Jetlagz - Szum (2019)
- mlodyperkez
Re: Jetlagz - Szum (2019)
nie no zeby nie bylo, ja tez lubie dge nawet ostatnia plytke kupilem ale raczej bym nie powiedzial ze najlepiej sie starzeje, dla mnie ten tytul przypada wlodiemu ale i do tego mozna by sie dopierdolic pewno.
Przesłuchałem tą płytę na raz i troche się męczyłem, poza singlami (Czarmary, Hrabia, Mieć i nie mieć oraz 32 smartfony) album zlewa sie strasznie brzmieniowo, a szkoda, bo Kosi/Łysol są w formie.
- Bryx Fenrir
Świetna plyta. Jedna z niewielu produkcji, gdzie po przesłuchaniu uznałem, że jest za mało tego materiału. Bardzo dobre bity, gdzie panowie lecieli w naprawdę dobrej formie, bardzo dobra gościnka OSKARA i Wwuzeta przede wszystkim, słuchało się tej płyty bardzo dobrze, mam nadzieję, że nie ostatnia w ich wypadku. Czołówka w tym roku
Wywiad u KubaTalk
Spoiler
Nadrabiam zaległości z zeszłego roku i postanowiłem dać szansę Jetlagz, chociaż ich pierwszy cedek przesłuchałem raz i odstawiłem. To co się dzieje na tej płycie to coś pięknego
. Taki newschool to ja rozumiem. Z tego co słuchałem to najlepsza polska płyta rapowa w 2019. Single perfekcyjnie dobrane, "Hrabia" i "Mieć i nie mieć" zasługują na osobny
W ogóle bardzo fajnie że po tylu cutach na płytach Problemu wreszcie nawiązali współprace.
- przedszkolanek
i Zwierzęta Futerkowe Lil MFC
cholera tyle tych płyt wyszło że nie nadążam nadrabiać
pierwszy Jetlagz średnio mi podszedł
tutaj póki co single przesłuchałem i 32 smartfony jest przepiękne a łysol forma życia, kosi mistrz bez słabej zwrotki w karierze, ostatnio mój ulubiony raper
pierwszy Jetlagz średnio mi podszedł
tutaj póki co single przesłuchałem i 32 smartfony jest przepiękne a łysol forma życia, kosi mistrz bez słabej zwrotki w karierze, ostatnio mój ulubiony raper
Jetlagz robią "Szum" [Numer Raz na fali]
Spoiler
Planują Jetlagz 3 jeszcze w tym roku. A Kosi ma nagrane pojedyncze solowe numery i od przyszłego tygodnia ma je zacząć wypuszczać na jutuba.
Fajny wywiad, lubię takie wspominanie starych czasów. Typu ten fragment, że Popek z Pomidorem nagrywali w bodajże Trójmieście i taki melanż się kręcił, że chodzili do miasta tylko po zakupy i dziewczyny. Albo historia o kupnie demówki Trzyha od Tedego. Polecam sprawdzić 
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- Rozpierdalator
Są w gazie więc Nie Widzę Przeszkód
Od płyty trochę odpocząłem po premierze i znowu jakiś czas temu wróciłem i bangla regularnie, elegancka jest
- zemsta1kadluba
U mnie cały czas słuchane jest, dla mnie topka zeszłego roku jak chuj
mołpy są kozackie
- sugarhill_notausgang
W ogóle sobie nie wyobrażam jak trzeci Jetlagz by brzmiał jakby miał być lepszy od drugiego. Między drugim a pierwszym przepaść jakościowa (a paroma numerami z pierwszego mocno się jarałem). Jak im się uda chociaż utrzymać taki poziom to SZAPOBA
oldschool pisze: ↑08 lut 2020, 15:01 Fajny wywiad, lubię takie wspominanie starych czasów. Typu ten fragment, że Popek z Pomidorem nagrywali w bodajże Trójmieście i taki melanż się kręcił, że chodzili do miasta tylko po zakupy i dziewczyny. Albo historia o kupnie demówki Trzyha od Tedego. Polecam sprawdzić![]()
pojebałeś wywiady ziomuś
https://www.youtube.com/watch?v=OWx13sLHQgE
- wilkstaryruchacz
Rzadko słucham wywiadów od początku do końca (zwłaszcza tak długich). Fajne spostrzeżenia na temat świata, Warszawy i muzyki. Podziwiam Kosiego jak ten facet ma otwarty łeb (de facto temat otwartej głowy poruszony w rozmowie). Podobne spostrzeżenia miałem po tym jak obejrzałem wywiad z nim u Winiego w furze. Dużo merytoryki, brawo Flint.
bardzo udana rozmowa. dobrze się słucha chłopaków, a zwłaszcza Kosiego. jestem pewien, że z ich kreatywnością, otwartością, podejściem do świata i tworzenia, usłyszymy jeszcze masę fantastycznych, zaskakujących projektów.