Tau/Medium
- Bryx Fenrir
Re: Tau/Medium
Dobry kawałek, technicznie bardzo dobrze poskładane, tekstowo też, można się z nim nie zgadzać, ale skillsów to tylko dureń mu odmówi
- benzoabuser
- Zbanowany
Przypadkiem na to trafiłem, nigdy chłopa nie słuchałem, beka z jego uberkatolicyzmu, ale skillsy ma
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
ks. Jakub Bartczak gość Tau - Nie zmienia się nic prod. Leśny
hahahaha ten refren rozbawił mnie fest
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
Kozacki ten numerbenzoabuser pisze: ↑18 cze 2022, 14:55 Przypadkiem na to trafiłem, nigdy chłopa nie słuchałem, beka z jego uberkatolicyzmu, ale skillsy ma
PISZĘ TO POD WEWNĘTRZNYM PRZYMUSEM
ŻE MYŚLĘ ŻE MÓGŁBYM BYĆ PLATYPUSEM
BYŁBYM W TEJ ROLI NIEZAWODNY
BYŁBYM KURWA JAJORODNY
ŻE MYŚLĘ ŻE MÓGŁBYM BYĆ PLATYPUSEM
BYŁBYM W TEJ ROLI NIEZAWODNY
BYŁBYM KURWA JAJORODNY
Nie no tau/medium od zawsze dobra muzyka i mocne skillsy, szkoda tylko ze tresc spadla na psy i rzutuje na odbior jego muzyki ogolem.
Nowych rzeczy przez to nie slucham ale lubie sobie wracac do starszych jak np ten sztos:
Nowych rzeczy przez to nie slucham ale lubie sobie wracac do starszych jak np ten sztos:
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
O fuck, ale dawno temu to słuchałem. Spoko nadal.
"Ich wollte immer nur verstanden werden und hinterlies zum Schluss verbrannte Erde" 
- FruitOffTheWall
^ jeszcze wczoraj napisałbym że to jego jedny dobry track
( choć rapowo nie jest chujowy, ale wiecznie mi coś w nim nie siada, dodałbym jeszcze zwrotkę na popkilerach)
ALEEE
przypadkowo odpaliło mi się to na spotku i kurwa to jest dobre w chuj, naprawdę kozacko. Zbuku również sluchalnie także lecą propsy
( choć rapowo nie jest chujowy, ale wiecznie mi coś w nim nie siada, dodałbym jeszcze zwrotkę na popkilerach)
ALEEE
przypadkowo odpaliło mi się to na spotku i kurwa to jest dobre w chuj, naprawdę kozacko. Zbuku również sluchalnie także lecą propsy
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
nie no łowca też zajebisty, ale tam taki bit kosior jest
Tau wraca, jutro singiel 'El'azar' czyli coś o zmartwychwstaniu, czekam
- piernikowyskoczek
,,El'azar'' odzwierciedla historię mojego życia. Nagrałem ten kawałek wraz z innymi ponad rok temu, ale niestety z powodu awarii sprzętu cały materiał na nowy album przepadł bezpowrotnie. Z wyjątkiem tego utworu, który cudem został wydobyty z otchłani dysku. Można powiedzieć, że numer zyskał nowe życie. Tak jak kiedyś ja. Producentem bitu jest mój syn, który w chwili kiedy go stworzył miał 14 lat. Udało nam się nadać kawałkowi przystępne brzmienie pomimo tego, że była to tak zwana ,,wersja beta'' i nie mieliśmy dostępu do projektu żeby wykonać profesjonalny mastering. El'azar zmartwychwstał.
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
- Bryx Fenrir
Bardzo spoko nawinięte, czekam na więcej od niego
Bardzo na plus, lubię takie wygrzewki na tjunie.
"Ich wollte immer nur verstanden werden und hinterlies zum Schluss verbrannte Erde"