Young Leosia - Hulanki EP (2021)
Re: Young Leosia - TBA (2021) [Zapowiedź]
Gdy tego słucham wstyd mi za reprezentowanie takiego samego gatunku co oni.
- OmarStooleyman
Przecież to bliżej jakiegoś rejwowego housu stoi niż hib hobu, także spokojna głowa
- Moltisanti
jeszcze niedawno trzeba bylo wrzucać wersy że kumpel dotknął ją siusiakiem, teraz już cała forma muzyczna ma szokować i tworzyć viral. Bo chyba po to jest ta infantylna forma, tak? Taka Grażyna Żarko muzyki, ew Estroviron. Potriggeruje jednych gamoni, inne gamonie będą się jarac tym ze ona triggeruje ludzi i będą to nakręcac bo HEHE ALE ONI SIE SPINAJĄ XD i tak się to kręci. Props Żabson, ale oddaj psp
- OmarStooleyman
To chyba pierwszy teledysk w którym widać, że czymś się zaciąga
. Oj dorasta nasza Leosia, dorasta
Żabson idealny przykład na to, jakie spustoszenie robi marihuana w mózgu, dzieciaki, not even once
Żabson idealny przykład na to, jakie spustoszenie robi marihuana w mózgu, dzieciaki, not even once
o kurwa
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- filipthekiddo
szkoda, że ten degenerat żabson psuje kawaline
dawno nie slyszalem takiego gowna
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
Słodka dziewczyna, mam do niej słabość. Żabson spierdolił numer.
Ale bngr 
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
co to ma kurwa być XD
mam wrazenie jakbym sluchal jakiejs nuty dla malolatow typu Gummy Bear albo Bebe Lilly - W dzungli
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
-
encrenoire
Leosia lolitką na jaką Polska zasługuje najwidoczniej. Za granicą mają Belle Delphine. A Polska biedna, to zamiast ladnego mundurka mamy schoolgirl wytatuowana i jednoczesnie mniej odwazna. Żabson biznesmen-psychoanalityk zarabia jednocześnie na dzieciakach jak na tych co fantazjują o uczennicy liceum (liceum, prawda?).
Tym samym oczywiscie czempionka kobiecej emancypacji w hip hopie kreuje sie tak, zeby najbardziej meskie i to brzydko meskie fantazje spelniac. No ale moze Flint spropsuje, a stary Maty zarucha.
Ostatnio zmieniony 06 sie 2021, 16:05 przez encrenoire, łącznie zmieniany 2 razy.
Też się czułem jak podczas reklamy jakiejś nowej wakacyjnej ramówki Nickelodeon, tylko te wersy o gibsztylach nie pasują, ale wyjebane, kto z nas mając 12 lat nie nucił mam pięć gram zajebistego siuwaksu.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag