Kubańczyk
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Re: Kubańczyk
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
- Bryx Fenrir
https://www.youtube.com/watch?v=Kdw9cKfCMSA
Kazior - Jawa czy sen feat Malik Montana & Kubańczyk (prod. Jvchu, Swizzy, Syru)
Kazior - Jawa czy sen feat Malik Montana & Kubańczyk (prod. Jvchu, Swizzy, Syru)
- Bryx Fenrir
Ten bit jest całkiem niezły, natomiast ani Onar, ani Kubańczyk nie dali tutaj nic dobrego. Refren bardzo słaby, aż przypomniały mi się czasy jak Onar otwierał okno...i leciał.
Wyjaśni mi ktoś jakim chujem ten placek jest na ślizgawce w kategorii Polski Hip Hop? W dupach wam się poprzewracało rocznik "podwutysięczny".
Mam nadzieję że Budda się rozjebie i Kubańczyk nagra inspirowany Robertem cytryną filmik "Budda flow konspiracyjny wąchaczu pał i dup"
jesteś poszukiwany przez MOBBYN
Kubańczyk się cieszy, bo jego kolega jest w Ciupie.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- zemsta1camzata
Czy kolegów to nie wiem, ale pół marriottu tam było na pewno . Dusili kurwe w 6 jak
, dlatego wielkie szapo ba Kubańczyk za taki poziom empatii i wyrozumienia
dlatego sie tak dobrze dogaduje z balaganem?
Typ wygląda jak upośledzona wersja mojego kolegi z gimnazjum.
Dodam, że kolega sam wyglądał jak upośledzony
Dodam, że kolega sam wyglądał jak upośledzony
To jest real madryt humoru wiec podbijam post bo nie widze nigdzie
Mam małego, a rapuję jakbym miał dużegoprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia