to wiadomo, ezio dowozi kontent na forumek od lat jak szef a edzio tylko kompromituje sie nagrywajac smutne piosenki o jakis dyniach
Edzio
- yungXpaproch
Re: Edzio
ezio jakby już zaciągnął na kwadrat jakąś to by już jej nie wypuścił
serio chodziło o palenie szlug?
- OmarStooleyman
Minęło 12 dni od nowego roku a typ już wysunął się na prowadzenie w konkursie na najbardziej krindżową akcję roku, jednocześnie zawieszając poprzeczkę naprawdę wysoko. Podziwiam jedynie odwagę do publikacji czegoś tak prywatnego, choć to chyba przypadek o którym często mówił Mati Borek.
Niesamowita akcja, której nie powstydziłaby się parka w pierwszej klasie liceum. Jakie gówno ten człowiek musi mieć w głowie, to szkoda słów.
Niesamowita akcja, której nie powstydziłaby się parka w pierwszej klasie liceum. Jakie gówno ten człowiek musi mieć w głowie, to szkoda słów.
-
frontkick
Biorąc pod uwagę pojebany kontekst tego numeru to jest jeszcze grubszy lot niż List do M, no ja pierdole typ w ogóle wstydu nie ma
Wyjebał ją za drzwi i zapłakany nagrał o tym numer bo sb wyobrażał że go będzie błagać żeby mogła zostać, no przecież to jest absurd nad absurdami
Wyjebał ją za drzwi i zapłakany nagrał o tym numer bo sb wyobrażał że go będzie błagać żeby mogła zostać, no przecież to jest absurd nad absurdami
jestem pewien, że to prowo obliczone z kalkulatorem na zwiększenie zasięgów, co niniejszym pośrednio czynimy, i Dynia (oby nie skończyła jak Cytryna od PiHa) od początku była wtajemniczona
takie czasy teraz, influencerki bardziej pojebane rzeczy robią, teraz np. modne jest mieć lekkie stadium aspergera/autyzmu i masa z nich niby jest zdiagnozowana a zaraz będzie wysyp ebooków na ten temat xD
takie czasy teraz, influencerki bardziej pojebane rzeczy robią, teraz np. modne jest mieć lekkie stadium aspergera/autyzmu i masa z nich niby jest zdiagnozowana a zaraz będzie wysyp ebooków na ten temat xD
Edzio akurat sprawia wrażenie takiego głąba z sianem zamiast mózgu, który mógł nagrać to całkiem serio. Teorie, że to dobrze przemyślane prowo atencyjnej parki, rozbijają trochę te wszystkie prywatne wjazdy, z których laska musi się tłumaczyć. Dałoby się to opakować w smutną piosenkę o rozstaniu bez tego wszystkiego. No chyba że Pola bardzo chciała zrobić taki coming out i opowiedzieć swoim widzom o matce pijaczce, a Edzio jej to umożliwił, niezbadane są potrzeby tiktokrerów influenserów
moje pierwotne rozkminy były w stylu 'chlop się jara Eminemem a Eminem nagrał taki track jak Kim więc w sumie nie dziwne chyba takie rzyganie na bity prywata'. Podkresle może że nie dałem rady tego motyla na przedramieniu całego jak dotąd.
- oKulTywowany
tylko Eminem w tej nucie babę wywiózł i zajebał a Edward wystrzelił płaczącego pierda na łeb
This page is no longer available.
No niby tak, ale on od jakiegoś czasu hajs robi gdzie indziej, chyba już bez fristajlowych kolegów.
Tiktokowe zasięgi pewnie rozgrzane do czerwoności, mdly i nieociosany dotychczas wizerunek nabiera wyrazistości, rosnie stawka wywoławcza na galach freak fightowych
albo faktycznie jest wiejskim imbecylem
Tiktokowe zasięgi pewnie rozgrzane do czerwoności, mdly i nieociosany dotychczas wizerunek nabiera wyrazistości, rosnie stawka wywoławcza na galach freak fightowych
albo faktycznie jest wiejskim imbecylem
Z drugiej strony jak się spojrzy po komentarzach na instagramie to fanek mu raczej po tej akcji nie przybędzie. To nie Karkty, po którym wszystkie patoakcje spływają, a on pisze kolejną smutną płytę, pozuje na artystę wyklętego, a fanki dalej wpatrzone jak w obrazek. Edzio zrobił z siebie pajaca nawet w swojej grupie docelowej, więc taki średni marketing to jest
Dodano po 1 dniu 2 godzinach 47 minutach 42 sekundach:
update: Edward jednak nie wytrzymał presji i wyjebał smutną piosenkę o dyni z internetów. Dla potomnych, którzy chcieliby zapoznać się z tym wybitnym dziełem, pozostają już tylko szoty z komentarzem jakiegoś kurwa Multiego
Na podsumowanie chciałbym napisać jeszcze, że w całej tej dramie najbardziej rozbawił mnie Filipek, który wydał oświadczenie, że wstydzi się za Edzia. Byliśmy o krok od sytuacji, w której Verba i 18L wydają oświadczenie, że to nie jest hip hop, Lech Wałęsa wydaje oświadczenie, że to nie jest tiktok, a Kartky wydaje oświadczenie, że więcej nie poda Edziowi ręki za to w jaki sposób potraktował swoją kobietę
Dodano po 1 dniu 2 godzinach 47 minutach 42 sekundach:
update: Edward jednak nie wytrzymał presji i wyjebał smutną piosenkę o dyni z internetów. Dla potomnych, którzy chcieliby zapoznać się z tym wybitnym dziełem, pozostają już tylko szoty z komentarzem jakiegoś kurwa Multiego
Spoiler
Jakby edzio poszedł teraz na wbw to dopiero chłop by miał przejebane z tymi panczami o twojej niuni.
"Twoja niunia jara szlugi"
"Twoja niunia jara szlugi"
https://youtu.be/UD4lt6AOVZQ?si=LOyIBdPJUn8olTdV
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
Edward powinien być postacią w polskim The Office
zapraszam do sprawdzenia
https://youtu.be/5s5QPZM7Pec
https://youtu.be/5s5QPZM7Pec