejsca w każdej kategorii
Awatar użytkownika
sugarhill_notausgang

Post autor: sugarhill_notausgang »

Może umówmy się, że w tym roku wszyscy głosujemy na Ekipę, będzie fajnie i wyniki będą młodzieżowe. Zweirzyn na drugim miejscu a na trzecim Belmondo, w sumie można od razu zrobić temat z wynikami
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

Ja nie nie mam czasu prowadzić w tym roku, jak ktoś chce to może przejąć.

Top1 oczywiście "Króciutko"
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
oyche

Post autor: oyche »

no i zjebaliscie slizgery, bylo nie zabijac josego
Awatar użytkownika
sugarhill_notausgang

Post autor: sugarhill_notausgang »

A faktycznie, bo Zweirzyn wydał dwie płyty. No to te dwie + Ekipa i mamy TOP3, po co się pieprzyć z jakimś głosowaniem, szkoda czasu.
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

A najlepszy singiel 2rzyn - "cherry pop", rozumiem że przekaz nie trafia w każdy gust, ale muszę przyznać że tak chwytliwego refrenu w tym roku nie słyszałem wliczając sentino, pod względem nieskrępowanej radości z obcowania z popem ten bengsztyk to mój nr 1. od premiery na pętli i na okraglo katuje tym otoczenie
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
mateko
Waste Management

Post autor: mateko »

Nie mogę znaleźć tej przeróbki cherry pop z the office, ktoś ma? :D
weźmie ktoś ślizgery?
oyche

Post autor: oyche »

dla mnie Spłakany Wiejski Narcyz najlepszy, ostatecznie rozprawienie się z wrogami i odbicie wszystkich argumentów, cos jak VNM rozpierdolił jimsona '100 gwoździami do twojej trumny', w ogóle cała ta historia że wpada niby śmiechowy ep, a potem to było prowo i leci jak berzerker, znikąd wlatuje mega dopracowany numer i obnaża całą prawdę

a z tej drugiej płyty to 'lalki barbi', wiadomo
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Też jestem za ogłoszeniem gotowej topki w każdej z kategorii, bo w ostatnich latach trochę przykro patrzyło się na frekwencje i wyniki wyłaniane z pięciu (dosłownie) stron głosów, a drugie tyle osób wychodziło z założenia "zjebane wyniki, ale sam nie głosowałem".
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Wolę wyniki z jednej strony, ale z głosów ludzi, którzy się udzielają niż wliczać głosy tych co mają 3 posty, w tym 2 w Slizgerach
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
frontkick

Post autor: frontkick »

mateko pisze: 28 gru 2021, 12:26 Nie mogę znaleźć tej przeróbki cherry pop z the office, ktoś ma? :D
weźmie ktoś ślizgery?
Czak pisze: 08 lis 2021, 12:43
Spoiler
ksiazenieporzadek

oldschool pisze:Wolę wyniki z jednej strony, ale z głosów ludzi, którzy się udzielają niż wliczać głosy tych co mają 3 posty, w tym 2 w Slizgerach
+1

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

czasem ci ludzie co maja po 3 posty przesluchuja wiecej muzyki niz ci co maja 15643 postow wiec nie wiem o co przyjebka
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
ksiazenieporzadek

To niech skrobną post raz na jakiś czas o tym co przesłuchali, a nie jedyny posting to ślizgery

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Awatar użytkownika
ogkush

Post autor: ogkush »

2rzyn topka gdyby nie:
baqlashan pisze: 12 cze 2021, 12:08 ja mam wrażenie że ludzie co propsuja te epke to nie kumają że to nie sa oryginalne linie melodyczne wymyślone przez 2rzyna, tylko adaptacja flowowa tego co robił biggie itd no ale huj w to
chyba, ze faktycznie huj w to, to nvm

z ekipa mam wrazenie, ze jest to samo
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
Awatar użytkownika
aleksy

Post autor: aleksy »

głosujemy, ale liczą się tylko te ryje, które znamy, ja od dawna już tak funkcjonuję na forum, ci których znam od lat szacuneczek chylę czoła, a nowy nick wypierdalaj prowokacjo jebana i mnie to kurwa gówno obchodzi, sorry ale za dużo bortwików i bakłażanów się mnoży, żeby robić żarty z poważnych tematów
słyszałem wiele głosów, śmiech i płacz
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

oldschool pisze: 28 gru 2021, 14:00 Wolę wyniki z jednej strony, ale z głosów ludzi, którzy się udzielają niż wliczać głosy tych co mają 3 posty, w tym 2 w Slizgerach
Ta, ale chodzi mi o mianowanie tego ślizgowym plebiscytem i podpinanie pod poprzednie, gdzie obecnie głos oddaje pięć procent aktywnych userów (o ile dobrze pamiętam, to zleciał nawet coroczny warunek nie-bycia świeżakiem, właśnie żeby po to miał kto się wpisać).

Zresztą takie samo zdanie miałem zawsze o patronatach i dlatego je wygasiłem, bo głupio było mi szumnie ogłaszać jakieś projekty polecanymi przez forum ślizgawka!!1, gdzie na samej ślizgawce nikt nie wie kto to, a w temacie o płycie cztery posty na krzyż, z czego dwa to sam autor informujący że będzie teledysk.

Plus wspomniane już ryzyko zbortwiczenia wyników, no zwyczajnie nie chce mi się robić z tego niczego oficjalnego, bo będą wychodziły cuda jak w złotej piłce, to chociaż zaoszczędziłoby się czas.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
sebring

Post autor: sebring »

ART pisze: 28 gru 2021, 14:12 czasem ci ludzie co maja po 3 posty przesluchuja wiecej muzyki niz ci co maja 15643 postow wiec nie wiem o co przyjebka
♫ Beefing with my chick while I'm in jail ♫
ODPOWIEDZ