Diox
Re: Diox
Nieprawda, tych wersów nie da się obronić.Master pisze: ↑22 cze 2025, 12:26Jakby to nawinął George Orwell z Bongiem znany również jako Tony Hawk Tylko Że Rapowy, znany również Nowy Napoleon tylko większe berło, znany również Kolegą od jebanka, znany również jako Belmondziak Sztosinger to byłaby klasyka![]()
Traczek tak chujowy, że szkoda klawiatury
Jedyny komu może by to uszło na sucho to Kaz Bałagane.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
różnica jest w delivery, Diox to nawinął jakby faktycznie miałby to być wers łooo jak Red, a Belmondo by to na wyjebaniu nawinął i dostałby propsyMaster pisze: ↑22 cze 2025, 12:26Jakby to nawinął George Orwell z Bongiem znany również jako Tony Hawk Tylko Że Rapowy, znany również Nowy Napoleon tylko większe berło, znany również Kolegą od jebanka, znany również jako Belmondziak Sztosinger to byłaby klasyka![]()
Traczek tak chujowy, że szkoda klawiatury
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
U mnie team Master, taki scib to dokladnie takie wersy ale fakt ze belmondo jest "kims" w naszej glowie to filtr w naszych uszach i mozgu od razu konwertuje to co slyszymy w cos co nam sie podoba, pomimo tego ze suchy input dzwiekowo-myslowy jest taki sam. Ofc nasz mozg jest cwany i szybko poda nam gotowe powody do tego zeby uzasadnic/zracjonalizowac to w naszej swiadomej czesci mozgu (post wygenerowany na podstawie silnika raptownyGPT)
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
- yungXpaproch
ej kurwa, to jest po prostu ten sam bit
Spoiler
przesluchalem tego kawalku dioxa wiecej niz 10 sekund i cos mi nie gralo
- yungXpaproch
mialem nagrac na za tydzien letniak dla kumpla na uro 
Po prostu chyba wykupili ten sam bit, w obu przypadkach autor jest w opisie
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- yungXpaproch
po prostu wykupili ten sam bit ale dioxa kawałek wyszedł 11 dni temu
nie mógł nie wiedzieć że nagrywa pod la mangę
no jak sie nie kupuje bitow na wylacznosc to wychodza takie kwiatki. tak juz wyglada rynek bitow z yt i bitow z paczek. Tede na 3h hajp hajs hejt ma niemal identyczny bit co ja na plycie z ekipą, zdarza sie xD
FUCK OFF MR LAHEY
No dobra no ale nawet jak wiedzial lub nie wiedzial czy to ma jakies znaczenie? W sensie jest jakis przypal w nawijaniu pod ten sam bit jezeli sie go kupilo? (Szczerze pytam jbc, bo ja tbh mam wyjebane a nawet chetnie bym uslyszal jeszcze jakies kawalki na tym bicie bo podoba sie dla mnie)yungXpaproch pisze: ↑01 lip 2025, 12:58 po prostu wykupili ten sam bit ale dioxa kawałek wyszedł 11 dni temu![]()