Alberto
Re: Alberto
chyba nie xD poza tym daj to do beki z lokalnych a nie w temacie o alberto
co to za jakieś FRANCUZ MORDĄ
co raz wiecej coming out'ów na tej naszej rap scenie
co raz wiecej coming out'ów na tej naszej rap scenie
Alberto to jego ksywka czy imię? Nie znałem wcześniej i jak zobaczyłem to myślałem że to jakiś Iberyjczyk/Francuz/Argentyńczyk, a to zwykły Becik Czarnecki...
Chujowe to wszystko jak nieszczęście.
Chujowe to wszystko jak nieszczęście.
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
@kosciey nooo też mi się wydaje, że zazdrości Warszawiakom czy innym Poznaniakom, podobno Francja w tym roku już na sto procent upadnie
Zamiast życia mam życio-podobny twór
A zamiast mózgu instynkt przetrwania
I strach jak ten szczur
I strach jak ten szczur
kumpel zabrał dupę do Paryża kiedyś
bo romantycznie i wgl
no i się romantyzm skończył kiedy koło lokalu na zewnątrz szczury wielkości kotów opierdalały żarcie z kosza
francja elegancja
bo romantycznie i wgl
no i się romantyzm skończył kiedy koło lokalu na zewnątrz szczury wielkości kotów opierdalały żarcie z kosza
francja elegancja
no, chuj tam ze maja 3x wieksze pkb per capita od polski, ale kolega widzial szczura
@jajca syndrom paryski, pomijając fakt, że takie coś można napisać dosłownie o każdym dużym mieście
Zamiast życia mam życio-podobny twór
I strach jak ten szczur
I strach jak ten szczur
mieszkalem przez chwile w Paryzu i zadnych szczurow nie ma
paskudny i brudny to jest Londyn a nie Paryz
piekne miasto, jedyne dlaczego nie moglbym tam ukladac sobie zycia to ze nie znam plynnie francuskiego a oni po ang nic a nic
paskudny i brudny to jest Londyn a nie Paryz
piekne miasto, jedyne dlaczego nie moglbym tam ukladac sobie zycia to ze nie znam plynnie francuskiego a oni po ang nic a nic
zapraszam do sprawdzenia
https://youtu.be/5s5QPZM7Pec
https://youtu.be/5s5QPZM7Pec
- Moltisanti
Kolega zaraz ci powie że chuj z tego jak mają duże PKBpaskudny i brudny to jest Londyn a nie Paryz
No nie, ale po prostu niektórym to mniej przeszkadza. Warto mieć na uwadze, że nasza koncepcja tego, co jest słuszne, i jak powinno wyglądać życie miasta oraz jego ład i porządek niekoniecznie jest 1:1 podzielane w innych kregach kulturowych (nawet zbliżonych). Jak pojedziesz do południowych Włoch to też możesz być w szoku, że mniejsze miasta nie mają transportu publicznego, a dzieci umorusane biegają za piłka w kompletnie randomowych miejscach, ale oni po prostu lubią tak sobie żyć i nie przeszkadza im to mieć jednocześnie np. bardziej zaawansowana służbę zdrowia (trochę tu szyję, bo w sumie się nie znam) nie ma tu czego współczuć
Proszę o kontynuowanie wątku w temacie Podróże, tutaj chciałbym czytać wyłącznie kogo zastrzelił Alberto i do jakiego lasu wywożone są 60tki
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
-
ksiazenieporzadek
- Moltisanti
Trochę mnie rozjebało jak ulicznicy typu Jongmen pucują się do Alberto. Typ nawija sobie że zabija ludzi, to już nawet taki Bedoes był weryfikowany za znacznie bardziej błahe rzeczy, ale chyba niektórzy skumali że więcej można zyskać na zakręceniu się koło takiego typka i uwiarygodnianie go, trochę taki casus 6ix9ine którego też gangusy wzięły pod skrzydła. Nie sądziłem że dożyję czasów kupowania street creditu 
@eddy_wata 3/4 fame mma, 1/4 koniunkturalizm (jak chociazby z alberto), wie komu się przypucować, z kim nagrać etc
@eddy_wata 3/4 fame mma, 1/4 koniunkturalizm (jak chociazby z alberto), wie komu się przypucować, z kim nagrać etc
Ostatnio zmieniony 09 gru 2020, 1:22 przez Moltisanti, łącznie zmieniany 1 raz.
o jak juz ktos wyzej zaczal to moze nie zostane skazany za offtop a temat ma wziecie.
moje pytanie brzmi skad wzial sie jongmen w 'mainstreamie' ? ja go pamietam jako przydupasa hg a od niedawna jest jakims og bosem co mnie ominelo
moje pytanie brzmi skad wzial sie jongmen w 'mainstreamie' ? ja go pamietam jako przydupasa hg a od niedawna jest jakims og bosem co mnie ominelo
nawet we wronkach mnie tak wcześnie nie budzily
Kizo i Bonus go wciągneli do Heavy Weight i tak już został, wieki temu też bujał się z WSRH i nagrywał z nimi