Podbijam. Już wczoraj chciałem na własną rękę, ale nie będę się chłopakom wpieprzał w dział.
Ślizgery Dekady - WYNIKI
Re: Ślizgery Dekady - dyskusja
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Zmieniłem na Singiel/Utwór
Dodano po 22 minutach 37 sekundach:
@SWN, śmiało działaj jakby co, ja teraz rzadko przy kompie i jakiś zwariowany czas mam, także izi, nie uzurpuję sobie żadnego prawa do plebiscytu
Dodano po 22 minutach 37 sekundach:
@SWN, śmiało działaj jakby co, ja teraz rzadko przy kompie i jakiś zwariowany czas mam, także izi, nie uzurpuję sobie żadnego prawa do plebiscytu
-
ksiazenieporzadek
Dla wszystkich zainteresowanych tracklisty każdego z zabójstw lirycznych
Zabójstwo Liryczne 0
Zabójstwo Liryczne 1
Zabójstwo Liryczne 2
Zabójstwo Liryczne 3

Zabójstwo Liryczne 0
Spoiler

Spoiler

Spoiler

Spoiler

- afterlight
@Jaayu bless ciebie za wrzucenie w liste kawalka pikersa z reki do reki, kurwa nie znalem tego a taki hicior jebany
muszę kupić sobie buty do biegania
to nie wystarczy, buty do zapierdalania
serducho dla ciebie many, niesamowity mam sentyment, bo to pierwszy kawalek Pikersa jaki posluchalem i bedzie zawsze w czasach melancholii przygrywal
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
- afterlight
many tak sie mowi kurwa w polsce w ogole czy to jakas kalka z francji od przedawkowania pnl hahah
muszę kupić sobie buty do biegania
ja nie słyszałem aby tak się mówiło ale znam za to mariusza co ma ksywe maniek
mi tak weszło, od kiedy z ziomkami zaczęliśmy się przerzucać rafonixowym HALO MANY + wlasnie przedawkowanie PNL i tak mowie do ludzi czasem, wiec autorskie
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
to nie jest prawdziwa tracklista, to jest tylko na spotify itdksiazenieporzadek pisze: ↑14 wrz 2020, 22:11 Dla wszystkich zainteresowanych tracklisty każdego z zabójstw lirycznych
Zabójstwo Liryczne 2
Spoiler
https://www.discogs.com/artist/296012-Sentino - tutaj sa prawdziwe
a ZL0 przeciez w tym roku wyszlo
ok is the hardest, I swear to God
We gon' be okay
We gon' be okay
Płyta dekady gdzie niewiadomo jaka ma trackliste xd
Wygrzeszam Cię, mordzia.
-
ksiazenieporzadek
@@luk0as
1-16 to jest tracklista ZL2, tamte pozostałe to jest dodane tylko na spotku; na discogs jest to podpisane zl 2.0 jako dwie wersje gdzie zl 2.0 to składanka stepowa jest; o to się rozchodzi
jose napisał, że nie ma nic przeciwko głosowaniu na zl0 skoro jest to zlepek kawałków z lat wcześniejszych i nie ma tam nic nowego z 2020
@Bolo to płyta jest tak genialna z uwagi na fakt, że każdy może ułożyc sobie jej tracklistę i zawsze jest sztosem, pzdr
1-16 to jest tracklista ZL2, tamte pozostałe to jest dodane tylko na spotku; na discogs jest to podpisane zl 2.0 jako dwie wersje gdzie zl 2.0 to składanka stepowa jest; o to się rozchodzi
jose napisał, że nie ma nic przeciwko głosowaniu na zl0 skoro jest to zlepek kawałków z lat wcześniejszych i nie ma tam nic nowego z 2020
@Bolo to płyta jest tak genialna z uwagi na fakt, że każdy może ułożyc sobie jej tracklistę i zawsze jest sztosem, pzdr
-
MalinowyJogurt
Patrz jaki many @cloudafterlight pisze: ↑14 wrz 2020, 23:33 many tak sie mowi kurwa w polsce w ogole czy to jakas kalka z francji od przedawkowania pnl hahah
Normalnie byku to klasyk w Szczecinie.
Chłopak - many
Dziewczyna - mana, maniura
I nie jest to wcale rzadko używane, tzn teraz troszkę rzadziej, ale ludzie 25+ dalej tak mówią.
tak się mówi w Polsce A i grzeczniej trochęafterlight pisze: ↑14 wrz 2020, 23:33 many tak sie mowi kurwa w polsce w ogole czy to jakas kalka z francji od przedawkowania pnl hahah
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.

Spoiler

-
ksiazenieporzadek
chyba tylko w szczecinie tak mówią, w pozostałych miastach Polski A nie doświadczyłem tego, a pierwszy raz spotkałem się z tym u rafonixa na shocie
no miałem Szczecin na myśli...
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.

Spoiler

kurde czytam te Wasze głosy i sporo jest takich przekozackich, pod którymi mógłbym się podpisać i to naprawdę świetne zestawienia, a chyba najbardziej podoba mi się z nich, jak miesza się SCiB z Rap Addix, Alkomindz z Robakiem, Bałagane z Junesem, fajne zróżnicowane gusta i poza jakimiś hardkorami w stylu ksiaze, ktory wrzucił wszystko od sentino i bałagane, to kolejny raz burzy stereotyp, że istnieje jakiś ślizgawkowy state of mind czy ludzie sa ultra new czy tam truskulowi
jak mawiał wielki pan raper
W rapie lubię to, że daje równe szanse wszystkim:
Możesz latać w lycrze czy mieć samcze myśli
To liczyłoby się gdybym chciał leźć z tobą przed ołtarz
Lecz jedyny związek tutaj to jest treść I forma
jak mawiał wielki pan raper
W rapie lubię to, że daje równe szanse wszystkim:
Możesz latać w lycrze czy mieć samcze myśli
To liczyłoby się gdybym chciał leźć z tobą przed ołtarz
Lecz jedyny związek tutaj to jest treść I forma
Wzruszająca wypowiedź Jose cieszy mnie niezmiernie że Ślizgawka ma swojego Flinstona.
- przedszkolanek