Kaz Bałagane - Digital Scale Music (2020)
Re: Kaz Bałagane - Digital Scale Music (2020) [Zapowiedź]
Jak go YT wyrzucił na 11 miejsce karty na czasie to nie wiem 
- Rozpierdalator
Bo Taco
I w sumie nie taki zły ten kawałek
I w sumie nie taki zły ten kawałek
chcialbym zlozyc osobne poklony dla okladki. mogl se loga lui wi jeszcze na czole przykleic, a on pewnie mysli, ze to robi na kims normalnym wrazenie
az chce sie zapytac slowami goscia na tym utworze: "jakie twoje braki stara zakryc sie ta metka?"
az chce sie zapytac slowami goscia na tym utworze: "jakie twoje braki stara zakryc sie ta metka?"
Przecież taką ma stylówę, nie kumam przypierdolki. Lubi satyrę to robi satyrę, nikt nie każe ani słuchać, ani oglądać czy akceptować. Ale niektórzy się tak przypierdalają jakby typ od wczoraj nagrywał. Mi tam Jaca bangla za wersy z którymi można się utożsamiać i nie tylko, chuj mnie to interesuje że ktoś nie ma czegoś tylko bardziej mnie jara jak ktoś ma niż nie ma, ale jak kto woli.
kaz do wyjebanie, szkoda ze filip tylko refren
ale co ty niby sugerujesz z ta satyra? ze on chodzi obklejony metkami kompletnie bez gustu jak jakis papryk vega, ale robi to DLA BEKI, a nie naprawde wierzac, ze wyglada stylowo?
chlopina kurwa w outficie za roczny payday szarego nie kocura i nie mychy a janka nie z 4 pancernych co by sie mogl w tej dzianinie wpierdolic do tego dzieciaka blondynka jutubera z fryzurka na backstreet boys do odcinka za ile masz majtasy to on kurwa wpierdala sie w rapgre i sieje kurwa zamieszanie swoimi ruchami tak ze na forum kurwa rozkminiacie ze ma taki kurwa ufajdany korzuch i grafike za 5zl lotafak
puscie se tego goscia pare lat temu jak wpierdalal dragi gonil dragi jadl sterydy ruchal hele kicie a potem dla porownania tera jak go zjadlo przemielilo i wysralo to co go stworzylo i skumacie ze nawija jak jakis lamus obsrany bo nim jest a nawija bo musi dla hajcu bo jego czas minal
i kurwa nie oszukujac sie on zgrywa takiego oszoloma ogarnietego kurwa nie wiem wam trzeba tlumaczyc ze tam jest w huj duzo tez na pokaz?? jest takie przyslowie ze zlodziej ma to co na sobie i przy sobie ale wracajac kurwa do perfekcyjnej pani domu raperskiego to on taki kurwa profi dokladny inwestor ale wszystko robi na odpierdol od samego poczatku w studio porzadnym nie nagrywa bo wrzucal wysrywy ze swojej chalupy potem kurwa plyty pomiksowane jak gowno grafika obsrana czas zapierdala a on cisnie na farmazonie dyzmy jedno i to samo od 2011 i dopierdala sie do swojego ex kolezki na ktorego sam sie wyjebal i pozwolil mu sie stoczyc zfixowac i doprowadzic do stanu ze wjebal sie do wanny najbardziej znanemu tranwestycie w tym kraju i ze belmondo niby cisnie na dyzme jak on miksuje style miksuje gatunki jak kurwa sidney polak trunki odpierdala co miesiac cos innego huj wie co robi lsd mishmash mushrooms
owszem nagral pare nutek jakis kurwa zwariowanych jebnal se plytke refleksyjna a potem to sie kurwa zakrecil bo chcial byc raperem dilerem hustlerem ktory przypadkowo na fali swiezosci tej muzyki stworzyl sobie grono wiernych sluchaczy ktorzy beda go utrzymywac kilka kolejnych lat
ale kurwa nurt znowu sie zmienia i jakies obsrane fergusony wracaja i znowu go nie bedzie mial kto sluchac
puscie se tego goscia pare lat temu jak wpierdalal dragi gonil dragi jadl sterydy ruchal hele kicie a potem dla porownania tera jak go zjadlo przemielilo i wysralo to co go stworzylo i skumacie ze nawija jak jakis lamus obsrany bo nim jest a nawija bo musi dla hajcu bo jego czas minal
i kurwa nie oszukujac sie on zgrywa takiego oszoloma ogarnietego kurwa nie wiem wam trzeba tlumaczyc ze tam jest w huj duzo tez na pokaz?? jest takie przyslowie ze zlodziej ma to co na sobie i przy sobie ale wracajac kurwa do perfekcyjnej pani domu raperskiego to on taki kurwa profi dokladny inwestor ale wszystko robi na odpierdol od samego poczatku w studio porzadnym nie nagrywa bo wrzucal wysrywy ze swojej chalupy potem kurwa plyty pomiksowane jak gowno grafika obsrana czas zapierdala a on cisnie na farmazonie dyzmy jedno i to samo od 2011 i dopierdala sie do swojego ex kolezki na ktorego sam sie wyjebal i pozwolil mu sie stoczyc zfixowac i doprowadzic do stanu ze wjebal sie do wanny najbardziej znanemu tranwestycie w tym kraju i ze belmondo niby cisnie na dyzme jak on miksuje style miksuje gatunki jak kurwa sidney polak trunki odpierdala co miesiac cos innego huj wie co robi lsd mishmash mushrooms
owszem nagral pare nutek jakis kurwa zwariowanych jebnal se plytke refleksyjna a potem to sie kurwa zakrecil bo chcial byc raperem dilerem hustlerem ktory przypadkowo na fali swiezosci tej muzyki stworzyl sobie grono wiernych sluchaczy ktorzy beda go utrzymywac kilka kolejnych lat
ale kurwa nurt znowu sie zmienia i jakies obsrane fergusony wracaja i znowu go nie bedzie mial kto sluchac
nie no refren fajny nawet ja se spiewam ze same callejony bo nie lubie tego johnyego brawo skurwialego
trójkąt bermudzki wola mokotów
- Hytry Wałek
Kaźmirz co miał do zaoferowania, to już dawno z siebie wypluł. Nawet ten refren w Nowych Szklanych Domach dostosował się poziomem do reszty tego "kawałka" gówna. Kazek gunwo, Narkopop gunwo, bangier kurwo. Nah!
No cat can match me... I'm passing fastly. Who's half as nasty?
od 2011 i dopierdala sie do swojego ex kolezki na ktorego sam sie wyjebal i pozwolil mu sie stoczyc zfixowac i doprowadzic do stanu ze wjebal sie do wanny najbardziej znanemu tranwestycie w tym kraju i ze belmondo niby cisnie na dyzme jak on miksuje style miksuje gatunki jak kurwa sidney polak trunki
A kaz to łak w chuj się zrobił
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
A tak czysto teoretycznie, czego oczekujecie od Kaza? Co byście chcieli żeby zaprezentował na swoim albumie? Jaki on miałby być waszym zdaniem kiedy Kaz byłby w takiej zajebistej formie?
-
ksiazenieporzadek
No w ostatnich latach to jedyne co mi przychodzi to coś w stylu chanson de geste
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
No normalnie, bierze na ficik poldona, koldasa, sentino i wiadomo że młodego g, biciory ala gruz/narkopop zamiast tego wsiura apmg, zamiast pierdolenia o korposzczurach przewija burackie proste wersy o jeżdżeniu taxi i o farfoclach w zupie = album na poziomie hugo bucca 2 czyli lepszy od wszystkiego co nagrał po narkopopie
niech zacznie od normalnego glosu i przestanie rapowac jakby mial nos zatkany glutami po uszy
Numer na pożegnalnej Chady był zajebisty, tak samo feat u Kubiego, mi by się takie rzeczy podobały
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
przede wszystkim to zaczął zjadać własny ogon i na to nie ma konkretnej recepty, na pewno by mógł postawić na jakość, a nie ilość
osobiście mam wrażenie(wiadomo to są tylko domysły na podstawię tego co jest w sieci) że jacek pod pewnymi względami przypomina trochę innego jacka tdfa- z jakiegoś powodu jest bardzo czuły na krytykę, co w przypadku tedego w bardzo widoczny sposób wiązało się z przetasowaniami w grupach, wypierdalaniem ludzi z wytwórni, generalnie wymianą znajomych na nowszych, czemu zawsze towarzyszyły jakieś beefy, docinki, narzekanie w wywiadach i ogólnie straszny kwas. Wiadomo że u Kazka nie jest to takie ekstremum ale jak patrzysz chociażby na gościnki od początków nagrywek to widać że się rozjechał z dużą ilością ludzi po drodze. Problem robi się taki że po pewnym czasie zostają tylko klakierzy, którzy będą cię tylko klepać po plecach i nie powiedzą ci: stary to to i to jest chujowe i z mojej perspektywy mógłbyś to zmienić, w konsekwencji siedzisz sobie nieświadomy w swojej bańce, bo nie potrafisz obiektywnie spojrzeć na to co robisz
osobiście mam wrażenie(wiadomo to są tylko domysły na podstawię tego co jest w sieci) że jacek pod pewnymi względami przypomina trochę innego jacka tdfa- z jakiegoś powodu jest bardzo czuły na krytykę, co w przypadku tedego w bardzo widoczny sposób wiązało się z przetasowaniami w grupach, wypierdalaniem ludzi z wytwórni, generalnie wymianą znajomych na nowszych, czemu zawsze towarzyszyły jakieś beefy, docinki, narzekanie w wywiadach i ogólnie straszny kwas. Wiadomo że u Kazka nie jest to takie ekstremum ale jak patrzysz chociażby na gościnki od początków nagrywek to widać że się rozjechał z dużą ilością ludzi po drodze. Problem robi się taki że po pewnym czasie zostają tylko klakierzy, którzy będą cię tylko klepać po plecach i nie powiedzą ci: stary to to i to jest chujowe i z mojej perspektywy mógłbyś to zmienić, w konsekwencji siedzisz sobie nieświadomy w swojej bańce, bo nie potrafisz obiektywnie spojrzeć na to co robisz
Ostatnio zmieniony 01 wrz 2020, 22:48 przez zuperhero, łącznie zmieniany 1 raz.
O tak, ja już rzygam tymi refrenami podśpiewywanymi nieśmiałym, delikatnym głosikiem. Jak zaczął mieć zajawkę na ten efekt na Chleb i miód to jeszcze jakoś przeszło, ale ile można.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Tera się zgadzam w 1000%Whtn pisze: ↑01 wrz 2020, 20:44 No normalnie, bierze na ficik koldasa, jaca, klucha, kolinsa, kietlona, sentino i wiadomo że młodego g, biciory ala gruz/narkopop zamiast tego wsiura apmg, zamiast pierdolenia o korposzczurach przewija burackie proste wersy o jeżdżeniu taxi i o farfoclach w zupie = album na poziomie hugo bucca 2 czyli lepszy od wszystkiego co nagrał po narkopopie
[Verse 1: Tay-K]
School was very hard (gang)
https://open.spotify.com/artist/3v9qYvgnhbV0McEWEISOQ3
https://www.instagram.com/kidzej__/
School was very hard (gang)
https://open.spotify.com/artist/3v9qYvgnhbV0McEWEISOQ3
https://www.instagram.com/kidzej__/
Whtn pisze: ↑01 wrz 2020, 20:44 No normalnie, bierze na ficik poldona, alcmdz, fostera, smolastego na refren, sentino i wiadomo że młodego g, biciory ala gruz/narkopop zamiast tego wsiura apmg, zamiast pierdolenia o korposzczurach przewija burackie proste wersy o jeżdżeniu taxi i o farfoclach w zupie = album na poziomie hugo bucca 2 czyli lepszy od wszystkiego co nagrał po narkopopie.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan