Edzio

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
yungXpaproch

Re: Edzio

Post autor: yungXpaproch »

FruitOffTheWall pisze: 12 sty 2022, 7:44 ezio>edzio
to wiadomo, ezio dowozi kontent na forumek od lat jak szef a edzio tylko kompromituje sie nagrywajac smutne piosenki o jakis dyniach
pzdr z farcikiem
obczaj se muzyczke synku :joint:
https://www.youtube.com/@yung_paproch
Awatar użytkownika
mas

Post autor: mas »

FruitOffTheWall pisze: 12 sty 2022, 7:44 ezio>edzio
ezio jakby już zaciągnął na kwadrat jakąś to by już jej nie wypuścił

serio chodziło o palenie szlug?
CobraBOY pisze: 25 wrz 2025, 17:43 to juz wolę polecieć na ręcznym albo zaczepić jakąś bezdomną czy emerytkę
Awatar użytkownika
OmarStooleyman

Post autor: OmarStooleyman »

Minęło 12 dni od nowego roku a typ już wysunął się na prowadzenie w konkursie na najbardziej krindżową akcję roku, jednocześnie zawieszając poprzeczkę naprawdę wysoko. Podziwiam jedynie odwagę do publikacji czegoś tak prywatnego, choć to chyba przypadek o którym często mówił Mati Borek.

Niesamowita akcja, której nie powstydziłaby się parka w pierwszej klasie liceum. Jakie gówno ten człowiek musi mieć w głowie, to szkoda słów.
frontkick

Post autor: frontkick »

Biorąc pod uwagę pojebany kontekst tego numeru to jest jeszcze grubszy lot niż List do M, no ja pierdole typ w ogóle wstydu nie ma

Wyjebał ją za drzwi i zapłakany nagrał o tym numer bo sb wyobrażał że go będzie błagać żeby mogła zostać, no przecież to jest absurd nad absurdami
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

jestem pewien, że to prowo obliczone z kalkulatorem na zwiększenie zasięgów, co niniejszym pośrednio czynimy, i Dynia (oby nie skończyła jak Cytryna od PiHa) od początku była wtajemniczona
takie czasy teraz, influencerki bardziej pojebane rzeczy robią, teraz np. modne jest mieć lekkie stadium aspergera/autyzmu i masa z nich niby jest zdiagnozowana a zaraz będzie wysyp ebooków na ten temat xD
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
Spenser

Post autor: Spenser »

Kurwa nie wiem czy bardziej mnie to mindfuczy w wersji tej że to prowo, czy w wersji tej że to prawda. Chyba nie jestem w stanie tego objąć umysłem.
edenmar

Post autor: edenmar »

Edzio akurat sprawia wrażenie takiego głąba z sianem zamiast mózgu, który mógł nagrać to całkiem serio. Teorie, że to dobrze przemyślane prowo atencyjnej parki, rozbijają trochę te wszystkie prywatne wjazdy, z których laska musi się tłumaczyć. Dałoby się to opakować w smutną piosenkę o rozstaniu bez tego wszystkiego. No chyba że Pola bardzo chciała zrobić taki coming out i opowiedzieć swoim widzom o matce pijaczce, a Edzio jej to umożliwił, niezbadane są potrzeby tiktokrerów influenserów
Awatar użytkownika
Spenser

Post autor: Spenser »

edenmar pisze: 12 sty 2022, 17:33 Edzio akurat sprawia wrażenie takiego głąba z sianem zamiast mózgu, który mógł nagrać to całkiem serio.
moje pierwotne rozkminy były w stylu 'chlop się jara Eminemem a Eminem nagrał taki track jak Kim więc w sumie nie dziwne chyba takie rzyganie na bity prywata'. Podkresle może że nie dałem rady tego motyla na przedramieniu całego jak dotąd.
Awatar użytkownika
oKulTywowany

Post autor: oKulTywowany »

tylko Eminem w tej nucie babę wywiózł i zajebał a Edward wystrzelił płaczącego pierda na łeb
This page is no longer available.
Kokor

Post autor: Kokor »

patrząc na to jak wszyscy jego fristajlowi koledzy mają z niego bekę i się publicznie od niego odcinają to raczej nie prowo, tylko serio jest taki przyjebany
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

No niby tak, ale on od jakiegoś czasu hajs robi gdzie indziej, chyba już bez fristajlowych kolegów.
Tiktokowe zasięgi pewnie rozgrzane do czerwoności, mdly i nieociosany dotychczas wizerunek nabiera wyrazistości, rosnie stawka wywoławcza na galach freak fightowych

albo faktycznie jest wiejskim imbecylem
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
jakisnickname

Post autor: jakisnickname »

Edzio co za progres :bowdown: :bowdown:
Awatar użytkownika
Sieloo

Post autor: Sieloo »

Awatar użytkownika
mopek

Post autor: mopek »

props
Satoshi

Post autor: Satoshi »

;;;;
Ostatnio zmieniony 30 cze 2022, 22:20 przez Satoshi, łącznie zmieniany 2 razy.
edenmar

Post autor: edenmar »

Z drugiej strony jak się spojrzy po komentarzach na instagramie to fanek mu raczej po tej akcji nie przybędzie. To nie Karkty, po którym wszystkie patoakcje spływają, a on pisze kolejną smutną płytę, pozuje na artystę wyklętego, a fanki dalej wpatrzone jak w obrazek. Edzio zrobił z siebie pajaca nawet w swojej grupie docelowej, więc taki średni marketing to jest

Dodano po 1 dniu 2 godzinach 47 minutach 42 sekundach:
update: Edward jednak nie wytrzymał presji i wyjebał smutną piosenkę o dyni z internetów. Dla potomnych, którzy chcieliby zapoznać się z tym wybitnym dziełem, pozostają już tylko szoty z komentarzem jakiegoś kurwa Multiego
Spoiler
Na podsumowanie chciałbym napisać jeszcze, że w całej tej dramie najbardziej rozbawił mnie Filipek, który wydał oświadczenie, że wstydzi się za Edzia. Byliśmy o krok od sytuacji, w której Verba i 18L wydają oświadczenie, że to nie jest hip hop, Lech Wałęsa wydaje oświadczenie, że to nie jest tiktok, a Kartky wydaje oświadczenie, że więcej nie poda Edziowi ręki za to w jaki sposób potraktował swoją kobietę
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

Burak na pewno zripował
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
Awatar użytkownika
DJ_BOBO

Post autor: DJ_BOBO »

Jakby edzio poszedł teraz na wbw to dopiero chłop by miał przejebane z tymi panczami o twojej niuni.
"Twoja niunia jara szlugi"
https://youtu.be/UD4lt6AOVZQ?si=LOyIBdPJUn8olTdV
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
Awatar użytkownika
1909

Post autor: 1909 »

Jose pisze: 13 sty 2022, 21:50 Burak na pewno zripował
Oby z teledyskiem, to dzieło kultury nie może zostać zapomniane
to kurwa forum rap, nie wizaż
mbunt