Fantasy NBA
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
-
ksiazenieporzadek
Re: Fantasy NBA
2 albo 3.
1 chuja warte bo to loteria w dużej mierze
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
1 chuja warte bo to loteria w dużej mierze
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
- the badman
- Artysta
Chłopaki przypominam kto założył ten temat, zlitujcie się 
moim zdaniem rynek zdechł nam mocno przez to, że tylu graczy z dobrymi pickami przestało grać, chociaż jak ktoś wychodził z propozycjami to i tak nic z tego nie było.
z kolei po 40 wyborach zdarzał się jakiś Trae Young w moim przypadku, steale jakieś będą i 6 graczy tego nie zmieni.
Mógłbym grać i w 18, ale chciałbym żeby już było jak najwięcej osób pewnych bo swoją nieobecnościa można trochę innym popsuć zabawe
a najlepiej poszukajmy trzech bo tam sami szanowni użytkownicy na tej rezerwowej
z kolei po 40 wyborach zdarzał się jakiś Trae Young w moim przypadku, steale jakieś będą i 6 graczy tego nie zmieni.
Mógłbym grać i w 18, ale chciałbym żeby już było jak najwięcej osób pewnych bo swoją nieobecnościa można trochę innym popsuć zabawe
a najlepiej poszukajmy trzech bo tam sami szanowni użytkownicy na tej rezerwowej
Na więcej osób to tylko draft aukcja ma sens.
Bity -> https://8thhood.beatstars.com/music/tracks
Sound Kityy -> https://8thhood.beatstars.com/sound-kits
Remixy -> https://www.youtube.com/playlist?list=P ... dFjIWf-qMn
Sound Kityy -> https://8thhood.beatstars.com/sound-kits
Remixy -> https://www.youtube.com/playlist?list=P ... dFjIWf-qMn
no dla mnie 12 zespołów to idealna liczba, ale jak zbierzemy 20 osób to możemy zrobić 2x10 również
także również 2/3 jestem za
także również 2/3 jestem za
póki co trzy osoby jeszcze nie dołączyły do ligi, więc być może zwolnią się sloty, tymczasem
@ksiazenieporzadek @santo januszo @ketiovv @retriakaretrox @rbj
dołączcie albo zignorujcie, jeśli już to zrobiliście, bo są dwie drużyny, których nie umiem dopasować do waszych forkowych nicków essa jak mawiają młodzi ludzie
@ksiazenieporzadek @santo januszo @ketiovv @retriakaretrox @rbj
dołączcie albo zignorujcie, jeśli już to zrobiliście, bo są dwie drużyny, których nie umiem dopasować do waszych forkowych nicków essa jak mawiają młodzi ludzie
trójkąt bermudzki wola mokotów
Będę na 100 procent, Kacpers team to ja
można jeszcze zagrać? dajta znać jakby miejsce się zwolniło
-
ksiazenieporzadek
@Kibic brakuje jeszcze dwóch osób i wtedy możemy zrobić dwie ligi po 10 osób
jak możesz to podeślij namiary do jakiej ligi dokładnie dołączyć, to bym wbił
-
ksiazenieporzadek
póki nie będzie jeszcze dwóch osób to nie zrobimy nowej ligi
Jak znajdzie się jeszcze jedna osoba z forum to ja mogę ogarnąć drugiego koleżke i zagramy 2x10
Dołączam
a jak wyglądają playoffy gdy gramy dwie ligi po 10 zespołów?
a jak wyglądają playoffy gdy gramy dwie ligi po 10 zespołów?
no więc tu rodzą się komplikacje, bo te dwie ligi egzystują niezależnie od siebie i rozstrzygnięcia odbywają się wewnątrz nich, dlatego - żeby wyłonić zwycięzców - myślę, że sprawiedliwym rozwiązaniem byłby podział na dwa poziomy rozgrywkowe (w najwyższym grają zapisane osoby sklasyfikowane w naszej zeszłorocznej lidze, a potem kolejność zapisów; w niższym grają pozostali) i ewentualnie jakiś system spadków/awansów na kolejne lata
wiadomo, że gramy towarzysko, bo bez wpisowego i w ogóle dla funu, ale jednak przyda się jakiś element rywalizacji i motywacja do aktywnego uczestniczenia w życiu ligi
panowie:
@santo januszo (bo Ty jesteś kumplem Przemka i tego koleżki), @the badman @JKG @Kusmier @serwus @Kibic
dajcie znać (w miarę możliwości asap), czy nadal jesteście zainteresowani grą w takim systemie - drafty musimy przeprowadzić do niedzieli, jeśli chcemy zacząć od pierwszego tygodnia spotkań, więc umownie z góry zakładam, że wszystkim pasuje termin 20.12 - godzina 20; jak trochę wytrzeźwieję to usiądę do podziału na grupy i to rozpiszę wszystko
aha, jeszcze @santo januszo dołącz do ligi z linku, który Ci wysłałem, bo jako kacper's team jesteś, ale w tej starej
wiadomo, że gramy towarzysko, bo bez wpisowego i w ogóle dla funu, ale jednak przyda się jakiś element rywalizacji i motywacja do aktywnego uczestniczenia w życiu ligi
panowie:
@santo januszo (bo Ty jesteś kumplem Przemka i tego koleżki), @the badman @JKG @Kusmier @serwus @Kibic
dajcie znać (w miarę możliwości asap), czy nadal jesteście zainteresowani grą w takim systemie - drafty musimy przeprowadzić do niedzieli, jeśli chcemy zacząć od pierwszego tygodnia spotkań, więc umownie z góry zakładam, że wszystkim pasuje termin 20.12 - godzina 20; jak trochę wytrzeźwieję to usiądę do podziału na grupy i to rozpiszę wszystko
aha, jeszcze @santo januszo dołącz do ligi z linku, który Ci wysłałem, bo jako kacper's team jesteś, ale w tej starej
@joey czyli liga numer 1 to by było top 10 ostatniego fantasy?
tak i według mnie wygląda to w ten sposób:
PREMIER SLGWK:
1. Przemek
2. joey
3. wojtas
4. the badman
5. ART
6. ksiazenieporzadek
7. Mider
8. santo januszo
9. suitup
10. Wojciech
SLGWK DEVELOPMENT:
1. jAg
2. rbj
3. kshaq
4. ketiovv
5. malizna
6. retriarox
7. JKG
8. Kusmier
9. serwus
10. kolega santo
tu jest klasyfikacja za poprzedni sezon; przepuściłem ją przez sito zapisanych na ten sezon, ale mogłem się pomylić co do niektórych drużyn, bo nicki/nazwy nie pasują do forumowych loginów; w każdym razie kształt jest mniej więcej taki i z drugiej ligi przyda się osoba chętna do roli komisarza, która postawi ligę i będzie nią zarządzać administracyjnie (oczywiście wszystko wytłumaczę na pw)
ogólnie to jest strasznie mało czasu na takie fikołki i mam wrażenie, że za chwilę zostaniemy z ręką w nocniku, dlatego tylko poważne oferty, jak to pisza na olx
PREMIER SLGWK:
1. Przemek
2. joey
3. wojtas
4. the badman
5. ART
6. ksiazenieporzadek
7. Mider
8. santo januszo
9. suitup
10. Wojciech
SLGWK DEVELOPMENT:
1. jAg
2. rbj
3. kshaq
4. ketiovv
5. malizna
6. retriarox
7. JKG
8. Kusmier
9. serwus
10. kolega santo
tu jest klasyfikacja za poprzedni sezon; przepuściłem ją przez sito zapisanych na ten sezon, ale mogłem się pomylić co do niektórych drużyn, bo nicki/nazwy nie pasują do forumowych loginów; w każdym razie kształt jest mniej więcej taki i z drugiej ligi przyda się osoba chętna do roli komisarza, która postawi ligę i będzie nią zarządzać administracyjnie (oczywiście wszystko wytłumaczę na pw)
ogólnie to jest strasznie mało czasu na takie fikołki i mam wrażenie, że za chwilę zostaniemy z ręką w nocniku, dlatego tylko poważne oferty, jak to pisza na olx