VNM - EXIT2020 (2021)
Re: VNM - EXIT2020 (11.12.2020) [Zapowiedź]
Najgorsze to jest to, że on chyba się łudzi że wróci do tych wyświetleń z A.D. 2012, ostatnio o tym posta na insta wysmarował.
Tomciu rozejrzyj się w końcu za normalną robota bo to się źle skończy.
Tomciu rozejrzyj się w końcu za normalną robota bo to się źle skończy.
v znowu pokazuje, że jest topką w tym kraju
a opinie w tym temacie to
lepiej wracajcie słuchać tych swoich pedałów o hajsie i dziwkach, bo jak wjeżdża trochę ambitniejsza nuta, to trudno zrozumieć o co chodzi, flow oczywiście zajebiste, gdzie te wasze stękojangi tak nawiną? nie mówiąc już o podwójnych
a tak serio, gówno oczywiście, dużo mankamentów wymieniacie, ale imo za mało zwraca się uwagi na to jaką on jest chujozą tekstowo w ostatnich latach, to jest takie słabe, nudne, męczące, że ja jebię, typ nie ma kompletnie nic do powiedzenie, kiedy słucham jego kawałka, czuję się jakbym chciał wyjść z melanżu o 3:45 i marzył o tym by położyć się w ciepłym łóżeczku, ale przysiadł się do mnie jakiś zjebany pijak i pierdoli jakieś kurwa gówno bez ładu i składa sam już nie wie o czym, urywa wątki, nie kończy, zaczyna jedno, a za chwilę już o czym innym, ja mówię spoko spoko ziomek ja już muszę iść hehe, a on no dobra i słuchaj a wtedy... apogeum tego było w poprzednim singlu, gdzie v rzucił wers, który brzmiał mniej więcej DOBRA KURWA CO JA PIERDOLĘ XDDD
a tak serio, gówno oczywiście, dużo mankamentów wymieniacie, ale imo za mało zwraca się uwagi na to jaką on jest chujozą tekstowo w ostatnich latach, to jest takie słabe, nudne, męczące, że ja jebię, typ nie ma kompletnie nic do powiedzenie, kiedy słucham jego kawałka, czuję się jakbym chciał wyjść z melanżu o 3:45 i marzył o tym by położyć się w ciepłym łóżeczku, ale przysiadł się do mnie jakiś zjebany pijak i pierdoli jakieś kurwa gówno bez ładu i składa sam już nie wie o czym, urywa wątki, nie kończy, zaczyna jedno, a za chwilę już o czym innym, ja mówię spoko spoko ziomek ja już muszę iść hehe, a on no dobra i słuchaj a wtedy... apogeum tego było w poprzednim singlu, gdzie v rzucił wers, który brzmiał mniej więcej DOBRA KURWA CO JA PIERDOLĘ XDDD
słyszałem wiele głosów, śmiech i płacz
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
O boże...
Podbijam kogoś, kto tam wcześniej napisał, że Te-Tris jakoś potrafił pogodzić się z tym, że to już koniec kariery rapera, a ten to chyba do emerytury będzie tryhardował 
pamiętam, tak samo jak celne uwagi o tym, że aktualna nawijka vnma to nie jest flow, bo nie płynie tylko kurwa mać pełza
bity to oni mu tam chyba dodają dopiero na ostatnim etapie mixu
wnioskujesz, czy coś wiesz 2rzyn? zaciekawiłeś mnie, bo Tet to mój ulubiony raper
to propsy, bbo dla mnie tet to najlepszy technicznie raper w tym kraju <3
ostatnio mowil ze ma straszny glod grania koncertow
i gdzies pisal, na inst albo na fb w komentarzach odnosnie nowej plyty ze stay tuned
ostatnio mowil ze ma straszny glod grania koncertow
i gdzies pisal, na inst albo na fb w komentarzach odnosnie nowej plyty ze stay tuned
Nie no, ja nie wątpię, że Tet coś jeszcze nagra. Uważam zresztą, że takie oficjalne deklaracje, że to już definitywnie koniec i nic nigdy więcej, są w przypadku raperów głupie i bez sensu. Chodzi mi o różnicę w samym podejściu, VNM-owi też by pewnie dobrze zrobiło, gdyby przestał się spinać, że będzie znowu supestar, znalazł sobie jakieś inne zajęcie i wrócił po jakiejś dłuższej przerwie z materiałem bez ciśnienia na podbicie list przebojów. Jakby co, to ja zawsze uważałem go za chujowego rapera, ale dopóki ktoś go rzeczywiście słuchał to te jego braggi o wygrywaniu życia mogły się jeszcze jakoś bronić, a teraz zostało mu tylko to śmieszne tryhardowanie.
Ale przecież Tet nie mówił, że nie nagra, nie było oficjalnych deklaracji, tylko że pracuje sobie w Warnerze i nie ma ciśnienia, jak coś rzuci to i tak pewnie na luzaku jak te ostatnie tejpy
Imo tutaj V miał swoją życiową formę. Kurde no zajebisty ten kawałek jest, oczywiście to też zasługa SoDrumatica
te 60k wyświetleń robione przez single jest mega smutne
tomek weź nagrywaj linie raz na 2 lata a zrobisz sumarycznie lepsze wyświetlenia niż cała płyta
tomek weź nagrywaj linie raz na 2 lata a zrobisz sumarycznie lepsze wyświetlenia niż cała płyta
- Ezio_Wroclaw
Ale V to nie Laik
Nulla è reale, tutto è lecito.
https://musicxperienceblog.blogspot.com/ - maja pisaninka.
RateYourMusic
w sumie myślałem, ze Bonson na feacie podbije trochę zasięgi, a tu dalej chujnia
Ten kawałek z Bonsem to kozak w chuj. W końcu V nagrał kawałek, który ma repeat value, nawija tam trochę jak guzior, tak mi się skojarzyło:). Po tym kawałku po cichu liczę, że coś będzię z tej płyty. Ale to tak na prawdę po cichu, bo wiem, że będzie lipa niestety:/. Dla mnie V i tak zawsze do płyty Propejn włącznie, będzie najlepszym raperem w PL. Będę sprawdzał zawsze wszystko od niego, zawsze licząc,że jeszcze rozpierdoli resztę tych marnych raperów.