JWP/BC - Koledzy (2020)
Re: JWP/BC - Koledzy (2020)
tylko po co komuś kto ma więcej niz 16 lat jakies naklejki z malpami
troche to wygląda tak jakby reklamowal fajny zestaw w mc donaldzie dla calej rodziny...kup bo warto za jedyne 300 zl ziomeczku!
Naklejki, vlepki i inne badziewie od zawsze najgorszy element preorderów. Dla mnie ewidentnie plakat>wlepki no bądźmy szczerzy 
300 zł za taki zestaw to jak za darmo
Tyle to w Berlinie na ulicy leży
Berlin za biedny na takie akcje
No z ceną to ostro polecieli. Wiadomo, że nikt nie każe kupować i nie jest to jedyny zestaw, ale jako wierny fan odczułbym lekki zawód, bo ta zawartość ma się nijak do tej wygórowanej ceny choćby nie wiadomo jaka jakość była. Rozumiem żeby jeszcze jakąś dojebaną bluze dali czy coś, a to są same badziewia, które w niektórych preorderach są dodawane jako standardowe dodatki.
i jeszcze ten tekst żeby powinąć 2 zestawy
może od razu cały nakład wykupić i na starość zostać milionerem?
i jeszcze ten tekst żeby powinąć 2 zestawy
Ostatnio zmieniony 09 lip 2020, 16:36 przez daveyo, łącznie zmieniany 1 raz.
Dla mnie najlepszy prezent do preorderów to oczywiście dodatkowa muzyka w postaci bonus tracków lub drugiej CD,a ta cała reszta wymyślnych gadżetów jest po prostu zbędna, nawet nie jestem zwolennikiem innej okładki - z reguły ta preorderowa wygląda gorzej.
Łajzol myśli że jak sprzeda 300 preorderów po 300zl to będzie jedynka na forbsie
Jest jeszcze zestaw cd + bluza za 230 zł, więc tym bardziej nie wiem jak oni rozkminili tę kwotę.
- sugarhill_notausgang
O co tu chodzi, to jest jakiś żart tak? Za takie coś 320 zł, 510 zł, 780 zł przecież to jeden chuj skoro już sobie robią jaja to mogli chociaż 500 PLN pocisnąć a nie 330
Spoiler
ale serio mam nadzieję, że to są jakieś jaja robione z wyciągania kasy za preordery przez innych, to nagabywanie o kupno 2 sztuk, ten karton z makulatury + to, że tego "zestawu" co pokazuje łajzol nigdzie nie ma do kupienia. był ale usunęli? dopiero wrzucą?
Było i usuneli po hejtach tak samo dali link prywatny nie publiczny. Myślę że przeliczyli się, bo na pewno znajdą się pojeby co kupią, ale no serio jeszcze jakby bluzę jakaś dorzucili i płytę z instruumentalami no to spoko.
Muzycznie płyta bardzo dobra, ale żeby tyle za preorder dać to musiałaby być chyba tak mocna jak Najebawszy, Art Brut albo Strefa jarania xd
Popłynęli chłopaki
Cena normalnego preorderu to tu chyba wychodzi w przeliczeniu na członka składu
Popłynęli chłopaki
Cena normalnego preorderu to tu chyba wychodzi w przeliczeniu na członka składu
- sugarhill_notausgang
-
Liquidsnake
akurat kubki to kolabo z mamsam (https://mamsam.pl/), ceny to on wlasnie ma po 50-60 ziko, chyba bardziej kolekcjonerskie rzeczy robi niz jako uzytkowesugarhill_notausgang pisze: ↑09 lip 2020, 17:12 Ale przy okazji byłem w ich sklepie i obadałem, że można kupić kubek
na youtube udziela się ziomek co zbiera wszystkie kasety z pl hh, więc może ta cena właśnie skierowana do takich zajawkowiczów co za wszelką cenę kupią byleby uzupełnić kolekcję.
Wartym odnotowania jest też tekst z 0:45 ja ZAMÓWIŁEM pełen zestaw za 320 złotych
A jak nagrałem coś słabego to było prowo
A jak nagrałem coś słabego to było prowo
aż mi się przypomniał mem
pączek prosto - 100 zł
pączek prosto - 100 zł
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
- Rozpierdalator
Ej a ja mam takie pytanie: z jakiego filmu jest fragment na końcu A Nie Mówiłem na płycie? Weź ty te pieniądze do jasnej cholery...
pączek prosto